سلام
دوستان آیا بسته ای هست که بوسیله اون بشه پیغام خصوصی کاربرا را دید یا حداقل سابجکتشون را
مرسی

سلام
دوستان آیا بسته ای هست که بوسیله اون بشه پیغام خصوصی کاربرا را دید یا حداقل سابجکتشون را
مرسی
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام. اين كار كار درستي به نظر نمياد. قبلا هم در انجمن در موردش بحث شده و يه سري جواب هايي داده شد اما بعدا مثل اينكه به اين نتيجه رسيدند كه بهتر بود جواب نمي دادند.
به هر حال مي تونيد جستجو كنيد و اگر اون تاپيك هنوزموجود باشه بررسي كنيد.اما بسته كه عمرا فكر نكنم باشه!
يـــــــــــــــــــاعـــ ـــــــــــــــلي
نه من نمیخوام بسته اش را فقط میخواستم بدونم چنین چیزی هست
مرسی
سلام - با اجازه!
نه بسته اي نيست. ولي از طريق ديتابيس ميشه ديد. كه ديدنش صحيح نيستش!
نيك بخت باشيد.
سلام
چرا میگید دیدن پیغام خصوصی کاربرا درست نیست؟
اتفاقا لازم هست و در ویبولتین هم وجود داره.
باید بتونیم پیغام خصوصی رو چک کنیم. مثلا بعضی از سایتهای همکار میان تو سایت ما و به بعضی از مدیران ما پیشنهاد مدیریت و سمت بالاتر در سایتشون رو میدن که باید ما خبر داشته باشیم که تو سایتمون چی میگذره.
تازه این یکی از مثالها بود.
لطفا برای این کار راهنمایی کنید و بهتره بسته ای براش در نظر گرفت و احتمالا باید بسته ای هم وجود داشته باشه.
[quote author=SAT_ISLAND link=topic=17182.msg96773#msg96773 date=1229619121]
چرا میگید دیدن پیغام خصوصی کاربرا درست نیست؟
اتفاقا لازم هست و در ویبولتین هم وجود داره.
[/quote]
سلام.
كار درستي نيستش و اصلاً ورود به حريم شخصي ديگران كلاً مشكل داره. وي بولتين هم اصلاً مورد تأييد من نيستش! كاربر توش امنيت نداره! پسوردش رو ميتونن بدزدند و استفاده هاي .... .
من به شخصه انجمنهايي كه به سبك وي بولتين هستند با يوزر خاص خودم و با رمز عبور غير تخصصيم عضو ميشم! اكثر مديرانش به دنبال رمز عبور ديگران نيز هستند!
اين از پرونده مقايسه وي بولتين.
سلام
بعضی از سایتهای همکار میان تو سایت ما و به بعضی از مدیران ما پیشنهاد مدیریت و سمت بالاتر در سایتشون رو میدن که باید ما خبر داشته باشیم که تو سایتمون چی میگذره.
تازه این یکی از مثالها بود.
[/quote]
به نظرتون الان اگه يك سايت رقيب مامبولرن بياد و به من پيشنهاد همكاري بده من ميرم باهاشون كار كنم؟!
شايد برم همكاري كنم ولي اينم مشكلي نداره! هركسي هركاري كه دلش بخواد انجام ميده، شايد ديگه انجمن شما به دردشون نميخوره و برن با كسي ديگه فعاليت كنن! خيلي هم خوبه اگه چنين اتفاقي بيوفته مديريت غازي حكم روا ميشه خوب. اين كه خيلي خوبه!
در ضمن فكر ميكنيد انقدر يك فرد احمقه كه با يك پيغام خصوصي براي چنين كاري اقدام كنه؟! ايميل/چت و .... راه هاي خيلي ساده تري هستند.
لطفا برای این کار راهنمایی کنید و بهتره بسته ای براش در نظر گرفت و احتمالا باید بسته ای هم وجود داشته باشه.
[/quote]
امكان اين كار وجود داره و اصلاً كار سختي نيستش! ولي بنا به دلايل و اهداف مرجع هرگز چنين بسته اي منتشر نخواهد شد ولي اگر شما خيلي براتون اينكار مهمه ميتونيد بريد و جدول مربوطه رو پيدا كنيد و كارتون رو انجام بديد.
كامروا باشيد.
منظورتون از جدول مربوطه چیه؟
بیشتر راهنمایی کنید لطفا.
[quote author=SAT_ISLAND link=topic=17182.msg96786#msg96786 date=1229626388]
منظورتون از جدول مربوطه چیه؟
بیشتر راهنمایی کنید لطفا.
[/quote]
قبلاً اين بحث در انجمن ادامه پيدا كرد و تاپيك مربوطه به همراه پاسخ حذف شد.
لطفاً بحث را ادامه ندهيد.
كامروا باشيد.
دوست عزیز عرفا دیدن حریم شخصی کاربران چه در محیط حقیقی و چه در محیط مجازی کار پسندیده ای نیست.
از نظر اخلاقی این کار مردود هست.
شما تمایل دارید پیام خصوصی شما (SMS) رو مدیران شرکت مخابرات بررسی کنند؟
مبادا ایرانسل پیغام بزنه، برید مشتری اون بشید؟!
اصلا ربطی به شرکت مخابرات نداره. پیغام هم اگر دادند، شما خودتون صاحب اختیاریدو
اینجا انجمن پشتیبانی SMF هست.
سعی کنید این مورد رو از ما نخواهید تا شرمنده شما نباشیم.
یا علی
نمی خوام وارد این مباحث بشم. چون من هرچی بگم فایده نداره.
علاقه مندی ها (Bookmarks)