-
مشکل با facileforms روی مامبو سرور
سلام
من با facileforms 1.4.7 روی لوکال مشکلی نداشتم و چند بار هم از Create Package و Package Installer برای جابجایی فرم ها استفاده کردم ولی حالا که سایت را روی سرور گزاشتم(مامبو سرور) وقتی میخوام package رو install کنم : آن را Browse میکنم و دکمه Install Package رو میزنم یک صفحه سفید میاد و اون صفحه ای که تو لوکال بعد از زدن این دکمه میزدم نمیاد.
وقتی از تو قسمت manage forms هم میرم میبینم که فرم ناقص اومده(از 4 صفحه فرم فقط یک صفحش اومده).مشکل کار از کجاست؟
با تشکر از همه دوستان عزیز مامبولرن
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-30-2008 02:24 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : مشکل با facileforms روی مامبو سرور
فرم ساز رو پاک کنید و روی سرور دوباره نصب کنید
-
-
این کار رو دو بار انجام دادم اما تاثیری نداشت.و هر بار باز پکیج فرم ناقص آپلود میشه.
این هم صفحه ای که بعد از زدن Install Packageنشون داده میشه(مامبو من 4.6.5 فارسی مامبولرن هست و فقط برای راحتی بیشتر کار با این کامپوننت به صورت موقت زبان پیشفرض رو انگلیسی کردم)
[img width=640 height=368]http://i35.tinypic.com/nvxy7a.jpg[/img]
-
-
لطفا یه نفر راهنمایی کنه 
آیا مشکل از مامبو سرور است؟
آیا راه دیگری برای inport کردن فرمی که در لوکال درست کرده ام،روی سرور وجود دارد؟
-
-
دوست عزیز اصلا ربطی به سرور نداره من خودم سایت های روی همین سرور دارم با همین فسیل در حال کار هستن
شما چرا خب جداول دیتابیس رو خروجی نمیگیرید و دوباره در دیتابیس import نمی کنید ؟ روی لوکال بسازید و این کار رو انجام دهید !؟
-
-
فکر کنم منظور شما IMPORT کردن جداول فورمی هست که خودم ساختم.اما این جداول در کجا هستن و چجوری از روی لوکال اکسپورت و روی سرور IMPORT کنمشون؟
همین طور که تو شکل ملاحظه میکنیدتو [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] برای facileforms چندین تا دیتابیس هست که من فیلد های فورم خودم رو نمیدونم تو کدوم یکی ازینا میشه پیدا کنم!
-
-
اون جداولی که نوشته Mos_facileforms اولش
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)