-
پاسخ : استفاده از دو هاست برای یک دومین
[quote author=سعید link=topic=18131.msg96579#msg96579 date=1229405795]
[quote author=پـــســـر مــهـربــــــــون link=topic=18131.msg96575#msg96575 date=1229382051]
اين توانايي رو كسي كه دومينتون رو ثبت كرده داره. در واقع ربطي به خود هاستينگ نداره و براي ساب دومينتون عين دامين بايد dns ست كنيد و ... .
[/quote]
خیر .این مورد ربطی به کنترل پنل دامنه نداره. این مورد به هاستینگ مربوط میشه.
کلیه تنظیمات مربوط به زیر دامنه از طریق خود هاستینگ انجام میشه.
یا علی.
[/quote]
سلام
سعيد جان كاملاً فرمايش شما درسته.
ولي من منظورم رو درست نرسوندم. آدرس سايت فعلي ايشون فكر كن mysite.com باشه اين سايت از يك هاستيگ با نام X استفاده ميكنه.
خوب طبيعاً هاستيگ Y كه قراره DNS اش با آدرس download.mysite.com ست بشه نميتونه توي تنظيمات ساب دامين X وارد بشه و اينكار رو فقط هاستينگ X كه اصولاً خودش هم ثبت كننده دامين هست انجام بايد بده.
من خودم تا بحال شخصاً اينكار رو انجام ندادم و اطلاعات كافي از اين تنظيمات ندارم. ولي بارها و بارها براي سايتهاي مختلف چنين كاري را با كمك مديران هاستينگ .... انجام دادم و بدون هيچ مشكلي دارن كار ميكنن.
از اونجايي كه 90 درصد صاحبان سايتها دامين و هاست رو از يك شركت ميگيرن، براي اينكه در پستهاي قبلي اسمها قاطي پاتي نشه ساده گفتم، كه ظاهراً از اول بايد اينچنين ميگفتم كه چنين برداشتي نشه.
كامروا باشيد.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-16-2008 08:46 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
[quote author=piroozman link=topic=18131.msg96584#msg96584 date=1229415167]
اين توانايي رو كسي كه دومينتون رو ثبت كرده داره. در واقع ربطي به خود هاستينگ نداره و براي ساب دومينتون عين دامين بايد dns ست كنيد و ... .
همین رو منظورم هست
من کنترل پنل دومینم دستم هست اومدم یه آزمایش کردم به جای اینکه دوتا دی ان اس هاستی اصلی را بزارم 4 تا دی ان اس ست کردم
یعنی:
ns1.hosting1.com
ns2.hosting1.com
ns3.host.ir
ns4.host.ir
این ها دی ان اس های واقعی نیست ها مثال زدم
مثلا شما فرض کنید دو دی ان اس اول دی ان اس های اصلی هاست خودم باشند که مامبو روش نصبه حالا مثلا می خواهم از دی ان اس سوم و چهارم فایل های دانلود را فراخوانی کنم این دی ان اس ها ر است کردم یه مشکلی پیش اومد
وقتی آدرس سایت رو زدم خودم فقط به سرور دوم وصل می شدم ولی افراد آنلاینی رو میدیدم که دارن از سرور اول سایتم رو مشاهده می کنند و وقتی خودم هم با ف ی ل ت ر ش ک ن سایتم را زدم از سرور اول مشاهده کردم و سالم بود ولی بدون آن فقط از سرور دوم سایتم رو میدیدم که هیچی هم توش ندارم
لطفا اگر کسی اطلاعات بیشتری داره در اختیارمون قرار بده
ممنون
[/quote]
این کار رو منم قبلا تست کردم. اینجوری اگه dns ست کنی هر دفعه سایتت از یه جا بالا میاد، شاید هم اصلا بالا نیاد و ممکنه اون افرادی هم که میگی online بودن به خاطر کش isp بوده که هنوز dns های جدید رو update نکرده باشه. یه مدت طولانی تر میتونه جواب دقیق تری بده.
در کل اگر بخوای از یک دامین روی دو سرور مختلف کار کنی، باید اون دو سرور به صورت load blance ست بشن که قاعدتا برای شما امکان پذیر نیست و سایت هایی که بازدید خیلی بالایی دارن و یک سرور جوابگو نیست از این روش استفاده میکنن( مثل گوگل و ...)
تنها کاری که شما میتونی بکنی همون ساب دومین هست که پسر مهربون گفتش.
-
-
-
-
سلام
درخواست رو به کجا فرستادید ! چون از طرف شما چیزی دریافت نکردیم !
در هر صورت این امکان برای یوزر ها فعال نخواهد شد ! تنها برای بعضی از reseller ها این امکان فعال میشه
اما در جواب دوست عزیزی که گفتن این کار از سمت دامین صورت میگیره و یا از سمت هاستینگ :
این کار از هر دو سمت امکان پذیر است :
اگر از طریق دامین اقدام کنید باید سرویس Manage DNS داشته باشید : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگر از طریق هاست صورت بگیره باید دسترسی ویرایش dns و ست کردن A Record داشته باشید ...
یا علی
-
-
[quote author=فیروزمندان link=topic=18131.msg96661#msg96661 date=1229514577]
درخواست رو به کجا فرستادید ! چون از طرف شما چیزی دریافت نکردیم !
[/quote]
سلام
ظاهرا اشتباه از من بود، به اینفو فرستاده بودم که الان مجددا به ساپورت فرستادم.
[quote author=فیروزمندان link=topic=18131.msg96661#msg96661 date=1229514577]
در هر صورت این امکان برای یوزر ها فعال نخواهد شد ! تنها برای بعضی از reseller ها این امکان فعال میشه
[/quote]
آقا محسن نمی شه برای بعضی بچه های خوب :
(یا به عنوان عیدی!) این امکان رو در پنلشون فعال کنین!
یا علــــــــــــی
-
-
سلام
خیر .
لازم هست این مطالب رو در ایمیل پیست کنم یا .. 
یا علی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)