سلام . میخوام یک سایت املاک بزنم . دوست داشتم مامبو ویژگیهای یک سایت املاکی رو داشته باشه . دوستان اطلاع دارن که میشه با مامبو همچین کاری کرد یا نه ؟ اگه نه ، کسی سیستم خوبی سراغ داره واسه این کار ؟

سلام . میخوام یک سایت املاک بزنم . دوست داشتم مامبو ویژگیهای یک سایت املاکی رو داشته باشه . دوستان اطلاع دارن که میشه با مامبو همچین کاری کرد یا نه ؟ اگه نه ، کسی سیستم خوبی سراغ داره واسه این کار ؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
مامبو یک پرتال عمومی هست که امکانات زیادی داره. خیلی از سایت هایی با موضوع مورد نظر شما با امبو ساخته شدند و قطعا مامبو این امکان رو داره.
به علاوه مامبو از انعطاف خوبی برای افزودن امکانات و اکستنشن برخوردار هست و قابل توسعه هست.
اگر امکانات خاصی علاوه بر امکانات پیش فرض مامبو مدنظر شما باشه، می شه با نوشتن کامپوننت، مامبوت ، ماژول اونها رو به مامبو افزود.
یا علی.
1- آیا نمونه ای سراغ دارید که با مامبو کار شده باشه ؟
.
2- فکر کنم باید خیلی چیزا واسه یه همچین سایتی سفارش بدم . حدودا فکر میکنید چقدر هزینه داره ؟
بله. البته به صورت عمومی نمی تونم معرفی کنم.
در ضمن خودتون هم یک جستجو بکنید خیلی چیزها گیرتون میاد.
2- بستگی به امکانات موردنظرتون داره. با اندکی خلاقیت میشه خیلی از کارها رو با امکانات پیش فرض مامبو یا افزونه های رایگان انجام داد.
برای مامبو کامپوننتی برای بخش املاک برای نسخه های قبل تر مامبو آماده کردیم
در صورتی که نیاز هست با من خصوصی تماس بگیرید
من يه cms مخصوص همين كار دارم در عين سادگي با امكانات فوق العاده كه خيلي روش زحمت كشيدم
ممنون از همه دوستان . به نظرم کامپوننت خالی کافی نباشه و یک قالب خوب هم نیازه . به هر حال من نمیدونم چطوری میشه سایتهای مامبویی رو سرچ کرد و پیدا کرد .
کار به راحتی میتونه انجام بشه و کافیه که بخواهید کمی هزینه کنید
به رایگان چیزی موجود نیست
در هر صورت در صورت تمایل به صورت خصوصی با من تماس بگیرید تا بیشتر در موردش صحبت کنیم
علاقه مندی ها (Bookmarks)