سلام من مامبو انگلیسی رو روی سرور نصب کرده ام حالا چطوری می تونم اونو به فارسی تبدیل کنم O0

سلام من مامبو انگلیسی رو روی سرور نصب کرده ام حالا چطوری می تونم اونو به فارسی تبدیل کنم O0
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
اگر مطلبی ندارید و چیز خاصی روش نصب نکردید، بهترین راه این هست که مامبو رو از نو با نسخه فارسی نصب کنید.
من پوشه language را انتقال داذم بخش مدیریت فارسی شد اما خود سایت فارسی نشد همچنین فونتهای فارسی به درستی کار نکرد و استایل بخش مدیریت بصورت انگلیسی است یعنی راست به چپ چپ به راست است لطفا مرا راهنمایی کنید
خب شما طبق گفته سعید
مامبو فارسی نصب کنید و در آخر که نصب شد زبان را انگلیسی کنید همه چیز درست میشه !!!!
من وقتی مامبو فارسی رو با ftp انتقل دادم رو سرور درست کار نکرد انگیسی رو با اسکریپتای سایت نصب کردم حالا می خوام اونو فارسی کنم لطفا کمکم کنید
عزیزم
فارسی کردن فقط نصب زبان نیست
آدرس سایت بدید ببنیم چه خطایی داده مامبو فارسی ؟ چرا درست کار نکرده ؟
آدرس نصب فارسی [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
آدرس نصب انگلیسی [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز
هاست فارسی متاسفم هاستتون رو عوض کنید همه چیز حل میشه
یاعلی
من اینو رو a20.ir هم امتحان کردم ولی باز همین مشکلو داشت به این نشانی [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
هاست رایگان رایگان هست
به شما گفتم که مشکل از هاست های شما هست نه از مامبو
علاقه مندی ها (Bookmarks)