-
پاسخ : از مامبولرن عیدی بگیرید!
سلام به دوستان ...
یکی از اشکالاتی که مامبو داره اینه که آمار بازدید هر مطلب رو نداره
الان ساده ترین سیستم ها آمار بازدید هر مطلب رو دارن ولی مامبو برای نمایش آمار بازدید باید کامپوننت اکو کامنت نصب بشه روش و تازه از 0 شروع به انداختن بازدید کنه ... اگه بشه یه چیزی نوشت که کنار تاریخ و زمان ، آمار بازدید هر مطلب رو بندازه خیلی عالی میشه
مثل شکل زیر :
1387/10/12 ساعت 17:17:35 بازدید : 2009
ممنون ...
یا علی
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-01-2009 10:17 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام. فایل زیر را دانلود کنید و جایگزین فایل components/com_content/content.html.php در سایتتون کنید. البته با این تغییر تعداد بازدید برای همه مطالب به نمایش درمیاد. اگر لازم باشه تنظیم بشه برای بعضی از مطالب به نمایش دربیاد و برای برخی نه، نیاز نوشتن مامبوت داره. 
کد:
http://www.mediafire.com/file/jmklygnttma/content.html.php
یـــــــــــــــــــاعـــ ـــــــــــــلی
-
-
[quote author=علی کاظم زاده link=topic=18154.msg98012#msg98012 date=1230858853]
سلام. فایل زیر را دانلود کنید و جایگزین فایل components/com_content/content.html.php در سایتتون کنید. البته با این تغییر تعداد بازدید برای همه مطالب به نمایش درمیاد. اگر لازم باشه تنظیم بشه برای بعضی از مطالب به نمایش دربیاد و برای برخی نه، نیاز نوشتن مامبوت داره. 
کد:
http://www.mediafire.com/file/jmklygnttma/content.html.php
یـــــــــــــــــــاعـــ ـــــــــــــلی
[/quote]
قربون دستت مهندس :-* عالی بودش
فقط اگه بشه روی یه خط کنار تاریخ و زمان بیاد بهتر میشه ...
-
-
سلام . چیزی که می خوام بگم شاید پیچیده تر از چیزی باشه که شما مد نظرتونه . اما به نظر من مهمترین نیاز کاربرای مامبو در کل دنیا ( نه فقط ایران ) هست!
و اون اینکه امکان به روز رسانی هسته ، کامپوننت ، ماژول ، مامبوت و ... به صورت آنلاین و خودکار فراهم بشه . همینطور امکان نصب امکانات جانبی به صورت آنلاین .
کار فوق العاده ای که وردپرس توی ورژن اخیرش انجام داد و بسیاری از مشکلات و دغدغه های کاربران رو با این امکان حل کرد.
واقعا حیفه که سی ام اس بزرگی مثل مامبو در این زمینه هیچ اقدامی نکنه .
گفتم اینجا بگم تا اگه پیشنهادش فراتر از بحث حاظر بود ، تیم مدیریت که دستشون راحتتر به تیم اصلی مامبو میرسه مطرحش کنن و پیگیرش شن
ببخشید سعید جان
یا علی
-
-
سلام
خوب دوست من، اين يك پيشنهاد براي سايت مرجع هستش، ميتونيد در تاپيك جداگانه اي مطرح كنيد تا آقاي فيروزمندان با تيم مامبو فاندشن مطرح كنند، البته به نظر من توانايي بيخودي براي مامبو هستش!
البته ميشه كامپوننتهايي رو به اين منظور ساخت ولي ... .
كامروا باشيد.
-
-
-
-
پست های اضافی حذف شدند .
لطفا قبل از ارسال پاسخ در این تاپیک ،[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]رو مطالعه کنید.
فقط مواردی که مرتبط به این تاپیک بوده و اون[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو داشته باشند، اینجا مطرح کنید.
از ارسال موارد بی ربط خودداری کنید. در غیراینصورت حذف خواهند شد.
یا علی
-
-
بخش دانلود و آپلود را بعنوان کامپوننت پیشفرض به نصب اولیه اضافه نمایید.
متشکر
-
-
سلام
من به دستور آقا سعيد اومدم يه پيشنهاد بدم
اول يه منو بسازيد كه يكي از سه ويژگي زير رو داشته باشه:
1- به صورت خودكار از مجموعه ها منو بسازه ( مثل هموني كه به صورت پيشفرض در مامبو هست كه از بخشها من ميسازه)
2- به صورت خودكار از بخشها و مجموعه ها منو بشازه و به صورت منوي جاوايي jscook نمايش بده
ضمنا ساخت شماره يك بسيار ساده است در حددي كه چند تا گزينه از فايل ماژول نمايش بخشها كه به صورت پيش فرض هست بايد تغيير كه خودم كار كردم روش ولي نشد نميدونم
يا علي
ممنون
-
-
سلام
یه پیشنهاد دارم.یه ابزاری که باهاش وقتی عکس با سایز اصلی رو تو محتوا قرار میدیم خودش thumbnail شو بسازه و قرار بده تا تو سایت با کلیک بر روی اون تصویر کوچیک تصویر اصلی نشون داده بشه.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)