سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 8 , از مجموع 8

موضوع: مشورت در مورد خونه تکونی سایت نجوا

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

تشکر شده 4 بار در 4 ارسال

مشورت در مورد خونه تکونی سایت نجوا

سلام . دقیقا دو سال از راه اندازی [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]می گذاره . به واسطه ی برخی دلایل ( که در ادامه می گم ) می خوام یه تغییراتی فنی توی ساختار سایت بدم و البته برام خیلی مهمه که نظر بچه های گل مامبولرن رو هم بدونم. O0

نجوا از 4.6.1 شروع کرد با تکیه بر ریموسیتوری فارسی شده ی مامبولرن . بعد آپگرید به 4.6.2 و بعد هم 4.6.5 . چیزی که هست الان یه سری اشکالاتی پیش اومده که با این که من توی مامبولرن هم مطرح کردم اما دلیلش رو هنوز نفهمیدم . از جمله اینکه متن پست ها با یه فرمت خاص فقط ارسال میشه و تغییرات اعمال شده توسط ادیتور بی تاثیره . یا تاریخ ارسال پست ها که معمولا یکی دو سال بعد درج میشه . پست به آینده هم که اصلا آنتایم و دقیق نیست و خوب همه ی اینا بعد از آپگرید به 4.6.5 پیش اومد...

خوب . از طرف دیگه چون اساس کار نجوا بر پایه ی فایلهای صوتیه - بیشترین تکیه بر روی ریموسیتوریه . ریموسیتوری باعث میشه فایلا طبقه بندی بهتری داشته باشن و آمارگیری دقیق تری هم از تعداد دانلود و نظرات و ... هر فایل داشت . اما از طرفی هم تعداد کلیک برای رسیدن به لینک دانلود فایل رو زیاد میکنه و هم دریافت فایل رو پیچیده تر ( و بعضا برای کاربرای مبتدی - غیر ممکن ) . یه مشکل دیگه هم هست و این اینکه وارد کردن هر فایل به ریموسیتوری توسط مدیر هم یه مرحله به زمان انتشار یه فایل و زحمت مدیر اضافه میکنه .

به نظرم 4 حالت پیش روی منه:

1.مامبو 4.6.5 رو از اول نصب کنم ( بابت رفع مشکلاتی که گفتم بعد از آپگرید پیش اومده )و دیتابیس رو ایمپورت کنم و با همین ریموسیتوری بسازم!

2.مامبو 4.6.5 رو از اول نصب کنم ( بابت رفع مشکلاتی که گفتم بعد از آپگرید پیش اومده )و دیتابیس رو ایمپورت کنم و یه کامپوننت متناسب تر با نوع کارم جایگزین کنم

3. مامبو 4.6.5 رو از اول نصب کنم ( بابت رفع مشکلاتی که گفتم بعد از آپگرید پیش اومده )و کلا فایلها رو در قالب مطالب ( با طبقه بندی بخش و مجموعه ) و با لینک مستقیم در اختیار ملت بذارم ( شبیه سایت های دانلود نرم افزار یا موسیقی رایج )

4. اصلا کلا بی خیال مامبو بشم و به فکر تهیه ی یه برنامه اختصاصی باشم واسه نجوا

البته اینا چیزایی بود که به ذهن من میرسید . شاید دوستان نظرات کلا متفاوت و بهتری برای یه خونه تکونی فنی مفید داشته باشن

ممنون میشم اگه لطف کنید و نظراتتون رو بگید تا بتونم این سایت فرهنگی رو به نحوی تغییر بدم که کاربر بهترین استفاده رو از محتوا ببره

یا علی

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)