-
ساخت يك قالب و اين همه مشكل
سلام به بزرگان مامبولرن
محمد جا دوست ندارم از من ناراحت بشي اما يكي از سوالها رو هم فقط خواستي تاپيك يك جوابي داشته باشه و خالي نمونه جواب ندادي به اينها توجه كن طرح كلي سوالهاي من كه به هيچ كدوم جواب ندادي (1- تايين مكان به طور مثال اين عكس است من ميخوام بلاگ وسط رو نوشته ها رو در جايي كه ميخوام تايين كنم دقيقا مثل عكس 2- در پايان مثل عكس صفحه بندي بشه من از ماژول خود مامبو استفاده كردم اما فقط متن در يك بلاگ قرار ميگيرد 3-ادامه مطلب داره كه نمي دونم چطوري ادامه مطلب كجا ميره لينك رو از كجا ميشه تنظيم كرد من ميخوام هر مطلب كه توسط مدير ارسال ميشه در يك بلاگ قرار بگيره 4-مانند يك وبلاگ باشه مثل مديريت ارسالها در وبلاگ من يك چيزي مثل عكس ميخوام 5-لطفا اگه ممكن هست يك ماژول يا اگه پيش فرض اين امكان در مامبو هست بگيد و آموزش استفاده اونو بگيد
6-لطفا اگه بايد در فايلهاي قالب دست ساز كدي نوشته بشه بگيد در چه فايلي و يك كد مثال بزنيد ) اين هم عكس:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
محمد جان دوست دارم از من آزرده خاطر نشي از صبح دارم تاپيك ميدم اما جواب درستي نگرفتم در يك سايت ديگه كه مثل مامبو فعاليت داشتن يك سوال كردم به طور كامل جواب دادن اما گروه مامبولرن با اين عظمت .... دوست دارم اين بار جواب بگيرم وگرنه بيخيال ميشم و ديگه نه موجب آزرده خاطر شدن شما ميشم نه مزاحمت براي مامبولرن ايجاد ميكنم در ضمن اگر من از مطالب آقاي فيروزمندان كامل نيازم رو دريافت ميكردم دوباره مزاحم نمي شدم ياحق.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-12-2006 02:29 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)