-
Nuke &Mambo
سلام خدمت بزرگان مامبولرن
اميدوارم كه بي طرف جواب منو بديد .
من 1 هفته هست كه با مامبو كار ميكنم دچار سر در گمي شدم خواستم يك راهنمايي كلي از اساتيد داشته باشم .
كداميك از اينها (NukePlatinum_76B4 يا Nuke-Evolution_Basic يا MamboV4.5.3h_Farsi_Pro ) بهترين هستند . اگر در اين بخش سوال رو مطرح كردم فكر كردم شايد امنيت مهمترين هست. اما من در مامبو با محدوديت مواجه شدم فكر ميكنم وقتي نوك نصب ميكنم خيلي كامل هست اما مامبو خيلي ساده و محدود و سخت ممنون ميشم اگه يك راهنمايي كلي كنيد و اينه با مامبو ميشه همچين سايتي طراحي كرد ؟ [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ممنون ميشم از اساتيد راهنمايي كلي كنند يا حق.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-11-2006 05:17 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
Re: Nuke &Mambo
سلام،
شعار مامبو "قدرت در عین سادگی" هست. سادگی حسن بزرگی است که هر کس با هر سطح دانش بتونه از این سیستم استفاده کنه. البته شما نوشتید "ساده" و محدود و "سخت"!  مامبو ممکنه ساده به نظر بیاد اما امکانات زیادی برای اون در نظر گرفتند و گسترش دهندگان زیادی در سراسر دنیا برای اون امکانات جدیدی ایجاد کردند که هر روز هم در حال گسترش و نوآوری در اون هستیم که بعنوان مثال میتونیم به ورود AJAX به مامبو و جوملا در قالب کامپوننت هایی نظیر josComment یا AjaxChat و ... اشاره کنیم.
البته من منکر امکانات Nuke نمیشم، خود من قبلا با اون و خیلی سیستم های دیگه کار کردم .. اما از نظر من هیچکدام از این سیستم های مدیریت محتوای سایت به وسعت مامبو نیستند. (این حرف رو در عین بی طرفی میگم)
از نظر امنیت هم اگر مامبوی شما آخرین ورژن باشه و پچ های امنیتی هم بر روی اون نصب شده باشه، نقصی نداره.
این سایت هم که مثال زدید باید عرض کنم که با مامبو هم امکان درست کردن چنین سایتی هست.
اگر کمک دیگری از دست ما بر میاد بفرمایید.
-
-
سلام
1- امنیت یک چیز نسبی هست و اگر شما از هر CMS ی استفاده کنید یا حتی خودتون برنامه نویسی کنید نمیتونید بگید 100% امنیت داره
2- مامبوی مامبولرن توسط یک تیم دوباره نویسی میشه که این تیم متخصص هست.
3- پشتیبانی ما باعث میشه که اگر حتی یک حفره کوچیک بوجود بیاد سریعا برطرف بشه
4- انجمن مامبو لرن هیچ سوالی رو بدون پاسخ نمیزاره
5- من نمیدونم شما در کجای مامبو سردرگمی رو حس کردید؟ یا کجای اون سخته!!!! شعار ما اینه "قدرت در عین سادگی" چیزی که همه دوست دارند.
6- با مامبو هم میتونید اون سایت رو طراحی کنید البته با صرف زمان خیلی بهتر هم میتونید.
-
-
سلام
شاید برای مامبو لقب cms همه فن حریف بدیم به نظرتون کمی اغراق آمیز بیاد اما به جرات و تجربه می توانیم بگوییم که خیلی از سایت هایی که با سایر cms ها نظیر nuke و ... ساخته شده اند را براحتی و سادگی می توان با مامبو شبیه سازی کرد و قدرتی در مامبو وجود دارد که این cms را محبوب می کند که در سایرین وجود ندارد برای مثال با نیوک می توان سایتهایی تقریبا یک شکل ایجاد کرد و سایت های نیوکی معمولا شبیه به هم هستند
اما با مامبو می توان هر سایتی با هر نوع کاربری و کاربردی ایجاد کردچه یک وبلاگ شخصی چه یک سایت کامپیوتری وچه یک سایت خبرگزاری و ...
ولی قبول داریم که برای رسیدن به یک وضعیت ایدال باید تلاش کرد و مامبو برخی قسمتهایی دارد که هنوز خود ما تمام کاربردهای آن قسمت ها را نمی دانیم و به مرور می بینیم
حالا نظر شما چی هست
یا علی/خداحافظ
-
-
سلامي دوباره خدمت بزرگان مامبولرن
اينو ميگم كه دوستون داري يكي مخ منو زد گفت Platinum فارسي شده توسط گروه آفاق از مامبو بهتر هست من يك هفته بو مامبو كار ميكردم شيفته مامبو شده بودم اون براي من Platinum رو نصب كرد من از ظاهر اون گول خوردم اون به من هي مي گفت مامبو زود هك ميشه و ... من چون قالب رو براي مامبو طراحي كرده بودم و كارا داشت خوب پيش ميرفت واقعا سخت بود كه مامبو رو ترك كنم ترجيح دادم از اساتيد كه تجربه ي بيشتري دارن اينو بپرسم باور كنيد نشد كه يك نفر به من بگه nuke از مامبو قوي تره اما شايد من يا دوستم چيزي نمي فهميم و مامبو رو درك نميكنم كه نا شكري ميكنيم من ديگه هيچ موقع حتي خيال ترك مامبو رو هم نمي كنم (قدرت در عين سادگي ) شعار من شد از اين به بعد. يا حق
-
-
سلام
1- به این توجه کن که "هیشکی نمیگه ماست من ترشه"
2- اگه کسی میتونه مامبو رو هک کنه. یاعلی بیاد جلو. (البته مامبویی که کامل باشه)
[quote author=J4vad-killer link=topic=1886.msg10801#msg10801 date=1155320674]
من ديگه هيچ موقع حتي خيال ترك مامبو رو هم نمي كنم (قدرت در عين سادگي ) شعار من شد از اين به بعد. يا حق 
[/quote]
3- تبریک میگم ضرر نمیکنی!!!
-
-
پاسخ : Nuke &Mambo
من با نیوک هم کار کردم ، اما با اون همه قابلیتش باز هم به گرد مامبو نمیرسه ...
گفتنش راحته که مامبو ساده هستش اما وقتی میخوای باهاش مدیریت کنی 1000 تا سوراخ سمبه داره که هر دفعه یکیش رو کشف میکنی ...
راستش رو بخواین اگه کتاب یا سی دی آموزش مامبو فارسی بود من حتما خریدارم ...
ضمنن نیوک هیچوقت به قشنگی و ظرافت مامبو نیست ... البته مامبو تو فایرفاکس قاطی پاتی نمیشه مث نیوک که اینم یکی از بزرگترین مزیتهاشه ( اگه تمپلیتش استاندارد باشه...) ...
ضمنن اگه وقت کردین به فروشگاه من هم یه سری بزنین [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سایتی هم که یا مامبو دارم درست میکنم اینه که هنوز راه نیفتاده به خاطر تازه کاریه من با مامبو ... [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با امید موفقیت شما
یــــــا علــــــی
-
-
فقط فقط فقط فقط مامبو
من با همشون کار کردم ( جوملا و نیوک و میترا و مامبو )
هیچ کدوم به گرد پای مامبو نمی رسه
این مزیت ها فقط به خاطر گروهی فعال (مامبو لرن ) هست که جدیدا توسط مدیر اصلی مامبو مورد تشویق قرار گرفته.
-
-
من با تمام این cms ها کار کردم اکثرا مشکل دارن مثلا
PHP fusion هنگام ورود کاربر با یک سری از نسخه های اکسپلورر و ویندوز مشکل داره قابلیت خیلی کمی در تغییر شکل داره و پشتیبانی جالبی نداره
PHPNuke
با اینکه خیلی گنده به نظر میرسه و امکانات خوبی داره حجم زیادی داره سرعت لود شدنش نصبتا پایینه قالباش کمه و مدیریتش سر در گم کنندست
Farsi news
اصلا حرقی برای گفتن نداره بسیار ساده و ابتداییه و حتی به درد وبلاکگ هم نمیخوره
joomla
میشه گفت از روی مامبو تقلب شده البته پشتیبانیش خوبه و امکاناتش زیاده اما خیلی زیاد باگ داره من خودم تا حالا 4 -5 تا باگش رو گزارش دادم
البته یک سری دیگه مثل googleCMS و ASPRIder هم هستن که نمیشه زیاد داخل CMS حسابشون کرد
ولی مامبو با توجه به اینکه مجانی هست و مقل نقل و نبات استفاده میشه خداوکیلی مشکل عمده ای نداره و اگر مشکلی هم بوده تیم مامبولرن عالی عمل کردن تازه پشتیبانی ارجی هم خیلی قویه [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو یک نگاه بنداز صدها کامپوننت داره که میشه باهاش یک چیزی در حد YAHOO ;D راه بندازی فکر کنم قدرت در عین سادگی فقط یک شعار نباشه
-
-
GoogleCMS چيه ديگه @! اين يه كپي هست از مامبو!
دوست عزيز.
هيچ سيستمي بد نيست! ولي هر سيستمي در بخشي از امكانات بهتر عمل ميكنه. ولي مامبو سيستمي هست كه بر خلاف سيستمهاي ديگه كه معمولا براي مصرف خاصي تهيه شدن و بعدا عمومي منتشر شدن ؛ از اول براي همه كاه بودن طراحي شده !
مثلا سيستمهايي مثل XOOPS يا NUKE يا .... (كه سيستمهاي خوبي هم هستن) ابتدا براي يه كاربرد خاص تهيه شدن (مثلا براي يه سايت خاص يا يه شركت خاص و يا يك كليسا و .. ) و بعد كه پيشرفت كردن در اختيار عموم قرار گرفتن.
ولي مامبو سيستمي هست كه از ابتدا با توجه به اين نكته تهيه شده كه "بايد براي همه به ساده ترين شكل و با بيشترين امكانات" قابل استفاده باشه ! و اين مساله باعث شده كه در مامبو همه جنبه هاي كاربري و مديريتي به شكل يكنواخت پيشرفت كنه ؛ نه اينكه يه بخش خيلي عالي بشه و بقيه قسمتها كمتر پيش برن !
موفق باشيد.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)