-
قالب دست ساز و كار با آن
سلام خدمت مامبولرنيهاي عزيز و هر كس مامبو رو انتخاب كرده نا اميد نشه چون از اين بهتر گيرت نمياد .
من يك قالب درست كردم اون رو در قسمت Template مامبو نصب كردم اما مشكل من اينجاست كه نصب كردم اما اطلاعاتي مثل فرم ثبت نام و نظر سنجي و تعداد بازديد كنندگان و غيره . هيچكدام در قالب من نميان نمي دونم اما اين كامپوننت ها از قالب پيش فرض مامبو بوده كه در مامبو نصب بود حالا من قالب مامبو رو پاك كردم و قالب خودم رو نصب كردم قالب به طور كامل بالا مياد اما هيچي توش نيست. كمك كنيد اساتيد . يا حق
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-05-2006 05:03 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
Re: قالب دست ساز و كار با آن
شما موقعیت ماژول ها رو در قالبتون مشخص کردین ؟
از بخش ماژول های قسمت مدیریت سایت، ماژولی رو منتشر کردید ؟
-
-
سلام .
نه نمدونم چه طوري اين كارو انجام بدم يه توضيح كوچولو بديد ممنون ميشم . يا حق.
-
-
نگاه کنید هر کدام از المنت های صفحه مثل نظر سنجی، کلام اول و ..... یه ماژول هست حالا شما باید به اینا آدرس دهی کنید آدرس هایی مثل زير:
کد:
<?php mosLoadModules('user1'); ?>
-
-
البته میتونید با آدرس [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] از موقعیت ماژولها مطلع بشید و سپس از قسمت ماژولهای بخش کاربری ماژولی رو که میخاهید انتخاب کنید و کلید ویرایش رو بزنید. سپس موقعیت فعلی ماژول رو به موقعیتی که الان واقعا وجود داره تغییر بدید.
-
-
سلام دوباره خدمت دوستان گلم
ممنون از جواب هاتون خيلي لطف كرديد
خوب من تو فايل Index.php بايد آدرس ماژول ها رو مشخص كنم يا جاي ديگه لطفا بگيد تو كدوم فايل مشخص كنم و اگه آره بين چه تگهايي و يك مثال بزنيد لطفا ممنون ميشم
اساتيد كمك كنيد . ياحق .
-
-
فکر کنم اینها بتونه کمکت کنه:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
دوست عزیز نمونه از قالب های خود مامبو بهتر؟ یه نگاه کوچولو بهشون کنی کلا دستگیرت میشه چطور باید Taging رو انجام بدی.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)