-
مشکل در منوی مدیریت
درود بر تمام دوستان...
آقا ما این مامبو رو نصب کردیم.اما حالا که وارد منوی مدیریت میشم وقتی رروی یک پیوند _آیکون مدیریتی _کلیک میکنم یه صفحه ی جدید میاد که میگه یوزر و پس رو وارد کنید و بعد که وارد میکنم باز میره به صفحه ی اصلی مدیریت.
حالا کسی میدونه که این نرم افزار چشه؟؟؟
دوستان اگر تاپیکی قبلا به این مشکل پاسخ داده لطفا لینک کنید _من که ندیدم_ یا اگه براتون مقدوره پاسخش رو مستقیم بدید...
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-25-2008 10:07 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : مشکل در منوی مدیریت
سلام. به انجمن خوش آمدید.
منظورتون از صفحه ی جدید همان صفحه ی لاگین مدیریت مامبو هست؟ اگر بله ببینید Save Session Path قابل نوشتن (Writeable) هست یا خیر؟
یـــــــــــــــــــاعـــ ـــــــــــــلی
-
-
درود به تمام دوستان...
بله دقیقا.منظورم همون صفحه ای هست که ابتدای ورود به قسمت مدیریت باید پر بشه_صفحه ی وارد کردن نام کاربری و کلمه ی عبور_
دویت عزیز ممنون و خیلی لطف کردی که جواب دادی...
اون گزینه ای که شما گفتید درست هست فقط در بالاترش در گزینه ی note این پیام رو نوشته: MySQL Strict Mode is not supported
در قسمت Display Errors هم به جای روشن خاموش هست ولی بقیه ی گزینه ها درست هست.
راستی من nuk رو هم نصب کردم و همین مشکل رو داشت...
-
-
سلام. با سیستم های دیگه (غیر از سیستم خودتون) هم امتحان کردید؟یه تست بکنید.
اگر باز هم مشکلی بود احتمالا مشکل از همون سرور شماست .اون MySQL Strict Mode is not supported هم که فرمودید تنها یه note هست و مشکلی نداره.
یــــــــــــــــــاعــــ ـــــــــــــلی
-
-
درود به همه ی دوستان به خصوص جناب کاظم زاده که لطف میکنند و جواب پرسشها رو میدن...
ابتدا باید تشکر کنم؛باید بگم که از فضای رایگان گیگفا استفاده میکنم که در همین تالار گفتن که مشکلی نداره...
اما من با دو سیستم دیگه چک کردم ولی میگه :You cannot login. There are no administrators set up.
بعد از اون حالا حتی با سیستم خودم هم همین پیغام رو میده...
صفحه ی اصلی سایت هم این پیغام میاد:
DB function failed with error number 1146
Table 'gigfa_2720660_.mos_mambosession' doesn't exist SQL=SELECT session_id FROM mos_mambosession WHERE session_id=MD5('ec1cec348bcea5906ef29d13a6d6c bb9'
SQL =
SELECT session_id FROM mos_mambosession WHERE session_id=MD5('ec1cec348bcea5906ef29d13a6d6c bb9'
'
من دوباره جست وجو کردم و این تاپیک_http://www.mambolearn.com/forum/index.php/topic,17231.0.htmll_ رو دیدم ولی خب جوابی داده نشده بود
-
-
-
-
سلام. همانطور که در متن ارور هم می بینید،جدول mos_mambosession در دیتابیستون به هر دلیلی فعلا موجود نیست.
می تونید یه مامبوی جدید از اول نصب کنید. احتمالا باید مشکلتون برطرف بشه.
یـــــــــــــــــــاعـــ ــــــــــــــلی
-
-
درود بر تمام دوستان...
من دوباره نصب کردم ؛ حالا باز همون مشکل قبلی رو دارم.
مجید عزیز سرور هاستینگ گیگفا هست که توی تالار تایید شده!!! باز هم ممکنه مشکل از هاست باشه؟؟؟
واقعا موندم چیکار کنم...
نیاز هم دارم که هر چه سریعتر راه بیفته.حالا چیکار کنم؟؟؟
-
-
سلام
كليه فايلهاي موجود در هاست رو حذف كنيد.
ديتابيس رو هم حذف كنيد.
از مامبو-ديگ دوباره فايل هسته مامبو رو دريافت كنيد. (مطمئن بشيد بسته دريافت شده سالم است)
مراحل نصب را طبق آموزشهاي مامبولرن و توضيحات گيگفا نصب كنيد.
مشكلي نخواهيد داشت. (اگر مشكلي بود در انجمن مربوط به هاستينگ مطرح كنيد تا به شما كمك كنند، اين مشكلي كه ميفرماييد از طرف مامبو نميباشد.)
هاست گيگفا مورد تأييد نيست و هرگز تأييد نشده. تنها گفته شده كه ميشه مامبو رو بر روي آن نصب كنيد، همين!
كامروا باشيد.
-
-
درود بر تمامی دوستان عزیز به خصوص کسانی که لطف کردند و با خشرویی جواب دادند...
دوستان مشکل حل شد...
البته مشکل از سرور نبود.میدونید من مامبو رو با اپرا و IE نصب کردم که درست نشد اما برای بار سوم با fire fox نصب کردم و الان درست اجرا شد.
کوکی ها در اون مرورگرهای اول فعال نبود آیا دلیلش این میتونه باشه؟؟؟
حالا که ما هم به جمع مامبو بازان پیوستیم آیا جایی هست که اصطلاحات رو تعریف کرده باشه؟؟؟مثلا بگه که مامبوت یعنی چی یا مثلا کامپونتها چی هستند.کلا در رابطه با اصطلاحات کاربردی اطلاعات بده.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)