سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 4 , از مجموع 4

موضوع: [مشکل] در پچ ارتقاء مامبو 4.6.2p به 4.6.5p

تشکر شده 1 بار در 1 ارسال

[مشکل] در پچ ارتقاء مامبو 4.6.2p به 4.6.5p

سلام به دوستان و همچنین مدیران محترم

من به یک مشکل بر خوردم که فکر کنم یک مشکل اساسی باشه برای پچ ارتقاء مامبو 4.6.2p به 4.6.5p البته برای مامبو پارسی.
    این مشکل مربوط به بخش مدیریت مامبو 4.6.5 می باشد.

من برای سایتم یکی از قالبهای سایت rockettheme استفاده میکنم.
    برای اینکه بتونم در قالب منوی بالای قالب رو راه اندازی کنم میبایست در بخش مدیریت منو ، منویی به نام mainmenu درست میکردم و بعد لینکهای سایت مثل : درباره ما ، صفحه اصلی ، اخبار ، عضویت رو به انجا منتقل میکردم تا در بخش بالایی سایت نمایش داده بشوند.
    خوب این چیزایی رو که در بالا گفتم مربوط به وقتی میشد که من مامبوی خودمو ارتقا نداده بودم و از4.6.2 استفاده میکردم.

حال میایم به زمان بعد از به روز رسانی مامبو4.6.2 به 4.6.5.
    بعد از به روز رسانی دیدم که سایت با پیام "چیزی برای نمایش وجود ندارد" بر خورد.
    در اینجا گفتم خب این که معلومه از کجاست، و من به " منو / منوی اصلی " رفتم و با اینکه"صفحه اصلی" در چینش منوها شماره 1 داشت باز دوباره چینش اونو 1 دادم و دوباره صفحه سایت رو بالا آوردم و دیدم باز هم پیام "چیزی برای نمایش وجود ندارد" روی صفحه هست. من برای اطمینان اومدم لینک اخبار سایت رو در اول لیست قرار دادم و به اون چینش 1 دادم و دوباره سایت رو تست کردم و دیدم که هیچ تغییری در سایت به وجود نیومد.
    در اینجا من یک شکی نسبت به بخش منوی اصلی کردم و این بود که اصلا جمله ای که به ما اخطار

* شما نمی توانید این منو را پاک کنید چون برای عملکرد صحیح مامبو مورد نیاز است *
    * اولین آیتم منتشر شده در این منو [منوی اصلی] صفحه خانه این سایت است *

اصلا در اونجا قرار نداشت. !! من به خودم گفتم یا توی مامبو جدید اینو برداشتن یا مامبوی من مشکل داره؟؟!

مشکل اینجاست که در بخش مدیریت منو مامبو، منوی شناسایی صفحه اول سایت رو mainmenu میشناسه واصلا منوی اصلی رو شناسایی نمیکنه .

من فایلهای مامبو 4.6.2 پارسی رو با فایل پچ 4.6.5 مقایسه کردم.
    متوجه شدم که فایل هایی که در زیر عکس اونها رو میزارم اصلا پارسی نشده اند ، در صورتی که همین فایلها در مامبو 4.6.2 ، پارسی شده اند .

[img width=405 height=480]http://i35.tinypic.com/fxxx8k.png[/img]

من اومدم این فایلها رو پارسی کردم و متن :

منتقل شد به منوی اصلی ولی باز هم mainmenu رو به عنوان منوی اصلی میشناخت.
    من برای رفع این مشکل اومدم تمامی فایل های بخش administrator مامبو 4.6.2 رو روی سایتم Upload کردم و جایگزین فایلهای مامبو 4.6.5 کردم و دوباره وارد مدیریت شدم و خوشبختانه بدون هیچ مشکلی بخش مدیریت باز شد و وقتی به " منو / منوی اصلی " رفتم و دوباره چیینش منو ها رو مرتب کردم ودیدم که سایت بالا اومد و دیگه اون ارور "چیزی برای نمایش وجود ندارد" را نداد.
    من اومدم mainmenu رو به mainmenu2 تغییر دادم و فایلهای اصلی مامبو 4.6.5 رو جایگزین فایل های 4.6.2 کردم .
    و سایت رو دوباره بالا آوردم و ظاهرا مشکلی نداشت و خیلی راحت با بخش مدیریت کار کردم.
    من برای اطمینان دوباره وارد " منو / منوی اصلی " شدم و دیدم که دوباره اون متن :

حذف شده ولی سایت خوب کار میکرد . (اینم بگم یک مشکل کوچیک داشت که مطمعا هستم که از همین مشکله)

من اومدم دوباره نام mainmenu2 را به mainmenu تغییر دادم و دیدم که دوباره صفحه اول سایت روی اون ست شد.و دوباره همون آش و همون کاسه....

فکر کنم فایل پچ 4.6.2 به 4.6.5 نیاز به بازنگری و ویرایش داشه باشه.

یا حق

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 10 بار در 9 ارسال

پاسخ : [مشکل] در پچ ارتقاء مامبو 4.6.2p به 4.6.5p

سلام.
    فکر کنم این را نشه بهش گفت مشکل و تغییری هست که توی نسخه ی 4.6.5 داده شده. شما حتی اگه نسخه ی 4.6.5 را از ابتدا نصب کنید ( و ارتقا نداده باشید) باز به همین شکلی هست که دیدید.

شاید این کار یه مزایایی هم داشته باشه مثل :

اول اینکه منوی اصلی یه منویی میشه مثل دیگر منوهای سایت و کاربر می تونه با اون مثل سایر منوها رفتار کنه و تبدیل به منویی میشه که دیگه تنظیم صفحه ی اول و ... را تغییر نمی ده.

برای برخی از از اکستنشها (قالب ها) که در کد های آن ها منویی به نام mainmenu تعریف شده، دیگر خطای () foreach که روزگاری خیلی در انجمن مطرح می شد،وجود نخواهد داشت.

یــــــــــــــــــــاعــ ــــــــــــــــــــلی

به نظر من یه مشکل هست.
    چون با مامبوی مامبولرن مطابق نیست.........

دوستان عزیز کسی نظری یا راه حلی پیشنهاد نمیکنه؟؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)