-
مشکل SMF با Databace
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام،
دو مشکل دارم که فکر می کنم این دو به هم مربوطن:
1. خیلی وقته که یک ایمیل از طرف هاستینگ به دستم می رسه و میگه که SMF با Databace مشکل داره:
کد:
There has been a problem with the database!
This is a notice email to let you know that SMF could not connect to the database, contact your host if this continues.
با هاست تماس گرفتم و قضیه رو گفتم. اونها هم گفتن باید با کسی که SMF در اختیارتون قرار داده و یا کسی که نصبش کرده تماس بگیرم! اس ام اف رو خودم نصب کردم و هیچ مشکلی هم نبود! می خواستم بدونم قضیه این خطا چیه؟
2. مدتیه که وقتی که می خوام وارد سایتم، کنترل پنل و سایت هاستینگ بشم این ارور رو میده:
کد:
ERROR
The requested URL could not be retrieved
While trying to retrieve the URL: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
The following error was encountered:
* Connection to 75.125.153.242 Failed
The system returned:
(110) Connection timed out
The remote host or network may be down. Please try the request again.
Your cache administrator is admin@cache.
Generated Thu, 27 Nov 2008 08:27:13 GMT by Cache (squid/2.7.STABLE3)
اول فکر می کردم که آیپی من بن شده و با هاستینگ تماس می گرفتم. بعد از تماس برای یک مدت خیلی کوتاهی فقط می توانستم وارد سایتم بشوم ولی نمی توانستم وارد کنترل پنل یا سایت هاستینگ بشوم.
فکر می کنم این دو مشکل به هم مربوطن.
ببخشید که زیاده گویی شد ولی خواستم شفاف سازی کنم.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-27-2008 08:26 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : مشکل SMF با Databace
به نظر من مشكل از هاست و ديتابايس شما هست، و بايد به پشتيبانان گزارش بديد. مشكل اولتون هم مربوط به SMF نبوده، و اشكال اصلي از هاست و در درجه اول ديتابايس شماست كه در بعضي جاها كانكت نميشه.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)