-
راه حلي براي مشكل سايت مپ با سئو
سلام
همونطور كه ميدونيد سايت مپ اس ام اف با امكان" فعال کردن خروجی html. در آدرس صفحات" مشكل داره و اگر اين گزينه فعال باشه لينك پايين سايت مپ كه موضوعات انجمنها رو ليست ميكنه، صفحه سايت مپ رو نشون ميده
آيا كسي هست كه بتونه اين مشكل رو به طوري حل كنه كه هم امكان" فعال کردن خروجی html. در آدرس صفحات" فعال باشه هم سايت مپ موضوعات رو نشون بده؟
ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-13-2008 09:36 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : راه حلي براي مشكل سايت مپ با سئو
من مشکلی ندیدم
این سایت رو ببینید و پایینش رو : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این آدرس نقشه HTML سایت :
این آدرس نقشه XML سایت:
شما چه مشکلی دارید ؟
-
-
سلام
پايين هومن صفحه سايت مپ html نگاه كني اينو ميبينيد:
* انجمن ها
* موضوع: 1
روي عدد يك كه جلوي موضوع هست كليك كنيد ميبينيد كه منتقل ميشيد به صفحه موضوعات نقشه سايت
ولي وقتي من توي سايت خودم روي اون كليك ميكنم دوباره به صفحه اول سايت مپ كه انجمنها رو ليست كرده ميام؟
راهش چيه كه درست شه؟
يا علي
-
-
شما از کدوم بسته نقشه استفاده می کنید ؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو دریافت و نصب کنید ببینید مشکلتون حل میشه یا نه.
-
-
سلام
من از هموني كه توي smf learn هستش استفاده ميكنم
ممنون
-
-
سلام
ورژني كه توي smflearn خيلي بهتره چون نصب ميشه اما اين يكي اين ارور رو ميده:
خطا در نصب بسته
چندید مشکل برای نصب این بسته وجود دارد. به شما توصیه می کنیم که با این شرایط از نصب این بسته صرف نظر نمایید. چرا که ساختار این بسته ناقص است و با نصب آن ممکن است انجمن های شما بطور کامل از کار بیافتد. ممکن است این خطا بخاطر نسخه SMF شما باشد. چون برخی از بسته ها برای نسخه های خاصی از SMF ساخته شده اند و در همه آنها قابل نصب نیستند.
حالا بايد چيكار كنم؟
ممنون
-
-
به این نکته توجه کنید که بسته های SMF بسته های "افزونه" (Extension) نیستند. یعنی امکانات به صورت جداگانه نصب و اجرا نمی شن.
بلکه Modifications هستند و تغییراتی در سورس ایجاد می کنند.
بنابراین ممکن هست اون قسمت از سورس SMF که در برخی بسته ها تغییر می کنه، درصورتی که ارتقا شامل فایل هایی باشه که برای اجرای بسته در اون تغییراتی داده شده، تغییرات بسته عملا خنثی میشه.
بنابراین همیشه سعی کنید بسته ها رو برای آخرین نسخه دریافت کنید
بسته ای که در SMFLearn هست برای نسخه های قدیم تر منتشر شده. در حالی که نسخه SMF شما احتمالا 1.1.7 باید باشه.
ضمنا شما کدوم نسخه از اون لینک رو روی چه نسخه SMF نصب کردید ؟
هیچ می دونید خود انجمن مامبولرن از همون نقشه سایت که لینک دادم استفاده می کنه ؟ 
-
-
سلام
من از smf_sitemap_1.3.0.tar.gz براي ورژن 1.1.7 استفاده كردم
يا علي
-
-
سلام
فکر کنم باید از smf_sitemap_1.2.2.tar.gz استفاده کنی من که استفاده کردم هین الان درست شد:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یاعلی
-
-
[quote author=piroozman link=topic=18107.msg96784#msg96784 date=1229625503]
سلام
فکر کنم باید از smf_sitemap_1.2.2.tar.gz استفاده کنی من که استفاده کردم هین الان درست شد:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یاعلی
[/quote]
مامبولرن از همین نسخه استفاده می کنه.
فکر کنم نسخه 1.3.0 برای SMF 2 باشه
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)