سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 4 , از مجموع 4

موضوع: مدیریت بیشتر مدیران !

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

تشکر شده 6 بار در 4 ارسال

مدیریت بیشتر مدیران !

یه مشکلی که بیشتر از یک ساله با مامبو دارم و هنوز راه خوبی واسش پیدا نکردم ، اینه که وقتی یکی از مدیران سایت یک موضوع رو بررسی یا ویرایش میکنه و احیانا ناقص میاد بیرون و مدیر بعدی وقتی میخواد وارد اون موضوع یا مطلب بشه ، با آیکون قفل مواجه میشه که روش نوشته قبلا این مطلب توسط مدیر قبلی بررسی شده و دیگه نمیتونه واردش بشه . من الان سوپر ادمینم و مدیران پایینتر که ادمین هستن میرن مطالب رو بررسی میکنن و اینجوری میشه و من آخرین راهی که به ذهنم رسیده و قبلا هم انجام دادم اینه که پسوردشون رو بگیرم و با یوزرشون برم کارمو بکنم ! راه خیلی جالبی نیست . میخوام بدونم نمیشه کاریش کرد ؟ مثلا من سوپر ادمینم ، چرا باید مامبو واسه من هم اجازه ویرایش موضوعی که مدیر زیر گروهم انجام داده نده ؟
    .
    یه مثال از نرم افزار های تخصصی خودمون بزنم . تو یکی از نرم افزارهای پیشرفته نفتی ما ، چند نفر یوزر تو یه پروژه کار میکنن . ممکنه یه نفرشون خارج از عرف از نرم افزار بیاد بیرون و بقیه دیگه نتونن رو قسمتایی که اون روش کار میکرده کار کنن ( تقریبا مثل همین قضیه مامبو که گفتم ) . ولی اونجا به راحتی نفر ادمین میره تو قسمت مدیریت و آزاد سازی !! رو انجام میده .
    .
    نیازمند راهنمایی دوستان هستیم . با تشکر

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)