-
طرح چند موضوع و مشكل در كامپوننت "گالري داتسو"
با سلام خدمت همگي دوستان
اين تايپيك رو مجدداً ارسال ميكنم.
يكي از دوستان گفتند سوال هاي را به صورت مجزا بگويم
به همين خاطر توي اين تايپيك در مورد "گالري داتسو" سوالام رو مي پرسم . اميدوارم دوستان بزرگوارمون در سايت ما رو از راهنمايي هاشون دريغ نفرمايند. انشاء اله
كامپوننت گالري داتسو
من سايتم بر اساس گالري عكس قراره ساخته بشه. يعني فعلاً فعاليتش اختصاراً در زمينه گالري عكس هست. در بخش انجمن سرچ كردم و تونستم گالري را به صفحه اول سايت منتقل كنم حالا:
1- مي خوام در بخش سمت راست كه منوها هستند به جا منو هاي معمول سايت "بخش هاي گالري" باشه. آيا اين موضوع كامپننتي داره يا بايد به صورت دستي اين كار رو انجام داد؟؟؟
2- گالري سايتم رو مي خوام به اين شكل بسازم
بدين ترتيب
عكس اول = آخرين ارسال (به صورت سايز متوسط)
عكس دوم = عكس هفته (به صورت سايز متوسط)
عكسهاي سوم = 10 ارسال هاي آخر (به صورت سايز بند انگشتي)
عكسهاي چهارم = 10 ارسال رندم (به صورت سايز بند انگشتي)
عكسهاي پنجم = 10 عكس پر بازديد (به صورت سايز بند انگشتي)
آيا گالري داتسو همچين امكاناتي داره و اگر نه شما دوستان گالري با امكانات بهتر از داتسو سراغ داريد؟؟؟؟
لطفاً تا حد امكان راهنمايي بفرمائيد
با سپاس
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-30-2008 07:46 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : طرح چند موضوع و مشكل در كامپوننت "گالري داتسو"
سلام
به نظر من شما بايد از گالري كه من به تازگي در قسمت متفرقه معرفي كردم استفاده كنيد.
بدون نياز به مامبو ميتونيد از اين گالري استفاده كنيد، فقط مثل مامبو پشتيباني فارسي نداره و براي يك سايت تخصصي عكس به كار شما مياد.
كامروا باشيد.
-
-
سلام دوست عزيز 
من مطلب شما رو در بخش متفرقه كه معرفي نموديد خودندم.
حالا اين چيزي كه معرفي كرديد آيا يه گالري خارج از سايت مامبو هستش و يا يه كامپوننت كه روي مامبو نصب ميشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگر خارج از مامبو هستش طرز استفادهاش چگونه است؟؟؟
مراحل نصب داره؟؟؟؟ :
-
-
فعلاً خارج از سيستم مامبو هستش. ولي قبلاً براي نسخه هاي قبلي مامبو و سري 4.5 كامپوننتي رو داشته.
اما در تسخه جديد خودش از مامبو و جوملا پشتيباني نكرده.
اين گالري همچون مامبو بر روي هاست نصب ميشه و امكانات خاصي رو به شما ميده كه وظيفه ما پشتيباني از اين اسكريپت نيست.
لطفاً اگر قصد استفاده از اين اسكريپت رو داريد از سايت مرجع آن كمك بگيريد. كمكي دررابطه با مشكلات شما در هنگام استفاده از اين نرم افزار توسط انجمن مامبولرن نميشه.
البته ميتونيد منتظر پاسخ ديگر دوستان هم باشيد. شايد داتسو اين چيزهايي كه ميخواهيد رو داشته باشه، اين فقط يك پيشنهاد بود براي شما.
كامروا باشيد.
-
-
ممنون از پاسخ هاي شما
من در يك جستجوي گوگل يه صفحه پيدا كردم به اين آدرس [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در داخل اين قسمت تعدادي گالري سايت معرفي كرده. نظر شما در باره اين گالري هاي چگونه است؟؟؟
كلاً چيزي قوي تر از مامبو سراغ داريد كه بتوان يك گالري را مديريت كرد؟؟؟
همان چيزي كه شما معرفي كرديد چگونه است؟؟؟
با سپاس از شما بابت پاسخ به موضوع
-
-
دوست عزيز من در رابطه با اين مديريت محتوا چيزي نميگم. ولي براي كاري كه شما ميخواهيد انجام بديد بهترين انتخاب همينيه كه گفتم. چرا كه ميتونيد براي خيلي از cms هاي ديگه اين اسكريپت رو استفاده كنيد. ولي متأسفانه هنوز مامبو رو براي نسخه آخر پشتيباني نكرده!
اين صفحات رو هم بخونيد بيشتر اطلاعات به دست مياريد:
gallery.menalto.com/node/34476 و forum.4theweb.nl/showthread.php?t=1381
البته اگر به برنامه نويسي آشنايي داشته باشيد ميتونيد اين اسكريپت رو براي مامبو نيز استفاده كنيد.
كامروا باشيد.
-
-
اينم ببينيد براتون خوبه! شايد به دردتون خوردش و متوجه شديد كه بايد چه كار كنيد.
joomlacode.org/gf/project/gallery2_bridge/frs
ميبخشيد كه اينچنين مطالب رو بيان ميكنم. بنا به دلايلي هستش كه مجبورم اينجوري بگم.
كامروا باشيد.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)