-
پیغام خطا هنگام ورود به بخش مدیریت
با سلام
پس از نصب چنانچه زبان پیشفرض ادمین و سایبت را فارسی انتخاب کرده باشم، با ورود به محید مدیریت، این پیغام نمایش داده می شود
Fatal error: Cannot redeclare adminLanguage::$A_COMP_CONTENT_BORDER in G:\wamp\www\varesin-mambo\language\admin_farsi.php on line 766
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-11-2006 01:07 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
Re: پیغام خطا هنگام ورود به بخش مدیریت
سلام،
شما از کدام مامبو استفاده میکنید؟
در ورژن فوق حرفه ای همه قسمتها فارسی هست و احتیاجی به انتخاب زبان نداره.
شما از سایت مامبولرن دانلود کنید و دوباره نصب کنید، مشکل حل میشه.
-
-
سلام
از سرعت پاسخگویی دوستان ممنون
نسخه ی MamboV4.5.3h_Farsi_Pro رو استفاده می کنم
-
-
سلام
شما میبایست مامبو رو از سایت مامبولرن که نماینده رسمی مامبو در ایران هست دانلود کنید .
نسخه ای که در اختیار دارید مورد تایید مامبولرن نیست و مشکلات فراوانی داره ...
یا علی
-
-
[quote author=فیروزمندان link=topic=1884.msg10779#msg10779 date=1155302782]
سلام
شما میبایست مامبو رو از سایت مامبولرن که نماینده رسمی مامبو در ایران هست دانلود کنید .
یا علی
[/quote]
همین کارو کردم. ان شاء الله حل بشه. ضمنا من از wamp استفاده می کنم برای کار روی لوکال. مشکلی داره؟
-
-
wamp مشکل خاصی نداره اما توصیه ما AppServ هست .
یا علی
-
-
در فایل admin_farsi.php به احتمال قوی A_COMP_CONTENT_BORDER دوبار تکرار شده است.
با عرض پوزش باید عرض کنم مامبو یک پروژه OpenSource هست پس خواهشا سعی کنید به قوانین OpenSource احترام گذاشته و محدودیت و انحصار به وجود نیاورید.
با بروز یک خطا اون هم در یک فایل Langugae شما نمی تونید Core یک نسخه از مامبو رو زیر سوال ببرید اون هم در صورتی که اطلاعی در موردش ندارید.
موفق باشید.
-
-
سلام
دوست عزیز بد نیست به موارد زیر توجه کنید .
نسخه ای که این دوستمون استفاده میکنند اشکالات زیر رو داره :
- این نسخه 4.5.3 هست که هیچ یک از Patch ها روی اون نصب نشده و با Patch های موجود در مامبوسرور و یا مامبولرن نمیشه اون رو ارتقا داد
- اگر توجه کنید و کد ها رو بررسی کنید میبینید که روی اون نسخه که دوستمون در اختیار دارند با نصب admin lang قسمت مدیریت فارسی شده اما مشکلاتی که این نسخه داشته به هیچ عنوان رفع نشده و کار خاصی روی اون صورت نگرفته
- اگر شما لطف کنید و گزینه Error Reporting رو در قسمت مدیریت فعال کنید میبینید که مامبو منتشر شده توسط مامبولرن حتی یک Error هم نداره در صورتی که مامبو دوستمون بیشتر از 34 Error داره
- روی نسخه موجود در مامبولرن یه صورت تیمی کار شده . اعضا تیم اکثرا برنامه نویس هستند اما روی نسخه دوستمون یک گرافیست کار کرده !
با تمام این موارد و عدم پشتیبانی از نسخه ای که دوستمون در اختیار داره بهترین راه پیشنهاد مامبو منتشر شده توسط مامبولرن هست .
فکر نمیکنم این کار باعث محدودیت یا انحصار بشه !!
با توضیحاتی که دادم باید متوجه شده باشید چرا این نسخه مورد تایید ما نیست ! اما نکته ای که متوجه نشدم این هست که شما از کدوم حرف من استنباط کردید که ما Core رو زیر سوال بردیم !!!؟!؟؟
یا علی
-
-
اشکال مربوطه ظاهرا به نسخه مامبو مربوط نمیشه این اشکال از فایل مربوط به Language هستش من که نمی تونم فقط با یه error هسته یک نرم افزار رو تشخیص بدم.
اگه شما با نسخه های اولیه مامبو هم کار کرده باشید باید اینو بدونید که این error ها در همه نسخه ها مشترکه چون اصلا ربطی به هسته نداره.
-
-
دوست عزیز اگر تجربه کافی در این مورد ندارین و نمیتونید تشخیص بدید بهتر هست با جواب دادنتون کاربران رو سردرگم نکنید .
یا علی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)