-
محدود کردن یک انجمن برای چند عضو خاص
سلام . توی تالار من یه انجمن هست واسه مدیرا . برای اینکه فقط برای اونا قابل رؤیت باشه خوب قاعدتا یه گروه جدید تعریف کردم و اونا رو عضو اون گروه کردم و انجمن رو قابل مشاهده برای این گروه کردم . تا اینجا خوبه . اما بدی این روش اینه که به جای انجمن خودشون توی تمام انجمن ها کنار اسم اینا مینویسه «مدیر انجمن» ( اسم همون گروه ) . و خوب این زیاد جالب نیست . نمیشه کاری کرد که بدون ایجاد گروه جدید و اعمال شیوه ی بالا ، یه انجمن رو برای چند یوزر خاص قابل رؤیت کرد؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-23-2008 04:00 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : محدود کردن یک انجمن برای چند عضو خاص
سلام دوست عزیز
شما برای اینکه برای هر انجمن مدیر تعریف کنید باید وارد قسمت مدیریت انجمن ها بشید و به انجمن مربوطه مدیر اضافه کنید
اگه اینکار رو انجام بدید طبیعتا هر مدیر در انجمن مربوط به خودش درجه کاربریش به مدیر انجمن تغییر پیدا می کنه (یعنی مدیر همون انجمنه)
ولی اگه می خواهید این مشکل براتو پیش نیاد باید راه سختی رو در پیش بگیرید .. یعنی وارد بخش سطح دسترسی بشید و هر گروه کاربری رو مخصوص همون انجمن تنظیم کنید و بهش سطح دسترسی ویرایش بدید
با اینکار درجه کاربری در همه جا یکسان خواهد بود ولی مشکلاتی را در پی خواهد داشت ...
مثلا اگه یه بسته جدید نصب کنید هیچ یک از کاربرانی که براشون در مورد انجمن خاص سطح دسترسی تعریف کردید سطح دسترسی برای بسته جدید تصب شده نخواهند داشت ... و باید مجددا برای تک تکشون سطح دسترسی مخصوص همون بسته رو تعریف کنید ...
در کل بهتره بگم اگه از بسته های زیادی استفاده نمی کنید از روش دوم استفاده کنید .. یا اینکه اول بسته های مورد نظرتون رو نصب کنید و به فکر نصب بسته های بزرگ مثل گالری و کلوپ بازی و سیستم دانلود که امکان سطح دسترسی دارند در آینده نباشید ...
-
-
من در حال حاضر همین کار رو کردم . یعنی از خیلی پیش اومدم یه گروه کاربری جدید به نام «مدیر انجمن» تعریف کردم و مدیر هر انجمن رو عضو اون کردم . بعد هم سطح دسترسی اون انجمن خاص رو برای این گروه جدید گذاشتم . تا اینجا همه چی خوبه . فقط تنها بدیش اینه که من می خوام مدیر هر انجمنی مثل حالت عادی فقط در انجمن خودش به نام مدیر انجمن شناخته بشه نه همه ی انجمن ها .
-
-
پس از روش اول استفاده کنید .. من اولش دقیقا متوجه منظورتون نشده بودم ...
ولی راه اول (مدیر کردن کاربران از طریق قسمت مدیریت انجمن ها در پنل مدیریت) دقیقا همون چیزیه که شما می خواید ...
فقط باید گروه کاربری هم تعریف کرده باشید ... ولی سطح دسترسی هر گروه رو به حالت استاندارد تنظیم کرده باشید ... چون مدیر کردن هر کاربر خاص دسترسی مدیریتی یک انجمن رو به طور خودکار بهش میده و نیازی به تغییر این تنظیمات در بخش سطح دسترسی نیست
اگه متوجه منظورم نشدید بیشتر توضیح میدم
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)