-
سوال در مورد ايميل
من به طور آزمايشي در بخش تماس با ما ي سايتم ميرم و اطلاعات رو وارد ميكنم بعد گزينه ارسال رو ميزنم ولي وقتي تو كنترل پانل خودم به قسمت ايميلم ميرم هيچ چيز نيومده
در ضمن آدرسم ايميل مو رو هم در قسمت تنظيمات نوشتم.
مشكل از چيه؟؟؟؟؟ :'(
قسمت تنظيمات تماسها رو هم لينك به مديريت سايت ميزنم!!!
بازم كار نميكنه
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-31-2008 10:07 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : سوال در مورد ايميل
سلام
تنظيمات مربوط به SMTP رو انجام داديد؟
بحثي به تاگي در اين باره شد، اونرو پيدا كنيد و مطالعه كنيد.
كامروا باشيد.
-
-
[quote author=jmjjmjmos link=topic=18399.msg97847#msg97847 date=1230718063]
من به طور آزمايشي در بخش تماس با ما ي سايتم ميرم و اطلاعات رو وارد ميكنم بعد گزينه ارسال رو ميزنم ولي وقتي تو كنترل پانل خودم به قسمت ايميلم ميرم هيچ چيز نيومده
[/quote]
سلام. منظورتون قسمت مدیریت مامبو هست؟ اگر اینطور هست، ایمیل ها به آدرس ایمیلی که معرفی کردید می ره و از قسمت مدیریت مامبو قابل دسترسی نیست.در ضمن تاپیک های زیر را هم مطالعه بفرمایید:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
و ...
یــــــــــــــــــــــاع ــــــــــــــــــلی
-
-
سلام
من چند وقته تمامی سایت هایی که روی مامبوسرور دارم برای ارسال ایمیل (چه درون خبرنامه و ایمیل های گروهی و چه در هنگام ارسال ایمیل فعالسازی کاربر) کار نمیکنن
اینم یه نمونه از تنظیمات مربوطه ک

در تنظیمات هاست به جای mysite.com:2095 نوشتم localhost و mail.mysite اما جواب نداد
-
-
سلام.چرا از همون تابع میل php استفاده نمی کنید؟
یـــــــــــــاعـــــــــ ـــلی
-
-
سلام
اونم جواب نداد

من کاربران سوپر ادمین رو انتخاب می کنم (بیش از یکنفر اند) پیغام میده پیام با موفقیت برای یک کاربر ارسال شد!
اولا چرا یکی؟ دوما کدوم کاربر؟ سوما چرا به خود من که ادمین هستم نمیرسه؟ چهارما این پیغام رو روی smtp هم که بودم میداد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)