هو
منم دنبال کامپوننت خوب بری مدرسه هستم که کامل تر از اینی باشه که دارم استفاده می کنم

هو
منم دنبال کامپوننت خوب بری مدرسه هستم که کامل تر از اینی باشه که دارم استفاده می کنم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
این کامپوننت توسط تیم مامبولرن توسعه داده شده و آماده هست.
با آقای [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] تماس بگیرید.
یا علی
[quote author=payman_ej link=topic=18154.msg99058#msg99058 date=1231834939]
سلام
یه پیشنهاد دارم.یه ابزاری که باهاش وقتی عکس با سایز اصلی رو تو محتوا قرار میدیم خودش thumbnail شو بسازه و قرار بده تا تو سایت با کلیک بر روی اون تصویر کوچیک تصویر اصلی نشون داده بشه.
[/quote]
سلام
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علــــــــــــــــی
هو
اونو که میگن پولیه ما عیدی می خوایم
سلام
توي سايت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
تمام كاربرانش دانشجو ند وقتي كه يادداشت ارسال ميكنند نام كاربري ظاهر ميشه و براي اساتيد خيلي سخته از نام كاربري تشخيص دانشجو ، ولي اگه اين كار درست بشه نام كاربري آزاده ولي موقع ارسالات يا يادداشتها نام ونام خانوادگي دانشجو نمايش داده ميشه.
نام كاربري آزاد / نام اصلي الزاما فارسي
نمايش نام به جاي نام كاربري.
بنگريد به : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نظر شما چيه ؟؟
يا علي
منم با این دو تا موافقم:
-امکان لغو عضويت برای اعضا
-ارسال خودکار خبرنامه با به روز شدن وبلاگ
به نظر خیلی پیچیده نمیاد ولی خیلی برای مامبو واجبه و نقص بزرگی به حساب میاد که از این سیستم بعیده!
با سلام
لطفا ماژول براي ساخت فروشگاه آنلاين را در صورت امکان به بنده بدهید با تشکر
ایمیل : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شماره ت : 09360008055![]()
[quote author=bw977 link=topic=18154.msg101827#msg101827 date=1234820385]
با سلام
لطفا ماژول براي ساخت فروشگاه آنلاين را در صورت امکان به بنده بدهید با تشکر
ایمیل : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شماره ت : 09360008055
[/quote]
سلام دوست عزيز، خوش آمديد
فروشگاه براي مامبو رو تيم مامبولرن فارسي و سازگار كرده. اگر مايليد با آقا مجيد در تماس باشيد.
در ضمن فروشگاه رايگان نيز در حال فارسي سازي توسط كاربران سايت هست كه در امضاي من ميتونيد به تاپيك مربوطه منتقل شويد ودر صورت علاقه همكاري كنيد.
راستي فروشگاه رو با ماژول نميتونيد راه اندازي كنيد و به كامپوننت نياز داريد كه ... .
يا حق
نزدیکای عید نوروز شده :دی چه خبر از عید و عیدی و ... . :P
یا حق
بله!
عیدی رو باید از حاجی فیروز بگیرید !
فعلا [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو داشته باشید تا عیدی ها و دسر هم آماده بشه.
یا علی
علاقه مندی ها (Bookmarks)