مامبو و جوملا تا چه حد با هم سازگاری دارند؟
میشه از کامپوننت ها و ماژول هاشون برای همدیگر استفاده کرد؟
اگه آره، امکان تداخل داره؟

مامبو و جوملا تا چه حد با هم سازگاری دارند؟
میشه از کامپوننت ها و ماژول هاشون برای همدیگر استفاده کرد؟
اگه آره، امکان تداخل داره؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
مامبو و جملا در کل و در ابتدا بر اساس یک هسته ساخته شدند. (البته تغییرات بسیار زیادی در حال حاضر با هم دارند)
به همین دلیل بعضی از addon ها با هر دوشون سازگاری دارند و بعضی اختصاصی هستند. حتی قالب ها.
امکان تداخل هم کم وجود داره باید تست کنید. اما قبل از نصب از اون addon از نظر امنیت و کارایی مطمئن شید تا بعدا برای شما مشکل ساز نشه.![]()
سلام به بزرگان مامبولرن
لطفا بي طرف جواب بديد.
به نظر شما مامبو يا جوملا يا نوك كدوم بهتر هستن و كدوم رو پيشنهاد مي كنيد و از نظر امكانات فارسي و تعداد ماژول ها كدام بهتر است .
با توجه به اینکه قبلا در این تاپیک [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این مورد توسط خود شما تا حدودی بحث شده بود و خود شما نتیجه گرفته بودی اما:
اگر بخوایم مثل قدیمی "هیشکی نمیگه ماست من ترشه" رو کنار بگذاریم!!! 
من خودم به شخصه CMS های زیادی رو تست کردم و کار هم میکنم. اما مامبویی که مامبولرن ارائه میکنه واقعا بیطرف میگم چه از نظر امنیت چه از نظر کارایی بی نظیره.
تو این دنیایی که مردم برای همدیگه مفتی تره هم خورد نمیکنن مامبولرن واقعا بدون ریا عالی کار میکنه.
شعار "قدرت در عین سادگی" رو واقعا تحقق دادن بهش.
از نظر امکانات فارسی و تعدد ماژول ها بگم شما هیچ وقت تو مامبولرن لنگ نمیمونید. البته ممکنه یه ماژول یا کامپوننت پولی باشه اونم به خاطر اینه که نویسنده اون درخواست اونو کرده.
تنها چیزی که مامبولرن نیاز داره درک صحیح کاربرها از متن باز هست. چیزی که خیلی کم شاهد اون هستیم و امیدوارم کاربرها زودتر به این نتیجه برسند.
و این لینک رو هم حتما ببین :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست گرامي اينجا انجمن تخصصي مامبو لرن و با موضوع مامبو هست. خيلي ساده ميتونيد نتيجه بگيريد كه چون به نظر ما مامبو بهترين بوده ما ساپرت و گسترش اون رو به عهده گرفتيم. پس قطعا از نظر ما سيستمهاي ديگه ضعف هايي دارن كه ما اونها رو نميپسنديم.
اين هم جواب كامل شما در پست قبلي:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اینجا رو هم یه نیگا بندازیت!
علاقه مندی ها (Bookmarks)