-
تغيير موقعيتها در سايتها دو زبانه
من يك سايت دارم به زبان فارسي و انگليسي و يك تمپلت واحد. در زبان فارسي مشكلي چنداني با موقعيتها و منو ها ندارم ولي وقتي كه سايت به زبان انگليسي تبديل مي شه با توجه به اينكه منو ها به سمت چپ منتقل مي شه و و مكان موقعيتها تغيير مي كنه شكل ظاهر سايت كلاً به هم مي ريزد حال دو سوال دارم
1) ايا ميشه درستش كرد يا نه
2) نياز به يك قالب جداكانه براي زبان انگليسي هست يا نه
ضمناً يه سوال ديگه داشتم ميشه براي قسمت فارسي يك بنر استفاده كرد و براي انگليسي يكي ديكه؟
اگه راهنمايي بفر ماييد متشكر مي شم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-05-2006 04:23 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
Re: تغيير موقعيتها در سايتها دو زبانه
شما از چه نسخه ی مامبو استفاده میکنید ؟
از مامبوئی که "مامبولرن " ارائه کرده ؟
-
-
شما باید از دو قالب جداگانه استفاده کنید.
در این صورت میتونید دو بنر جداگانه هم داشته باشید.
-
-
یه نگاه به سایت من کنید، دوست دارید اینطوری باشه؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
من از مامبولرن استفاده نمي كنم . من از دو هفته پيش و به پيشنهاد يكي از دوستان از ميترا استفاده مي كنم البته با توجه به بحث هاي مطرح شده در انجمنها، مي خوام مامبو استفاده كنم وليكن اين مشكل فكر كنم در مامبو هم وجود داشته باشه كه وقتي وارد فسمت انگليسي سايت مي شويد، باتوجه به جابجايي منوها سايت دچار مشكل مي شه
با تشكر
-
-
[quote author=mahdi 59 link=topic=1869.msg10731#msg10731 date=1154842204]
من از مامبولرن استفاده نمي كنم . من از دو هفته پيش و به پيشنهاد يكي از دوستان از ميترا استفاده مي كنم البته با توجه به بحث هاي مطرح شده در انجمنها، مي خوام مامبو استفاده كنم وليكن اين مشكل فكر كنم در مامبو هم وجود داشته باشه كه وقتي وارد فسمت انگليسي سايت مي شويد، باتوجه به جابجايي منوها سايت دچار مشكل مي شه
با تشكر
[/quote]
سلام...
لطفا سوالات مربوط به سایر سیستم های مدیریت محتوا را در سایت و انجمن خودشون مطرح کنید... ( اگر داشته باشن !!! )
● اینجا انجمن آموزش تخصصی مامبو میباشد !!!
برای رفع مشکلتون هم اگر میخواین از مامبو استفاده کنید..باید دوبار مامبو رو نصب کنید و از دو قالب، یکی فارسی و یکی انگلیسی استفاده کنید، و برای ارسال مطلب هم باید یکبار انگلیسی در مامبو انگلیسی که نصب کردید و یک بار هم فارسی در مامبو فارسی تایپ کنید.
-
-
دوست عزیز مشکلات زیادی در برنامه هایی ضعیف مثل میترا وجود دارند، اما مامبو مامبو لرن بگونه ای localization شده که در برخی موارد از نسخه انگلیسی زبان هم بالاتر هست.
-
-
سلام
کار مشکلی نیست .
ساختار کلی رو برای شما میگم :
ببینید با نوشتن کد زیر شما میتونید بفهمید که الان سایت Fa هست یا En :
کد:
<?php echo _LANGUAGE;?>
با بدست آوردن En یا Fa بودن سایت و قرار دادن اون در یک شرط که اگر Fa بود Direction باید RTL باشه و اگر En بود Direction میبایست LTR باشه از این خاصیت میتونید به راحتی برای حل مشکلتون استفاده کنید .
یا علی
-
-
سلام
من مامبو لرن را نصب كردم اما اما به يك مشكل برخوردم براي قسمت انگليسي يه بنر جدا گانه طراحي كردم (فايل فلش) اما باز هم بنر فارسي در قسمت انگليسي بالا مي ياد چي كار بايد بكنم
از آقاي فيروزمندان هم بابت راهنمايي كه كردند تشكر مي كنم
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)