-
درخواست راه حل کارآمد برای Safe mode
قبل از اینکه مشکلمو مطرح کنم این رو خدمت اساتید بگم که من این موضوع رو search کردم در همین فروم و 8 صفحه هم نتیجه جست و جو اومد ولی واقعا نتونستم به جوابی برسم .
من یک هاست ویندوز دارم که روی اون مامبو 4.6.2 نصب کردم ، و همون طور که می دونید نصاب مامبو با روشن بودن safe mode مشکل دارد به نظر شما چه کار میشه کرد ؟
تو یکی از فروم های خارجی نوشته بود که میشه در یک سرور safe mode رو برای یک سایت خاموش کرد بدون اونکه به سایر سایت های اون سرور صدمه بزنه ، تحقیق کردم و متوجه شدم این امکان فقط در سرور های لینوکس هست .
قبلا خیلی از دوستان گفته بودند که از هاستینگ بخواهید که خاموش کنه ، ولی من هر چه تلاش کردم راضی به انجام این کار نشدند .
بعضی از تاپیک ها گفته بودند فایل های php.ini در root و یا همه دایرکتوری ها بسازیم و خط set flag safe_mode = off رو در اون وارد کنیم که من این روش رو هم امتحان کردم ولی جواب نداد .
تاپیک دیگری بود گفته بود از .htaccess استفاده کنیم ، که در تاپیک دیگری اون رو رد کرده بود و گفته بود که فقط زمانی کار ساز خواهد بود که سرور CGI ران شده باشه .
جای دیگری گفته بود که در یک هاست لوکال نصب کن و یک dump از db بگیر ، ولی مشکل اینجاست که من دقیقا نمیدونم کدوم فایل ها کپی شدند و کدوم فایل های مامبو تغییری درشون ایجاد شده .
باور کنید هر جا دنبال جواب این سوال گشتم به جواب نرسیدم حتی دنبال پتچ هم گشتم ولی چیزی پیدا نکردم .
لطف می کنید اگر کمک کنید .
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-30-2008 08:24 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)