با سلام
من می خوام که مامبو رو روی ساب دومین نصب کنم؛اما با یکسری مشکلات مواجه شدم مانند Session save path که مقدارشو مینویسه Not set, Unrewiratable . هم در هاست ویندوزی با این مشکل روبرو شدم و هم در هاست لینوکسی.
ممنون.

با سلام
من می خوام که مامبو رو روی ساب دومین نصب کنم؛اما با یکسری مشکلات مواجه شدم مانند Session save path که مقدارشو مینویسه Not set, Unrewiratable . هم در هاست ویندوزی با این مشکل روبرو شدم و هم در هاست لینوکسی.
ممنون.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام این موضوع به تنظیمات سرور بر میگرده ربطی با کجا نصب کردن مامبو نداره در انجمن در مورد این موضوع بحث شده و مدیر سرور میتواند کمک کنه
یا علی
همونطور که این دوستمون گفتن ، تو انجمن روش بحث شده
.
من خودمم اوایل با این مشکل مواجه شدم . هر کاری هم کردم که یه راهی پیدا کنم که دستی درست بشه نتونستم . در آخر با مدیر هاست تماس گرفتم و درستش کرد
باید یک فایلی رو تغییر پرمیشن بدی که درست بشه و این فایل رو فقط مدیریت سرور بهش دسترسی داره ( اینجور که من خودم متوجه شدم )
.
امیدوارم صحبتم مفید بوده باشه
با سلام
از راهنماییتون واقعا سپاسگذارم.
راستش من همین موضمع رو به مدیر سایت گفتم (چون تاپیک مورد نظر شما رو خونده بودم)، اما ایشون اظهار بی اطلاعی کردن و گفتن که این اشکال به من بر میگرده.
یه سوال دیگه هم دارم و اون اینه که آیا با هاست هایی که خود مامبولرن ارائه میکنه ممکنه به اینجور اشکالها بر بخوریم؟ و اینکه ایا روی یک ساب دامین میتونم یه سی ام اس فروم مثل Vbulltin رو نصب کنم؟ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
سلام دوست عزیز این که مشکل از هاست شماست دلیل بر کدام هاستینگ نیست این موردی هست که همه روی سرور باید اعمال کنند جز اینکه بلد نباشند
در مورد نصب هم باید بگم شما با ساخت هر subdomain می توانید به راحتی هر چیزی نصب کنید از جمله مامبو فروم و ...
یا علی
با سلام
ممنونم از راهنماییتون
هاستینگ مامبو در این زوینه اگر از طرف شما مورد تاییه، من از این به بعد با هاستینگ مامبو کار کنم؟
سلام
من میخوام متن ایمیلی که به مدیر هاست دادم تا مشکلم رو برطرف کنه واست بزارم اینجا . اونام اولش گیج میزدن ! ولی آخرش گوشی رو دادن دست گندشون که اونور آب بود و مشکل حل شد ...
.
اول
بعدسلام
لطفا تنضیمات زیر را برای هاست من انجام دهید
.
1-
قابلیت رایتیبل برای قسمت زیر فعال شود
Session save path
.
2-
safe mod = off
با سلام، پيرو نامه جنابعالي موارد زير قابل ذکر است.
· Safe Mode غير فعال شد.
· تغيير پرميشن از طريق ftp client هايي نظير FileZilla، Cute FTP و … قابل تغيير است.
بعد دوباره من گفتم که
.سلام . خیلی ممنون . ولی هنوز مشکل دوم پا برجاست . بنده روی هاست میخوام مامبو نصب کنم و برای نصب و اجرای هر چه بهتر اون و ایجاد نشدن مشکلات بعدی ، باید اون قسمت که گفتم درست بشه تا این ارور را ندهSession save path /var/lib/php/session, Unwriteable .من به هیچ فایلی که بتونم پرمیشن این رو 777 کنم ندارم . باید به فایل زیر دسترسی داشته باشم که فکر نکنم داشته باشمpho.ini
و در آخر مدیر اصلی هاست ایمیل داد که
.مشکل شما برطرف شد
قابل ذکر هست که نفرات قبلی یه جورایی نمیفهمیدن من چی میگم !
.
در ضمن هاست مامبولرن تمام تنظیماتش برای نصب مامبو ست شده و مشکلی نخواهید داشت ( ببخشید که از طرف مامبو حرف میزنم ، من کاره ای نیستم )
دوست عزیز Mnod عزیز
از اینکه به من پاسخ دادید واقعا سپاسگذارم.
انشاالله که مشکل من هم حل بشه.
باز هم از شما و تمامی مدیران مامبولرن که زحمات شبانه روزی رو متحمل می شن ممنونم.
ارادتمند همه شما.
خواهش میکنم ...
علاقه مندی ها (Bookmarks)