-
تفاوت بين حروف عربي و فارسي در جستجوي مامبو
سلام بر همه دوستان
اول بگم من تازه واردم و با جستجو نتونستم اين موضوعي رو كه مي خوام بگم پيدا كنم، پس دوستان مي بخشن اگه تكراريه!
حقيقتش اينه كه من دارم سايتي رو به صورت لوكال و با استفاده از مامبو آماده مي كنم تا انشاءالله براي عيد غدير، آپلودش كنم.
البته جا داره همين جا از همكاري و زحمات دوست خوبم آقاي علي كاظم زاده تشكر كنم.
مطالب اوليه اين سايت از جاهاي مختلف گردآوري شده و تايپي هست، كه خب طبيعتا توي ويندوزهاي مختلف و با كي بردهاي فارسي و عربي تايپ شده.
اشكالي كه من توي جستجوي لوكال ديدم اينه كه ظاهرا مامبو بين حروف فارسي و عربي(ي، ی، ك، ک) تفاوت قائل ميشه.
مثلا "خاقاني" فارسي و "خاقانی" عربي از نظر جستجوي مامبو، دو واژه جداگانه هستند در صورتي كه مدت هاست گوگل يا برخي موتورهاي جستجو اين مشكل رو رفع كردند.
از دوستان خواهش مي كنم بررسي كنند آيا اين اشكال وجود داره يا نه؟
تندرست باشيد
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-06-2008 07:50 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : تفاوت بين حروف عربي و فارسي در جستجوي مامبو
این مشکل نه تنها در مامبو ، بلکه در تمام سیستم های مدیریت محتوا وجود داره.
به خاطر اینکه کد حرف "ی" کلا با کد حرف "ي" متفاوت هست. و برای این کار هم باید هماهنگی از طرف توسعه دهنده اصلی برنامه صورت بگیره.
چون من خودم این مشکل رو برای یکی از سایتها با کلی زحمت و تغیر در سورس و ... انجام دادم، اما بعد از ارتقا تمام زحمات نقش بر آب شد.
البته خوشبختانه انجمن مامبولرن هم از جستجوی سفارشی گوگل استفاده می کنه و در این مورد مشکلی نداره
اما در مورد گوگل هم زیاد مطمئن نباشید!
کلماتی رو سراغ دارم که گوگل هم ...! اما به صورت عمومی نمی شه ذکر کنم.
دو سال پیش هم خودم با گوگل مکاتباتی در این مورد داشتم که بر خلاف سایر موتورها، در گوگل حدود 40 روز بعد نتیجش رو دیدم و اصلاح شد.
تمایل به مطالعه بیشتر داشته باشید می تونم به صورت خصوصی در این مورد بیشتر صحبت کنم.
یا علی
-
-
همچنین می تونید در سورس یک تغییر کوچیک بدید تا وقتی میخواد عمل جستجو انجام بشود ، کاراکتر "ی" تبدیل به فارسی بشه و بعد عمل جستجو انجام بشه ، برای این کار باید در پلاگین جستجو تغییر بدهید
-
-
[quote author=نوید link=topic=17973.msg95546#msg95546 date=1228569004]
همچنین می تونید در سورس یک تغییر کوچیک بدید تا وقتی میخواد عمل جستجو انجام بشود ، کاراکتر "ی" تبدیل به فارسی بشه و بعد عمل جستجو انجام بشه ، برای این کار باید در پلاگین جستجو تغییر بدهید
[/quote]
با سلام
با تشکر از آقانوید و با توجه به این که مدت زیادی از تاریخ این موضوع گذشته ولی...
مشکل من اینه که سعی میکنم محتوای سایت را با حروف فارسی ذخیره کنم یعنی استفاده از ی فارسی به جای ي عربی و همین طور ک فارسی به جای ك عربی و همون طور که میدونید بعضی از افراد با نصب اصطلاحاً فارسیساز و یا جایگزینی kbdfa.dll در سیستم عامل ویندوز، ترجیح میدن از صفحه کلیدی متفاوت از آنچه مایکروسافت تعبیه کرده، استفاده کنند و همین امر باعث میشه جستجوی اونها در سایتی که محتوای کاملاً فارسی داره به نتیجه درست نرسه.
لذا از دوستان و اساتید مامبو خواهش میکنم با توجه به لینک زیر
کد:
http://www.mambolearn.com/forum/index.php/topic,21387.0.html
این مشکل رو هم در سورس مامبو حل کنند و یا بفرمایند با چه تغییراتی میشه حلش کرد.
سپاسگزارم
-
-
سلام
[quote author=نوید link=topic=17973.msg95546#msg95546 date=1228569004]
برای این کار باید در پلاگین جستجو تغییر بدهید
[/quote]
منظور از پلاگین همون مامبوت هست!
یا حق
-
-
سلام
با سپاس از پسر مهربون
لطفاً بفرماييد براي حل اين مشكل، كدوم مامبوت بايد تغيير كنه؟ و چه تغييري؟
سپاسگزارم
-
-
[quote author=Mirzaa link=topic=17973.msg114380#msg114380 date=1253090957]
لطفاً بفرماييد براي حل اين مشكل، كدوم مامبوت بايد تغيير كنه؟ و چه تغييري؟
[/quote]
سلام. مامبوت جستجو
این تغییر که اگر کاراکتر جستجو شده یکی از این کاراکترها بود، معادلش رو هم جستجو کنه.
یا علی
-
-
[quote author=سعید link=topic=17973.msg114413#msg114413 date=1253151495]
مامبوت جستجو
این تغییر که اگر کاراکتر جستجو شده یکی از این کاراکترها بود، معادلش رو هم جستجو کنه.
[/quote]
با سپاس از آقاسعید
متأسفانه بنده سواد PHP ندارم و بد جوری هم نگران درست اجرا نشدن جستجو در سایتم هستم.
ضمن این که از شما دوست بزرگوار و سایر اساتید مامبو خواهش میکنم به این مشکل، بهعنوان یه ایراد اساسی مامبو نگاه کنید و راه حل رفع اون رو بفرمایید.
سپاسگزارم
-
-
این اشکال در مامبو تنها نیست. بلکه تقریبا در تمامی سیتم های مدیریت محتوا هست.
گوگل معادل این کاراکترها رو به خوبی تشخیص میده. می تونید از جستجو گر سفارشی گوگل استفاده کنید. (Google Custom Search)
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)