-
پاسخ : حذف طبقه بندی ارسالها برای مدیران
من این فایلو پیدا کردم و تقریبا فهمیدم کدوم قسمتش مال نام کاربریه
اما چیزی در مورد درجه کاربری و اینا توش نبود
با توجه به شناختیکه از شما داخل انجمن پیدا کردم فهمیدم تمام بچه ها گروه خیلی پیگیرن و تا مشکل یه کاربر حل نشه آروم نمی شن
دوست من !
قرار نیست همه چیزها در سورس اس ام اف پیش بینی شده باشه و برای میلیون ها کاربر از پیش سفارشی سازی و تعبیه شده باشه که با فعال کردن اون قسمت از قبل پیش بینی شده ، کار حل بشه!
بله همه دوستان و مدیران ارجمند پیگیر هستند ، اما این که شما مطرح کردید یک مشکل نیست!
بلکه یک ویژگی جدید و نیازی هست که شما دارید که و بنده هم تا حدی که سطح دانش و وقتم اقتضا می کرد ، راهنماییتون کردم. یادم نمیاد جایی گفته باشم نمی شه!
بله در سایر موارد مشکلی بوده که مربوط به سیستم بوده و به نحوی ایراد به شمار میاد. اونجا شخصا (و بقیه هم همینطور) سعی کردم که وقت بگذارم و مشکل رو حل کنم. اما در این مورد عرض کردم باید کدنویسی بشه!
نمی دونم زبان بنده الکن هست یا اینکه منظورم رو به درستی نرسوندم.
برای این که این کار انجام بشه، باید یک قطعه برنامه براش نوشته بشه که کار این ویژگی رو انجام بده و به قسمتی از قالب اضافه بشه.
اما اینکه گاهی گاهی اوقات با تغییر اندک در کد مشکل سیستم حل بشه ، نباید سطح انتظارات کاربران رو بالا ببره و انتظار برنامه نویسی اختصاصی برای تک تک اعضا بوجود بیاد.
قبلا مواردی که نیاز به برنامه نویسی داشت ،[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] به دپارتمان فروش و سفارشات تیم هدایت می شد، اما فعلا تیم سفارش برنامه نویسی قبول نمی کنه . می تونید از کسانی که با PHP و سورس SMF آشنایی دارند کمک بگیرید تا کد موردنظر رو براتون بنویسند.
یا علی
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-02-2009 07:19 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)