من الان دو بار فرم را نصب و حذف کردم و لی این مشکل هست لطفا به من کمک کنید [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این آدرس نصب منه که هنگان عضویت و غیره اینجوری میشه

من الان دو بار فرم را نصب و حذف کردم و لی این مشکل هست لطفا به من کمک کنید [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این آدرس نصب منه که هنگان عضویت و غیره اینجوری میشه
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام ...
شما به خوبی مشکل خودتون رو شرح ندادید .. در ضمن من آدرس نصبی از شما ندیدم ...
در هر صورت به مشکلی که گفتید برخورد کردم ...
وقتی کاربری می خواد عضو یا وارد بشه به ارور زیر برخورد می کنه
---------------------
خطا در ساختار قالب
چندین مشکل در ساختار قالب انجمن بوجود آمده است. این مشکل موقتی است و بزودی شما می توانید مجددا تلاش کنید. اگر شما بطور مداوم این پیغام را مشاهده نمودید، لطفا به مدیر سایت اطلاع دهید.
همچنین شما میتوانید این صفحه را مجددا بارگذاری کنید.
--------------------------------------------------------------------
خب .. این مشکل به قالب خود smf مربوط میشه ... اگه از smf سایت smflearn استفاده می کنید پس هیچ مشکلی نباید داشه باشید ...
به جز اینکه خودتون تغییری داده باشید یا اینکه فایل ها رو به درستی آپلود نکرده باشید
[quote author=جاوید هادی link=topic=17822.msg94749#msg94749 date=1227787464]
سلام ...
شما به خوبی مشکل خودتون رو شرح ندادید .. در ضمن من آدرس نصبی از شما ندیدم ...
در هر صورت به مشکلی که گفتید برخورد کردم ...
وقتی کاربری می خواد عضو یا وارد بشه به ارور زیر برخورد می کنه
---------------------
خطا در ساختار قالب
چندین مشکل در ساختار قالب انجمن بوجود آمده است. این مشکل موقتی است و بزودی شما می توانید مجددا تلاش کنید. اگر شما بطور مداوم این پیغام را مشاهده نمودید، لطفا به مدیر سایت اطلاع دهید.
--------------------------------------------------------------------
من الان در هنگام عضویت با چنین مشکلی مواجه می شوم
خطا در ساختار قالب
خب .. این مشکل به قالب خود smf مربوط میشه ... اگه از smf سایت smflearn استفاده می کنید پس هیچ مشکلی نباید داشه باشید ...
به جز اینکه خودتون تغییری داده باشید یا اینکه فایل ها رو به درستی آپلود نکرده باشید
[/quote]
من هم جواب شما رو دادممن الان در هنگام عضویت با چنین مشکلی مواجه می شوم
خطا در ساختار قالب
راستی .. از این پس سعی کنید در ارسال بیشتر دقت کنید ... من فکر کردم شما اصلا ارسال نکردید و ارسال خودم رو نقل قول کردید ...
سپاسگزار
علاقه مندی ها (Bookmarks)