-
گیج شدن تو نصب و پیدا نکردن فایل های دانلودی
[size=14pt]سلام به همه
من از نصب اس ام اف کاملا" گیج شدم
نمی دونم نصبش دیگه چطور می شه.
نمی دونم برای اسافاده مستقیم از 1.1.6 باید حتما" ورژن های قبلی نصب بشن یا خیر؟
نمی دونم همون یک فایل انتشار که دانلود می کنیم کافیه برای نصب یا نه؟
نمی دونم مهفوم واقعی نصب این چیه مثلا نسخه ی 1.1.6 رو تمام از اون یک فایل منتشر شده به صورت موجود با همان فایل بندی آپلود کردم ولی هیچ جوابی نگرفتم
نمی دونم سرویس پرشین گیگ که من آپلود هام اونجا بوده ضیعفه یا من درست نصب نکردم.
اونجا نوشته شده :
در این صورت آدرس انجمن های شما بصورت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]. بعد از این کار نوبت به انتقال فایل ها به سرور فرا می رسد
اما پایین برای نصب نوشته:
قبل از نصب باید بانک اطالاعاتی برنامه را جهت دخیره داده ها ایجاد نمایید و دسترسی لازم برای مدیریت این پایگاه داده را داشته باشید. بعد از این مراحل در مرورگر خود صفحه [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] را درخواست نمایید.
در اینجا آدرس دامنهی ما آخرش com یا tld بعد فعال کردن بانک اطلاعاتی چیه و ما پوشه به اسم smf نداریم که درونش به install.php بریم اما داخل پوشه فرم هست اما اونم یه پیغام می ده .
این فایل های من:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
خواهشا کمکم کنید :'([/size]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-28-2008 03:00 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)