-
2 موضوع مهم
1_انجمن رو تازه ايجاد كردم با فرض اينكه من مدیر انجمن هستم .زیر قسمتی که نوشته مدیر کل انجمن نوشته کاربر جدید.می خوام این گزینه رو برای خودم بردام ولی برای بقیه کاربرها باشه.
2_موقعی که یک نفر میاد پاسخ یک پست رو بده بعد از ارسال جواب به جای اینکه در همون صفحه بمونه بر میگرده به موضوعی که در آن پست زده یعنی تقریبا یک مرحله به عقب بر میگرده اين مشكل از كجاست نمي دونم
ممنون میشم اگر زودتر جوابمو بدید
با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-29-2008 10:50 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : 2 موضوع مهم
سلام
سه نكته بهتون تذكر ميدم ابتدا : 1 : دو سوال رو در يك تاپيك مطرح نكنيد 2 : براي تاپيك خود نام صحيح وارد كنيد 3 : قبل از هر كاري در انجمن جستجو كنيد.
1)سوال اولتون رو قبلاً در انجمن بارها بحث شده
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
2)اين موضوع هم فكر ميكنم از تنظيمت كاربري بايد تنظيم كنيد تا پس از ارسال در همان تاپيك بماند و يك تنظيم شخصي هست.
البته من در SMF تخصصي ندارم ولي در انجمن مامبولرن من اين تنظيم رو خودم انجام دادم و مدير در اين امر نقشي نداره.
كامروا باشيد.
-
-
[quote author=پـــســـر مــهـربــــــــون link=topic=17880.msg94981#msg94981 date=1228000351]
2)اين موضوع هم فكر ميكنم از تنظيمت كاربري بايد تنظيم كنيد تا پس از ارسال در همان تاپيك بماند و يك تنظيم شخصي هست.
البته من در SMF تخصصي ندارم ولي در انجمن مامبولرن من اين تنظيم رو خودم انجام دادم و مدير در اين امر نقشي نداره.
[/quote]
البته مدیر هم می تونه نقش داشته باشه
پنل مدیریت --> تنظیمات قالب جاری --> بازنشاندن تنظیمات --> تنظیمات کاربران را برای این قالب به صورت پیش فرض اعمال کن --> گزینه پس از ارسال موضوع جدید ، مرا به موضوع منتقل کن. را تغغیر دهید و ان را تیک دار کنید و سپس ذخیره نمایید
-
-
ممنون از هر دوي شما
;D
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)