-
پاسخ : پیغام خطا بعد از ورود به سایت
سلام.خوبید؟ در حال حاضر مشکل شما در مورد خطاهای سایت حل شده و تاپیک به جواب خودش رسیده
لطفا سوالات دیگه را در تایپیک های جداگانه مطرح کنید تا پاسخ بگیرید.در ضمنتقریبا همه ی این موارد قبلا در انجمن توضیح داده شده. پس لطفا یه سرچی هم بکنید 
موفق باشید...
یــــــــــــــــــاعــــ ـــــــــــــلی
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-30-2008 08:43 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
حالا من يه توضيح كوتاه براي شما ميدم، اگر تونستي خودت انجام بده.
ببين الان جناب آقاي فيروزمندان اومده و هسته مامبو (فايلي كه از مرجع فايلهاي مامبولرن دريافت ميكنيد) رو آپلود كرده داخل يك پوشه به نام test و پس از آن فايل configuration رو با توجه به اطلاعات كاربري و ديتابيس سايت شما ست كرده و مشكل شما رفع شده.
مشكل شما ميتونه از يك كامپوننت-ماژول-مامبوت و يا تغييراتي در هسته( فايلها) باشه.
شايد با اوررايت شدن فايلهاي مامبو درست بشه.
حالا شما پوشه test رو ميتوني حذف كني و خودت سايت رو از نو آپلود كني. (همين كاري كه آقاي فيروزمندان انجام داده رو شما هم انجام بدي)
ولي بايد يادت باشه كه فايلهاي مربوط به سايت مثل كامپوننتهاي نصب شده و قالب و اينجور چيزا رو بايد در مامبويي كه آپلود ميكني بريزي.
اگر متوجه نشدي كاري كه دوست خوبم گفت رو انجام بده، اين بحث به جواب خودش رسيده و يكم طولاني شده و ... .
كامروا باشيد.
-
-
[quote author=پـــســـر مــهـربــــــــون link=topic=17762.msg97813#msg97813 date=1230670247]
حالا من يه توضيح كوتاه براي شما ميدم، اگر تونستي خودت انجام بده.
ببين الان جناب آقاي فيروزمندان اومده و هسته مامبو (فايلي كه از مرجع فايلهاي مامبولرن دريافت ميكنيد) رو آپلود كرده داخل يك پوشه به نام test و پس از آن فايل configuration رو با توجه به اطلاعات كاربري و ديتابيس سايت شما ست كرده و مشكل شما رفع شده.
مشكل شما ميتونه از يك كامپوننت-ماژول-مامبوت و يا تغييراتي در هسته( فايلها) باشه.
شايد با اوررايت شدن فايلهاي مامبو درست بشه.
حالا شما پوشه test رو ميتوني حذف كني و خودت سايت رو از نو آپلود كني. (همين كاري كه آقاي فيروزمندان انجام داده رو شما هم انجام بدي)
ولي بايد يادت باشه كه فايلهاي مربوط به سايت مثل كامپوننتهاي نصب شده و قالب و اينجور چيزا رو بايد در مامبويي كه آپلود ميكني بريزي.
اگر متوجه نشدي كاري كه دوست خوبم گفت رو انجام بده، اين بحث به جواب خودش رسيده و يكم طولاني شده و ... .
كامروا باشيد.
[/quote]
درسته ممنون ولی چه فایل هارو باید اوررايت کنم تا مشکل لود نشدن عکسها حل بشه همینطور مشکل قالب
ممنون از شما و جناب فیروزمندیان.
-
-
گالری عکسمم چیزی نشون نمیده
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
:'( :'(
-
-
[quote author=فیروزمندان link=topic=17762.msg97746#msg97746 date=1230620005]
سلام
اروری مشاهده میکنید ؟ من چک کردم موردی ندیدم
یا علی
[/quote]
خیلی ممنون خیلی لطف کردید فقط امکانش هست بگید الان چیکار کنم این چندتا مشکلمم حل شه گالری عکس به کل نمیاد همینطور بخش یادداشت و قالب هم ناقص باز میشه...
شرمنده
-
-
[quote author=علی کاظم زاده link=topic=17762.msg97811#msg97811 date=1230669798]
سلام.خوبید؟ در حال حاضر مشکل شما در مورد خطاهای سایت حل شده و تاپیک به جواب خودش رسیده
لطفا سوالات دیگه را در تایپیک های جداگانه مطرح کنید تا پاسخ بگیرید.در ضمنتقریبا همه ی این موارد قبلا در انجمن توضیح داده شده. پس لطفا یه سرچی هم بکنید 
موفق باشید...
یــــــــــــــــــاعــــ ـــــــــــــلی
[/quote]
سلام. احتمالا تا حالا به جواب سوالاتون رسیده بودید 
یـــــــــــــــــــاعـــ ـــــــــــلی
-
-
سلام
دوست عزيز ظاهراً شما در درك بعضي از مطالب مشكل داريد، شايد به خاطر ضعف بيان ما باشه!
اگر مايليد در مسنجر با من در تماس باشيد تا براتون توضيح بدم.
چندين بار در اين تاپيك به شما توضيح داده شده ولي متوجه نشديد!
كامروا باشيد.
-
-
فکر کنم اگه همینو درست آپدیت کنم به ورژن جدید مشکلم حل شه...
:-\
-
-
هنوز آپديت نكرديد؟! مشكل چيه؟ در يه تاپيك جديد مطرح كنيد.
كامروا باشيد.
-
-
[quote author=پـــســـر مــهـربــــــــون link=topic=17762.msg98106#msg98106 date=1230969335]
هنوز آپديت نكرديد؟! مشكل چيه؟ در يه تاپيك جديد مطرح كنيد.
كامروا باشيد.
[/quote]
من نتونستم آپدیت کنم به یکی از دوستان گفتم شاید بتونه میترسم خودم خراب کنم....
منتظر جوابشونم.
ممنون
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)