سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 25

موضوع: درخواست راه حل کارآمد برای Safe mode

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

درخواست راه حل کارآمد برای Safe mode

قبل از اینکه مشکلمو مطرح کنم این رو خدمت اساتید بگم که من این موضوع رو search کردم در همین فروم و 8 صفحه هم نتیجه جست و جو اومد ولی واقعا نتونستم به جوابی برسم .

من یک هاست ویندوز دارم که روی اون مامبو 4.6.2 نصب کردم ، و همون طور که می دونید نصاب مامبو با روشن بودن safe mode مشکل دارد به نظر شما چه کار میشه کرد ؟

تو یکی از فروم های خارجی نوشته بود که میشه در یک سرور safe mode رو برای یک سایت خاموش کرد بدون اونکه به سایر سایت های اون سرور صدمه بزنه ، تحقیق کردم و متوجه شدم این امکان فقط در سرور های لینوکس هست .
    قبلا خیلی از دوستان گفته بودند که از هاستینگ بخواهید که خاموش کنه ، ولی من هر چه تلاش کردم راضی به انجام این کار نشدند .
    بعضی از تاپیک ها گفته بودند فایل های php.ini در root و یا همه دایرکتوری ها بسازیم و خط set flag safe_mode = off رو در اون وارد کنیم که من این روش رو هم امتحان کردم ولی جواب نداد .
    تاپیک دیگری بود گفته بود از .htaccess استفاده کنیم ، که در تاپیک دیگری اون رو رد کرده بود و گفته بود که فقط زمانی کار ساز خواهد بود که سرور CGI ران شده باشه .
    جای دیگری گفته بود که در یک هاست لوکال نصب کن و یک dump از db بگیر ، ولی مشکل اینجاست که من دقیقا نمیدونم کدوم فایل ها کپی شدند و کدوم فایل های مامبو تغییری درشون ایجاد شده .

باور کنید هر جا دنبال جواب این سوال گشتم به جواب نرسیدم حتی دنبال پتچ هم گشتم ولی چیزی پیدا نکردم .

لطف می کنید اگر کمک کنید .

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی