-
پاسخ : مشکل با ادیتور قسمت (Anchors)
سلام. یه کار دیگه هم می تونید بکنید. یه مامبوی جدید توی یه پوشه از هاستتون نصب کنید و بعد از نصب از طریق فایل configuration.php ، برای دیتابیس، مشخصات دیتابیس کنونی سایتتون را بدید. این طوری احتمالا اون مشکل حل شده و مطالب سایت قبلی را به صورت کامل در سایت جدید خواهید داشت.
البته اگه اکستنشن خاصی روی مامبوتون فعلی نصب کردید و می خواهید توی مامبوی جدید هم باشه، بهتره قبل از متصل کردن مامبوی جدید به دیتابیس، اون اکستنشن ها را روش نصب کنید تا به مشکلی بر نخورید.
یــــــــــــــــــاعــــ ــــــــــــلی
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-22-2008 10:30 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
[quote author=علی کاظم زاده link=topic=18241.msg97102#msg97102 date=1229985036]
سلام. یه کار دیگه هم می تونید بکنید. یه مامبوی جدید توی یه پوشه از هاستتون نصب کنید و بعد از نصب از طریق فایل configuration.php ، برای دیتابیس، مشخصات دیتابیس کنونی سایتتون را بدید. این طوری احتمالا اون مشکل حل شده و مطالب سایت قبلی را به صورت کامل در سایت جدید خواهید داشت.
البته اگه اکستنشن خاصی روی مامبوتون فعلی نصب کردید و می خواهید توی مامبوی جدید هم باشه، بهتره قبل از متصل کردن مامبوی جدید به دیتابیس، اون اکستنشن ها را روش نصب کنید تا به مشکلی بر نخورید.
[/quote]
سلام بنده همچنان با مشکل روبه رو هستم ؟
من مامبوی قبلی رو کلاً پاک کردم و مامبو رو دوباره نصب کردم 2 روز درست جواب داد ولی بازهم با مشکل مواجه شدم !
اگر یوزر و پسورد برای ورود به مدیریت خواستید خبرم کنید تا یه دونه بسازم . :-\
-
-
سلام. عجیبه
ظرف این دور روز چه اتفاقی افتاده؟ سرورتون تغییر نکرده؟روی لوکال هم اگر مامبوی جدید نصب کنید، دوباره بعد از یه مدت به همون مشکل بر می خورید؟
-
-
-
-
سلام. خوبید؟
خوب من فکر می کنم مسلمه که باید مجموعه داشته باشید
تا وقتی مجموعه ای ندارید، در Link List چیزی وجود نداره که بخواد نشون بده :
در هر صورت بنده اطلاعی نداشتم که شما مجموعه ای ندارید. حداقل فکر می کردم در ابتدای نصب، اطلاعات نمونه مامبو را دارید.
در هر صورت خوشحالم که مشکلتون رفع شد... 
یـــــــــــــــــاعـــــ ــــــــــلی
-
-
[quote author=علی کاظم زاده link=topic=18241.msg97353#msg97353 date=1230312908]
سلام. خوبید؟
خوب من فکر می کنم مسلمه که باید مجموعه داشته باشید
تا وقتی مجموعه ای ندارید، در Link List چیزی وجود نداره که بخواد نشون بده :
در هر صورت بنده اطلاعی نداشتم که شما مجموعه ای ندارید. حداقل فکر می کردم در ابتدای نصب، اطلاعات نمونه مامبو را دارید.
در هر صورت خوشحالم که مشکلتون رفع شد... 
یـــــــــــــــــاعـــــ ــــــــــلی
[/quote]
خدمت دوست گرامی آقای کاظم زاده عرض کنم که حرف شما بیار متین بنده خوب میدونم که برای اینکه بخواهم متنی را لینک بدهم باید مجموعه یا بخشی داشته باشم تا....
مشکله من اینجا بود که من بیش از 20 مجموعه داشتم ولی Link List ی وجود نداشت ... با عرض معذرت ...
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)