-
سوال در مورد محتوای sitemap
سلام . اول از همه این رو بگم که من تو انجمن گشتم که یک فایل سایت مپ پیدا کنم ، آخرشم به چند تا تاپیک رسیدم که توشون هنوز به نتیجه درست نرسیده بودن . تو یکی از تاپیکها ، آقای فیروزمندان یه سایت معرفی کردن که من ازش استفاده کردم . داخل اون خیلی ساده بود و تنها لینکش ، لینک اصلی سایت بود و خیلی راحت هم توسط گوگل OK شد . میخوام بدونم اگه به این مختصری باشه مشکلی نیست ؟ مثلا من تو قسمت خروجی های سایت ، روی ATOM 1.0 که کلیک میکنم ، میبینم که اون هم یک جور فایل XML هست که تیتر و محتوای آخرین اخبار رو هم شامل میشه . میخوام بدونم آیا یه همچین فایلی واسه سایت مپ بهتره یا همون فایل ساده ؟!
.
یه سوال دیگم اینه که بالاخره خود مامبو توش سایت مپی داره که خود اون رو معرفی کنیم ؟
.
دیگری اینکه آیا سایت مپ هم دینامیک و استاتیک داره ؟ میشه از جفتش یه نمونه بزارین ؟
.
یکی دیگه اینکه آیا میشه تو قسمت وب مستر گوگل ، مثلا ده تا سایت مپ معرفی کرد ؟!!
.
باز هم سوال ! تو یکی از تاپیک ها یکی از دوستان یه فایل زیپ گذاشته بود که توش سایت مپ داشت ، ولی با فرمت XSL . مگه این فرمت رو گوگل قبول میکنه ؟
.
.
ببخشید که زیاد شد ، ولی تقریبا جامع شد . ممنون میشم دوستانی که وارد هستن کمک کنن
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-25-2008 06:10 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : سوال در مورد محتوای sitemap
سلام
در رابطه با سايتي كه آقاي فيروزمندان در آن تاپيك معرفي كرده بودند اي كاش آدرسش رو لطف ميكرديد تا ببينيم شما از كدوم سايت استفاده كرديد؟
یه سوال دیگم اینه که بالاخره خود مامبو توش سایت مپی داره که خود اون رو معرفی کنیم ؟
كامپوننتهايي براي اينكار موجود هستن مثل joomap
دیگری اینکه آیا سایت مپ هم دینامیک و استاتیک داره ؟ میشه از جفتش یه نمونه بزارین ؟
منظورتون چيه؟! با كامپوننت مذكور كار كنيد ببينيد جواب اين سوال داده ميشه؟
شك دارم كه چنين اجازه اي رو گوگل بهتون بده! تا بحال چنين كاري رو شخصاً انجام ندادم. ولي پيشنهاد نميشه و سعي كنيد در همان تك فايل اينكار رو انجام بديد.
حالا احتمالاً دوستاني كه اطلاعات بيشتري در اين رابطه دارند به شما كمك بيشتري خواهند كرد.
كامروا باشيد.
-
-
[quote author=mmmd link=topic=17802.msg94624#msg94624 date=1227636626]
[/quote]
مراجعه شود به مقالات و آموزش ها - [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] - با ذکر اینکه مامبو، خروجی rss داره
[/quote]
همون طور که صفحه وب استاتیک و دینامیک داره، نقشه سایت هم همینطور هست.
نقشه سایت می تونه یک فایل xml باشه که البته با رعایت استانداد سایت مپ گوگل، شما دست یکدها رو وارد کنید. برای اضافه کردن یک مورد به این نقشه، باید دستی اون رو ویرایش کنید . به این میگن استاتیک. ولی دینامیک به صورت خودکار با هر بار بروزرسانی سایت، نقشه جدیدی تولید میشه و نقشه سایت هم بروز میشه . به این میگن دینامیک
[/quote]
تست کنید. اگر محدودیتی نداشته باشه، میشه!
ولی اگر نیازی نیست، یعنی فایل هر نقشه شما از 2 مگابایت تجاوز نمی کنه، بهتر هست زیاد اینکار رو انجام ندید.
صرفه جویی درست مصرف کردن است!
-
-
كامپوننتهايي براي اينكار موجود هستن مثل joomap
اینی که گفتین رو اگه پیداش کنم ، بامامبو سازگار هست یا باید سازگارش کرد ؟ یادمه یه کامپوننت دیگه هم بود ( فکر کنم xmap ) که من نصبشم کردم ولی نفهمیدم کار باهاش چه جوریه . یعنی نتونستم یک خروجی xml ازش بگیرم که به گوگل معرفی کنم . در کل یه تاپیک واسه آموزشش پیدا نکردم. اگه راجع به این دوتا هم بیشتر توضیح بدید خوبه
مراجعه شود به مقالات و آموزش ها -
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] - با ذکر اینکه مامبو، خروجی rss داره
این رو خوندم ، منتها جواب سوالاتم رو پیدا نکردم توش
ولی دینامیک به صورت خودکار با هر بار بروزرسانی سایت، نقشه جدیدی تولید میشه و نقشه سایت هم بروز میشه . به این میگن دینامیک
مرسی از توضیحاتت دوسته عزیز . اتفاقا من دنبال همین دینامیکم . احتمالا باید واسه این کار از همون کامپوننتها استفاده کنم ، درسته ؟ یا چیزی شبیه به خروجی rss . اگه میشه بیشتر رو این قسمت بحث بشه .
با ذکر اینکه مامبو، خروجی rss داره
بله . من هم تو سوالام پرسیده بودم که این خروجی rss خودش نقش سایت مپ رو بازی میکنه یا نه ؟ چون یه بار خواستم خروجی قسمت ATOM 1.0 رو به گوگل معرفی کنم ، ولی لینکش به صورت seo نبود ( فکر کنم لینکی که معرفی میشه حتما باید آخرش به صورت sitemap.xml باشه که لینکهای rss اینجوری نیستن )
مراجعه شود به مقالات و آموزش ها -
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] - با ذکر اینکه مامبو، خروجی rss داره
این رو خوندم ، منتها جواب سوالاتم رو پیدا نکردم توش
ولی دینامیک به صورت خودکار با هر بار بروزرسانی سایت، نقشه جدیدی تولید میشه و نقشه سایت هم بروز میشه . به این میگن دینامیک
مرسی از توضیحاتت دوسته عزیز . اتفاقا من دنبال همین دینامیکم . احتمالا باید واسه این کار از همون کامپوننتها استفاده کنم ، درسته ؟ یا چیزی شبیه به خروجی rss . اگه میشه بیشتر رو این قسمت بحث بشه .
با ذکر اینکه مامبو، خروجی rss داره
بله . من هم تو سوالام پرسیده بودم که این خروجی rss خودش نقش سایت مپ رو بازی میکنه یا نه ؟ چون یه بار خواستم خروجی قسمت ATOM 1.0 رو به گوگل معرفی کنم ، ولی لینکش به صورت seo نبود ( فکر کنم لینکی که معرفی میشه حتما باید آخرش به صورت sitemap.xml باشه که لینکهای rss اینجوری نیستن )
** دو پست شما یکی شد
-
-
برای نقشه سایت توصیه می شه از خود نقشه سایت استفاده کنید. به چند دلیل:
1- خروجی rss فقط تعداد محدودی از مطالب رو شامل میشه.
2- هر چیزی رو برای کاری ساختن. بهتر هست در صورت امکان از فرمت مخصوص خود سایت مپ استفاده بشه. گرچه که گوگل rss رو قبول می کنه.
ولی لینکش به صورت seo نبود ( فکر کنم لینکی که معرفی میشه حتما باید آخرش به صورت sitemap.xml باشه که لینکهای rss اینجوری نیستن )
خروجی rss تفاوت زیادی نداره که لینکش به چه صورت باشه.
چون دلیلی که برای بهینه سازی لینکها در صفحات وجود داره، در مورد نقشه سایت مصداق نداره.
یعنی اینکه نمی شه گفت به خاطر شباهت در آدرس نقشه سایت و به صورت query بودن، ممکن باشه که چند نقشه به صورت تکراری وجود داشته باشه ...
شما هر آدرس url که موقع درخواست خروجی اون به فرمت xml نقشه سایت باشه قابل قبول گوگل هست.
-
-
پس احتمالا ارور هایی که میداد مربوط به محتوای لینک بوده . نتیجه میگیریم که rss زیاد جالب نیست برا سایت مپ .
راستی دوستان نگفتن بالاخره یه کامپوننت خوب واسه سایت مپ کدومه ( لینک دانلود بدین بهتره ، چون جستجو که میشه مطالب زیادی میاد و معلوم نیست کدوم سازگاره یا نه )
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)