-
مشكلي در كامپوننت Nok kaew لطفاً راهنمايي كنيد
با عرض سلام
اين تايپيك رو قبلاً نوشته بودم اما به دلايلي مجدد ارسال كردم.
يه موضوعي كه در مورد اين كامپوننت هست اينه كه به نظر ميرسه امكان اينكه دقيقاً تمام بخش هاي سايت دو زبانه بشه نيست
مثلاً نام "مدير سايت" يا همون نويسنده سايت را نمي توان به صورت 2 زبان نشان داد و يا بخش هاي گالري و يا زير مجموعه هاي يك موضوع.
يكي از دوستان براي رفع اين مشكل مثالي براي من زدند. گفتند كه در بعضي از سايتهاي كه كاربران سايت مطلبي را ارسال مي كنند در همان فيلد ارسال مطلب هم مطالب فارسي و انگليسي را با هم وارد ميكنند
به اين شكل
کد:
[fa] فارسي [fa]
[en] English [en]
گفتم اينجا مطرح كنم شايد كدي شبيه به اين با مامبو سازگار باشه ???
اگر شما راه حلي به غير از اين با اين كامپوننت داريد حتماً به ما بگيد 
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-31-2008 01:12 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : مشكلي در كامپوننت Nok kaew لطفاً راهنمايي كنيد
کلا ببینید منظورتون رو درست فهمیدم شما میخواهید نام نویسنده هر مطلب هم انگلیسی بشه ؟ و یا فارسی بشه یعنی نام کاربری هر فردی در سایت دو زبانه بشه ؟
-
-
سلام
بله، درست متوجه شديد. در ضمن غير از اين موضوع ها (با توجه به سايتي كه در حال حاضر در حال كار است [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]) اين مشكل را هم در بخش گالري ها نيز دارم.
بخش هاي گالري هم به نظر امكان 2 زبانه شدن را ندارد و يا من نمي توان آن را 2 زبانه كنم. به نظر مي رسد كه اين كامپوننت امكان تغيير در قسمت هاي داخلي "گالري داتسو" را ندارد :-\
در صورت امكان راهنمايي بفرمائيد.
-
-
اولاا اینکه هر کاربر بخواهد اسمش رو انگلیسی فارسی بنویسه باشد کد نویسی بشه براش و اینکه بگیم هر وقت زبان فارسی فارسیه نمایش داده بشه و هر وقت انگلیسی اسم انگلیسی بنابراین این مستلزم تغییر کامپوننت ثبت نام هست و نیاز به تغییر اون کامپوننت نیست !
در مورد پشتیبانی از کامپوننت ها نیز باید بگم که این کامپوننت دو زبانه برای هر کامپوننت برای پشتیبانی از آن کامپوننت نیازمند یک element مخصوص آن می باشد که باید نوشته شود تا ارتباط بین این کامپوننت و کامپوننت های نصب شده برقرار شود
به طور پیش فرض کامپوننت های نصب شده پیش فرض را پشتیبانی میکنید
پیروز باشید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)