-
ساخت يك قالب و اين همه مشكل
سلام خدمت بزرگان مامبولرن
من واقعا كلافه شدم از زماني كه دارم رو قالبي كه براي مامبو طراحي مكنم ، كار ميكنم متوجه شدم نه تنها فقط طراحي Index.php و Style.Css و فايل Xml بلكه جاي Modul ها در قالب بايد مشخص بشه خشبختانه اينها رو ياد گرفتم با كمي كمك دوستان و اطلاعات كمي كه از html داشتم من ميخواستم يك سايت داشته باشم كه مانند وبلاگ كه مديريت پيام داره بتونم بنويسم و در قالب خودم طوري مشخص كنم كه جديدترين نوشه در اول قرار بگيره همينطور ادامه پيدا كنه و هر صفحه قابليت داشتن 10 پيغام داشته باشه و 10 تا كه نوشه شد در پايين صفحه مشخص بشه (صفحه 1 2 3 4 بعدي > < قبلي) و در نوشته هام عكس وجود داشته باشه و ادامه مطلب كه بتونن متن كامل و لينك دانلود كه در ادامه مطلب مياد داشته باشه من ميخوام يه چيزي تو مايه هاي [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] باشه من از چند ماژول كه مثال زده بودن استفاده كردم اما مثل اينكه بايد در Index .Php هم تغييراتي بدم اگه لازم هست در جايي كدي وارد بشه لطفا بگيد و يك مثال بزنيد البته اين فقط يه مشكل من هست و بقيه مشكلم رو در جاي خودش پيام ميزارم. اين هم عكس قالب منه اينو ميدم كه موقعيت هارو بسنجي [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] يا حق
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-11-2006 06:09 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
Re: ساخت يك قالب و اين همه مشكل
سلام
میشه یه مقدار بیشتر توضیح بدی؟؟
-
-
اینها رو اگر احیانا مطالعه نکردید ببینید:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بخصوص اولی فکر کنم مشکل شما رو حل کنه.
برای آمدن لینک ادامه مطلب هم شما وقتی میخواهی یک مطلب بنویسی 2 بخش برای نوشتن دارید: 1- خلاصه 2- متن اصلی
شما ادامه مطلب خودتون رو در متن اصلی بنویسید مشکل حل میشه.
-
-
سلام به بزرگان مامبولرن
من اين مطالبي كه گفتيد رو خوندم خوب كمي رو هم قبلا مطالعه كرده بودم ممنون كه توجه كرديد اما مشكل من تايين مكان به طور مثال اين عكس است من ميخوام بلاگ وسط رو نوشته ها رو در جايي كه ميخوام تايين كنم دقيقا مثل عكس هر صفحه 10 مطلب جا بگيره و در پايان مثل عكس صفحه بندي بشه من از ماژول خود مامبو استفاده كردم اما فقط متن در يك بلاگ قرار ميگيرد و ادامه مطلب داره كه نمي دونم چطوري ادامه مطلب كجا ميره لينك رو از كجا ميشه تنظيم كرد من ميخوام هر مطلب كه توسط مدير ارسال ميشه در يك بلاگ قرار بگيره و مانند يك وبلاگ باشه مثل مديريت ارسالها در وبلاگ من يك چيزي مثل عكس ميخوام لطفا اگه ممكن هست يك ماژول يا اگه پيش فرض اين امكان در مامبو هست بگيد و آمزش استفاده اونو بگيد لطفا اگه بايد در فايلهاي قالب دست ساز كدي نوشته بشه بگيد در چه فايلي و يك كد مثال بزنيد من عكس مثال رو در آخر آوردم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ياحق.
-
-
سلام
ببینید چیزی که شما میخواید دقیقا مربوط میشه به لینک اولی که آقای فیروزمندان براتون ارسال کردند.
اگه یه مقدار وقت صرف کنید و مطالب رو کاملا زیر و رو کنید و در سایت خودتون تست کنید 100% میتونید صفحه ای رو که میخواید داشته باشید.
کجای مطلب برای شما گنگ هست بفرمائید تا حل بکنم براتون.
-
-
سلام به بزرگان مامبولرن
محمد جا دوست ندارم از من ناراحت بشي اما يكي از سوالها رو هم فقط خواستي تاپيك يك جوابي داشته باشه و خالي نمونه جواب ندادي به اينها توجه كن طرح كلي سوالهاي من كه به هيچ كدوم جواب ندادي (1- تايين مكان به طور مثال اين عكس است من ميخوام بلاگ وسط رو نوشته ها رو در جايي كه ميخوام تايين كنم دقيقا مثل عكس 2- در پايان مثل عكس صفحه بندي بشه من از ماژول خود مامبو استفاده كردم اما فقط متن در يك بلاگ قرار ميگيرد 3-ادامه مطلب داره كه نمي دونم چطوري ادامه مطلب كجا ميره لينك رو از كجا ميشه تنظيم كرد من ميخوام هر مطلب كه توسط مدير ارسال ميشه در يك بلاگ قرار بگيره 4-مانند يك وبلاگ باشه مثل مديريت ارسالها در وبلاگ من يك چيزي مثل عكس ميخوام 5-لطفا اگه ممكن هست يك ماژول يا اگه پيش فرض اين امكان در مامبو هست بگيد و آموزش استفاده اونو بگيد
6-لطفا اگه بايد در فايلهاي قالب دست ساز كدي نوشته بشه بگيد در چه فايلي و يك كد مثال بزنيد ) اين هم عكس:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
محمد جان دوست دارم از من آزرده خاطر نشي از صبح دارم تاپيك ميدم اما جواب درستي نگرفتم در يك سايت ديگه كه مثل مامبو فعاليت داشتن يك سوال كردم به طور كامل جواب دادن اما گروه مامبولرن با اين عظمت .... دوست دارم اين بار جواب بگيرم وگرنه بيخيال ميشم و ديگه نه موجب آزرده خاطر شدن شما ميشم نه مزاحمت براي مامبولرن ايجاد ميكنم در ضمن اگر من از مطالب آقاي فيروزمندان كامل نيازم رو دريافت ميكردم دوباره مزاحم نمي شدم ياحق.
-
-
دوست من
اینطوری که من فهمیدم شما میخوای شکل قرار گیری مطالبت مثل نیوک باشه ..به این صورت که هر مطلب در یک table با ظاهر گرافیکی خودش و لینک و نام نویسنده و ... هم دقیقا مثل نیوک باشه...
خب برای این کار شما باید در چند فایل دستکاری و در بعضی از موارد کد نویسی هم بکنید.
-
-
سلام دوستان آقای نوری این لینکی که دادی میگه شما دسترسی ندارید من چکار کنم
-
-
من به اون تائیک نیاز دارم چکار کنم
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)