-
url دلخواه برای هر پوست
من میخواستم بدونم تو مامبو میشه برای هر لینک URL دلخواه انتخواب کرد مثلا
این لینک یه پست که جلوی یه سایت میمونه:
sitename.com/index.php?option=com_content&task=view&id= 215&Itemid=1
مثلا اینم لینک دلخواه :
sitename.com/onlinesupport.html
این کارو خودم تو سایتی که از جوملا 1.5 استفاده میکنه انجام دادم ولی تو مامبو نمیدونم چه جوری باید بکنم؟
اگه کسی بلده کمک کنه؟ :'(
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-23-2008 07:51 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : url دلخواه برای هر پوست
سلام. بله میشه. باید از کامپوننت SH404SEF برای این کار استفاده کنید. توی انجمن هست.
یـــــــــــــــــاعـــــ ـــــــــــلی
-
-
دستتون درد نکنه به خواطر راهنمای
من این کامپوننتو نصب کرد فعالم کردم این ارورو میده چی باید بکنم:
SH404SEF : headers were already sent when I got control!
Killed at line 129 in sef404.php: HEADERS ALREADY SENT (200)
URL=http://www.pcoriginal.comoption=com_remository&Itemid =60
OPTION=com_remository
غیر فعالم میکنم یه ارور دیگه میده لطفا راه نمایم کنین؟ :-\ :-[ :'(
-
-
سلام.اولا اگر در نسخه ی فارسی با این مشکل برخورد کردید،از نسخه انگلیسی کامپوننت (1.3.8) استفاده کنید. 
این پست ها را هم بخونید و طبق اونا عمل کنید:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید...
یـــــــــــــــــاعـــــ ــــــــــــلی
-
-
ممنونم هر دوتا تاپیک کمکم کرد ولی فلیل core.classes.php ارور میده اینم اروراش:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/****/public_html/administrator/components/com_sef/language/english.php:1) in /home/****/public_html/includes/core.classes.php on line 433
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/****/public_html/administrator/components/com_sef/language/english.php:1) in /home/****/public_html/includes/core.classes.php on line 2754
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/****/public_html/administrator/components/com_sef/language/english.php:1) in /home/****/public_html/includes/core.classes.php on line 2521
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/****/public_html/administrator/components/com_sef/language/english.php:1) in /home/****/public_html/includes/core.classes.php on line 601
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/****/public_html/administrator/components/com_sef/language/english.php:1) in /home/****/public_html/includes/core.classes.php on line 602
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/****/public_html/administrator/components/com_sef/language/english.php:1) in /home/****/public_html/includes/core.classes.php on line 603
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/****/public_html/administrator/components/com_sef/language/english.php:1) in /home/****/public_html/includes/core.classes.php on line 604
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/****/public_html/administrator/components/com_sef/language/english.php:1) in /home/****/public_html/includes/core.classes.php on line 605
کامپوننت کار میکنه سالمم کار میکنه ولی اول سایت 6 7 تا ارور میاذ که اون بالا واستون نوشتم اگه میشه راهنمایم کنید ممنون میشم :'(
-
-
سلام. نسخه مامبو؟
یــــــــــــــــــاعــــ ــــــــــلی
-
-
4.6.2
اگه کامپوننتی هست که عنوان موضوع رو جای لینک میزارع اونو معرفی کنین این کامپوننت خیلی مشکل داره :-\
** دو پست شما یکی شد
-
-
از sef advance استفاده کنید البته باید بخرید متاسفانه کد شده هم هست و باید حتما خریداری بشه
-
-
سلام. این کامپوننت مشکل نداره و طبق بحث هایی که توی انجمن شده ، این کامپوننت به عنوان بهترین کامپوننت SEF رایگان معرفی شده.در ضمن امکاناتش هم تقریبا فوق العاده است
البته اگر می خواهید می تونید از [quote author=مجید link=topic=18261.msg97196#msg97196 date=1230133905]
از sef advance استفاده کنید البته باید بخرید متاسفانه کد شده هم هست و باید حتما خریداری بشه
[/quote]
استفاده کنید. در مورد ارورها هم شما اگر مامبوی خودتون را ارتقا بدید به 4.6.5، به احتمال زیاد مشکلتون حل خواهد شد. 
یــــــــــــــــاعــــــ ـــــــــلی
-
-
من اپدیت کردم ولی بازم اون ارورا زاهر میشن
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)