-
کنترل پنل برای هر کاربر (نسخه 2.0)
نام بسته : کنترل پنل برای هر کاربر
نسخه: 2.0
سازگار با نسخه های: 1.1.2, 1.1.3, 1.1.4, 1.1.5, 1.1.6, 2.0 Beta 3.1 Public و بتا 4
حجم بسته: 183 كيلوبايت
فارسی شده توسط: پدرام بهرامي ([مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید])
امکانات:
- ايجاد كنترل پنلي زيبا براي كاربران كه دسترسي به قسمت هاي مختلف رو آسان تر مي كند.
- افزودن/حذف گزينه هاي بيشتري در كنترل پنل اعضا، همراه با تصوير گرافيكي زيبا. (دلخواه)
- ارتباط با مدير انجمن.
- و...
لینك دانلود مستقيم: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لينك دانلود رپيدشير: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لينك دانلود تو شيرد: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نکته ها:
- نسخه هاي جديدتري اين بسته كنترل پنل اعضا منتشر شده كه فقط روي SMF 2.0 قابل اجرا هست.
( اگر در ورژن هاي ديگه در حين نصب اين بسته توجه كنيد، با خطاي نبود فايل ManageSetting.php روبرو مي شويد، چونكه SMF سري يك همچين فايلي با اين نام ندارد.)
توجه: اين بسته علاوه بر سازگاري با قالب پيش فرض، بروي تمامي قالب ها كار ميكند. (براي كار كردن بروي قالب هاي ديگر بايد تغييرات زير را اعمال كنيد)
- براي كار كردن بر روي قالب هاي ديگر بايد فولدر تصاوير usercp رو در پوشه images قالبتون كپي كنيد.
- اين بسته روي قالب پيش فرض منو مي سازد، شما بايد براي قالب هاي ديگر بصورت دستي منو بسازيد.
درجه سازگار کردن با قالب: C
پیش نمایش: (براي ديدن سايز بزرگ، روي عكس كليك كنيد.)
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-28-2008 09:30 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : کنترل پنل برای هر کاربر (نسخه 2.0)
آقا دستت درد نکنه فکر کنم اگه با همین سرعت پیش برید یه کم بگذره همه مود های اس ام اف رو فارس سازی میکنید
تشکر میکنم
-
-
دمت گرم.
اولش فکر کردم فارسی سازی این بسته خیلی طول می کشه ولی شما تو عرض چند روز فارسیش کردید O0
-
-
فریب ظاهر این بسته رو نخورید ....
این بسته همه چیز رو به صورت میانبر به همون امکانات پروفایل سوق میده ....
پس از نظر فارسی سازی بسته خیلی حجیمی به شمار نمیره .. اگه حجیم بود در لیست بسته های حجیم قرار می گرفت ...
مثلا بسته پورتال منفرد بسته سنگینی بود که بنده سهوا فارسی سازی این بسته رو به عهده پدرام گذاشتم
با این حال پدرام زحمت فارسی سازی اش رو کشید .. گرچه فارسی سازی این بسته وقت زیادی برد و چند ساعت پدرام رو مشغول کرد
از دوستان که با این سرعت بالا بسته ها رو فارسی می کنند ممنون
-
-
این بسته منتشر شد:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
خواهشا نام فارسی ساز رو در معرفی بسته های انتشار شده اضافه کنید.
-
-
ببخشید فراموش کرده بودم
اضافه شد
-
-
حداقل دلمون واسه قرار دادن اسممون توی سایت خوش باشه.
برای منم یادت رفت اسمم رو بزاری نوید آقا. :-X
-
-
شرمنده
اسم شما هم اضافه شد اگر جای دیگری باز نذاشتیم بگید تا حتما بزارم
-
-
سلام
روی 1.1.7 خواستم نصب کنم اخطار زیر رو داد:
!!خطا در نصب بسته
چندید مشکل برای نصب این بسته وجود دارد. به شما توصیه می کنیم که با این شرایط از نصب این بسته صرف نظر نمایید. چرا که ساختار این بسته ناقص است و با نصب آن ممکن است انجمن های شما بطور کامل از کار بیافتد. ممکن است این خطا بخاطر نسخه SMF شما باشد. چون برخی از بسته ها برای نسخه های خاصی از SMF ساخته شده اند و در همه آنها قابل نصب نیستند.
4. ایجاد تغییرات در فایل ها ./Themes/default/languages/Modifications.persian.php این فایل وجود ندارد
چرا اکثر این مودها این پیغام رو میدن؟
کلافه شدم من.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)