سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 8 , از مجموع 8

موضوع: مشورت در مورد خونه تکونی سایت نجوا

تشکر شده 4 بار در 4 ارسال

مشورت در مورد خونه تکونی سایت نجوا

سلام . دقیقا دو سال از راه اندازی [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]می گذاره . به واسطه ی برخی دلایل ( که در ادامه می گم ) می خوام یه تغییراتی فنی توی ساختار سایت بدم و البته برام خیلی مهمه که نظر بچه های گل مامبولرن رو هم بدونم. O0

نجوا از 4.6.1 شروع کرد با تکیه بر ریموسیتوری فارسی شده ی مامبولرن . بعد آپگرید به 4.6.2 و بعد هم 4.6.5 . چیزی که هست الان یه سری اشکالاتی پیش اومده که با این که من توی مامبولرن هم مطرح کردم اما دلیلش رو هنوز نفهمیدم . از جمله اینکه متن پست ها با یه فرمت خاص فقط ارسال میشه و تغییرات اعمال شده توسط ادیتور بی تاثیره . یا تاریخ ارسال پست ها که معمولا یکی دو سال بعد درج میشه . پست به آینده هم که اصلا آنتایم و دقیق نیست و خوب همه ی اینا بعد از آپگرید به 4.6.5 پیش اومد...

خوب . از طرف دیگه چون اساس کار نجوا بر پایه ی فایلهای صوتیه - بیشترین تکیه بر روی ریموسیتوریه . ریموسیتوری باعث میشه فایلا طبقه بندی بهتری داشته باشن و آمارگیری دقیق تری هم از تعداد دانلود و نظرات و ... هر فایل داشت . اما از طرفی هم تعداد کلیک برای رسیدن به لینک دانلود فایل رو زیاد میکنه و هم دریافت فایل رو پیچیده تر ( و بعضا برای کاربرای مبتدی - غیر ممکن ) . یه مشکل دیگه هم هست و این اینکه وارد کردن هر فایل به ریموسیتوری توسط مدیر هم یه مرحله به زمان انتشار یه فایل و زحمت مدیر اضافه میکنه .

به نظرم 4 حالت پیش روی منه:

1.مامبو 4.6.5 رو از اول نصب کنم ( بابت رفع مشکلاتی که گفتم بعد از آپگرید پیش اومده )و دیتابیس رو ایمپورت کنم و با همین ریموسیتوری بسازم!

2.مامبو 4.6.5 رو از اول نصب کنم ( بابت رفع مشکلاتی که گفتم بعد از آپگرید پیش اومده )و دیتابیس رو ایمپورت کنم و یه کامپوننت متناسب تر با نوع کارم جایگزین کنم

3. مامبو 4.6.5 رو از اول نصب کنم ( بابت رفع مشکلاتی که گفتم بعد از آپگرید پیش اومده )و کلا فایلها رو در قالب مطالب ( با طبقه بندی بخش و مجموعه ) و با لینک مستقیم در اختیار ملت بذارم ( شبیه سایت های دانلود نرم افزار یا موسیقی رایج )

4. اصلا کلا بی خیال مامبو بشم و به فکر تهیه ی یه برنامه اختصاصی باشم واسه نجوا

البته اینا چیزایی بود که به ذهن من میرسید . شاید دوستان نظرات کلا متفاوت و بهتری برای یه خونه تکونی فنی مفید داشته باشن

ممنون میشم اگه لطف کنید و نظراتتون رو بگید تا بتونم این سایت فرهنگی رو به نحوی تغییر بدم که کاربر بهترین استفاده رو از محتوا ببره

یا علی

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

پاسخ : مشورت در مورد خونه تکونی سایت نجوا

سلام .
    گزینه دوم بهترینه !
    اگر هم خواستی گزینه ی 3 رو انتخاب کنی یک آپلود سنتر راه بنداز شبیه این : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید].ir

یا هووووو

تشکر شده 1,716 بار در 1,204 ارسال

سلام
    لطفاً از طريق مسنجر با من تماس بگيريد، چنتا سوال دارم كه پس از دريافت جواب آنها به شما راه كاري كه خودم انجام ميدادم رو ميگم.
    پاسخ اصلي در همين تاپيك اعلام خواهد شد.

كامروا باشيد.

تشکر شده 10 بار در 9 ارسال

سلام.
    به نظر من هم در کل روش دوم بهتره :
    2.مامبو 4.6.5 رو از اول نصب کنم ( بابت رفع مشکلاتی که گفتم بعد از آپگرید پیش اومده )و دیتابیس رو ایمپورت کنم و یه کامپوننت متناسب تر با نوع کارم جایگزین کنم
    و استفاده از کامپوننت SOBI 2 که ماژول های خوبی هم داره (آخرین فایل ها و ...)

موفق باشید...
    یــــــــــــــــاعــــــ ــــــــــلی

تشکر شده 1,716 بار در 1,204 ارسال

سلام
    پس از صحبتهايي كه انجام شد براي اينكه كاربران ديگه هم از اين موضوع مطلع بشند ذكر ميكنم :
    بهترين كار نصب مامبو جديد و به همراه آن sobi هستش. كه علي هم معرفيش كرد. (نصب مامبو جديد به اين دليل هستش كه يه خونه تكوني بشه و همه چيز از اول مرتب بشه، وگرنه مشكلاتشون قابل حل بود!)
    فايلهايي هم كه بهتون ارسال كردم رو تك تك نصب كنيد و ببينيد كه چقدر به شما كمك خواهند كرد براي استفاده از sobi و همچنين راحتي در مامبو و البته سايتي كه ميخواهيد راه اندازي كنيد رو customize ميكنيد.

مطالب مهمتر و شخصي هم كه در مسنجر به شما عرض كردم كه در تاپيك نيازي نيست ذكر شود.

-----------------------------------------------------------------------
    استفاده از phpmelody هم به ايشون ميشد پيشنهاد كرد كه متأسفانه به كاري كه ميخواهند انجام بدهند نميآد.

كامروا باشيد. (لينك سايت جديد رو در آينده در انجمن قرار بديد تا مشاهده كنيم)

سلام . خوب ممنون از مهدی و علی عزیز . فعلا دارم sobi و متعلقاتش رو تست می کنم . اگه دوستان پیشنهاد دیگه ای هم دارن خوشحال میشم بشنوم

سلام . دوستان یه چیزی . من 4.6.5 رو رو لوکال نصب کردم و دارم سبی رو تست می کنم . اما جالبه که من کماکان مشکلاتی رو که گفتم بعد از آپگرید برام پیش اومد رو دارم(توضیح در پست اول). از مشکلات ادیتور و مطالب گرفته تا یکی دو سال عقب یا جلو بودن تاریخ! این موضوع دیگه حالا از طرف من هم رو لوکال ، هم رو سایت ( بیش از 5 سایت ) ، روی N قالب ، با نصب جدید یا آپگرید ؛ خلاصه همه مدله تست شده! واقعا الان دیگه بعیده فقط مشکل از من باشه! نمی دونم بقیه دارن این مشکل رو و نمی گن یا جدا مشکل از منه!!!

به هر حال علاوه بر اینکه دوست دارم نظر دوستان رو درباره ی این مشکلات بدونم ، این موضوع رو بهانه ای می کنم برای اینکه بپرسم به نظرتون حالا که من می خوام کلهم از ابتدا دیتای سایتم رو وارد کنم ( با یه شیوه ی جدید) بهتر نیست مهاجرت کنم به جوملا؟ با توجه به اینکه سبی ظاهرا در اصل از متعلقات جوملاست . ( البته در اینکه جوملا همون مامبو هست اما در یه ویرایش جدید و تیم متفاوت شکی نیست) خوشحال میشم نظر دوستان رو بشنوم

تشکر شده 10 بار در 9 ارسال

سلام. در مورد مشکل تاریخ که اشتباه می زنه قبلا یه تاپیک بود به نام [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] که انگار آخرش به نتیجه نرسیدند که مشکل از مامبو هست یا نه. اما با توجه به این که این اشکال را شما و چند نفر دیگه هم گزارش کردند، به نظر میاد نسخه 4.6.5 یه اشکالاتی دست کم تو این زمینه داره. اگر سوال خودتون را در همون تاپیک مطرح کنید شاید به جواب بهتری برسید.

اما در مورد مهاجرت به جوملا هم شما باید نیازهای خودتون را ببینید. اگر امکانات (اکستنشن هایی) نیاز دارید که مامبو نداره و براتون مهم هست خوب می تونید جوملا را انتخاب کنید. اما اگر مامبو نیاز شما را برطرف می کنه و پشتیبانی فارسی اون براتون مهمه، خوب به نظر من مامبو بهترین انتخاب هست.
    با توجه به اینکه سبی ظاهرا در اصل از متعلقات جوملاست .
    تو توضیحات SOBI 2 که این طور نوشته :
    SOBI 2 - Sigsiu Online Business Index 2 is a directory component for the WCMS Mambo and Joomla! to show entries of companies, clubs, persons, shops, products, aso.
    یعنی حتی اول اسم مامبو را آورده تا اونجایی هم که من می دونم با مامبو سازگاری کامل داره. O0

موفق باشید...
    یـــــــــــــــــاعـــــ ــــــــــــلی

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)