سلام . من وقتی بسته رو میخوام نصب کنم ، ازم یوزر و پسورد ftp رو میخواد . وقتی میزنم که نصب شه ، یهو ارور میده میگه باید خارج شید و دوباره وارد بشید . قالب رو هم روی پیشفرض گذاشتم ، باز هم درست نشد . کسی میتونه بگه مشکل کجاست ؟

سلام . من وقتی بسته رو میخوام نصب کنم ، ازم یوزر و پسورد ftp رو میخواد . وقتی میزنم که نصب شه ، یهو ارور میده میگه باید خارج شید و دوباره وارد بشید . قالب رو هم روی پیشفرض گذاشتم ، باز هم درست نشد . کسی میتونه بگه مشکل کجاست ؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
ربطی به قالب نداره میتونید
اول فایل رو آپلود کنید روی هاستتون بعدش آدرس فایل رو وارد کنید
یا توی مدیریت بسته ها> تنظیمات>تنظیمات نصب تنظیمات ftp رو چک کنید
نام سرور localhost پورت 21
نام کاربری هم که معلومه اگه از cpannel استفاده میکنی همن یوزرنیم هاستت رو بزار
البته یکی دیگه از دوستان این جوری جواب داده بود:
ابتدا تا دیر نشده حتمآ انجمن خودتون رو آپدیت کنید وگرنه سریعآ هک میشید!!!
پس از آپدیت ورژن،شما در کنترل پنل هاستتون به محل پوشه ی نصب بسته های انجمن میرید،حالا یکی بسته که می خواهید نصب کنید رو اجرا کنید،خوب با پیغام روبرو میشید درسته؟
حالا در پنجره ی محل نصب بسته یکی رفرش بزنید و متوجه میشید که یک پوشه ی جدید به نام temp ظاهر میشه،سطح دسترسی آن را بالا ببرید تا همه چیز ok میشه
موفق باشید.
حق با شماست Dj ahmad، مشكل اين دوستمون به آپگريد برميگرده.
---
شما انجمن خودتون رو آپگريد نكرديد؟
از ورژن چند استفاده ميكنيد؟
من ورژن 1.1.7 رو از سایت اصلی گرفتم و نسخه فارسی 1.1.6 رو ریختم روش
.
از پلسک استفاده میکنم . همون یوزر و پس رو که واسه مامبو دادم رو اینجا هم واسه ftp دادم ، ولی همون قضیه پیش اومد . الان باید سطح دسترسی کدوم پوشه رو عوض کنم ؟ tepm ؟
سلام
اينجا رو ببين :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
علاقه مندی ها (Bookmarks)