-
پاسخ : تغییر هاست
هو
یه پیشنهاد دوستانه و از تجربه شخصی خودم که قبلا از چهار سرور دیگه هم هاست گرفتم و همه را ضرر دادم و دچار مشکل شدم و همه اطلاعاتم از دست رفت
اگه میخواید خیالتون راحت باشه کار عالی و پشتیبانی خوب و امنیت بالا و... را داشته باشید
مامبو سرور بهترینه و واقعا از وقتی با این سرور کار میکنم یه آرامش خاطر خاصی پیدا کردم و تازه دارم به مطالب واقعی سایتم می پردازم درورتی که قبلا 80 درصد اوقات درگیر رفع اشکال بودم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-31-2008 08:42 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
[quote author=دلفان آتش link=topic=18407.msg97927#msg97927 date=1230756145]
هو
یه پیشنهاد دوستانه و از تجربه شخصی خودم که قبلا از چهار سرور دیگه هم هاست گرفتم و همه را ضرر دادم و دچار مشکل شدم و همه اطلاعاتم از دست رفت
اگه میخواید خیالتون راحت باشه کار عالی و پشتیبانی خوب و امنیت بالا و... را داشته باشید
مامبو سرور بهترینه و واقعا از وقتی با این سرور کار میکنم یه آرامش خاطر خاصی پیدا کردم و تازه دارم به مطالب واقعی سایتم می پردازم درورتی که قبلا 80 درصد اوقات درگیر رفع اشکال بودم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[/quote]
من به حرف شما ایمان دارم
و مطمئنم که مامبو سرور حتما خوبه که شما پیشنهاد می کنید
اما من هرچی تو سایتش گشتم حتی یه شماره تلفن برای تماس پیدا نکردم
فقط یه آدرس ایمیل بود
همین و بس
اصلا جای خاصی داره؟
منظورم اینه که شرکتی داره و یا به صورت مجازی فعالیت می کنه؟
-
-
ورژن PHP در هاستس که الان دارم 5.2.6 هست
و ورژن PHP در هاستیکه قصد کوچ به اون را دارم 4.4.4 هست
اصلا smf با این ورژن سازگاری داره؟
اگه من فول بکاپ بگیرم و در هاست جدید که ورژن بعضی چیزاش فرق میکنه بکاپ را نصب کنم برای انجمن مشکلی پیش نمیاد؟
همچنین MySql هاست فعلیم 5.0.67 و هاست جدید 5 هست.
به جز این مواردی که در مورد ورژن و اینها گفتم آیا به چیزای دیگه ای هم باید دقت کنم که با انجمن سازگاری داشته باشه
البته به جر لینوکس بودنش! O0
-
-
عجیبه !
خود[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شما می خواید برگردید و از چهار استفاده کنید؟ !
قبل از این موضوع ، مامبو اعلام کرده که در نسخه 4.7 از PHP 4 پشتیبانی نخواهد کرد و کدنویسی ها مبتنی بر PHP5 خواهد بود.
با این حال توصیه نمی کنیم که از این نسخه استفاده کنید.
در مورد مامبو سرور یا هر سرور دیگری، شما به شماره تلفن کاری ندارید. اگر هم شماره تلفن داشته باشه، برای پشتیبانی از طریق تلفن به شما جواب نمی دن که! نه مامبولرن نه هیچ شرکت رسمی دیگه ای!
شما هر سوال یا اطلاعاتی که تلفنی مدنظرتون هست بپرسید، می تونید از همون سایت کسب کنید:
- [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
- [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با این حال به چه اطلاعات دیگه ای نیاز دارید ؟
بفرمایید تا من اینجا براتون بگم!
یا علی
-
-
سلام
من بر اساس تجربه ام، از مامبو سرور استفاده کنید.
یک ایمیل به support at mamboserver . biz بزنید و درخواستتون رو بگید. حتی آدرس این تاپیک رو!
احتمالا کمک مفیدی خواهند کرد.
یا علـــــــــــی
-
-
[quote author=سعید link=topic=18407.msg97964#msg97964 date=1230815941]
عجیبه !
خود[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شما می خواید برگردید و از چهار استفاده کنید؟ !
قبل از این موضوع ، مامبو اعلام کرده که در نسخه 4.7 از PHP 4 پشتیبانی نخواهد کرد و کدنویسی ها مبتنی بر PHP5 خواهد بود.
با این حال توصیه نمی کنیم که از این نسخه استفاده کنید.
در مورد مامبو سرور یا هر سرور دیگری، شما به شماره تلفن کاری ندارید. اگر هم شماره تلفن داشته باشه، برای پشتیبانی از طریق تلفن به شما جواب نمی دن که! نه مامبولرن نه هیچ شرکت رسمی دیگه ای!
شما هر سوال یا اطلاعاتی که تلفنی مدنظرتون هست بپرسید، می تونید از همون سایت کسب کنید:
با این حال به چه اطلاعات دیگه ای نیاز دارید ؟
بفرمایید تا من اینجا براتون بگم!
یا علی
[/quote]
ممنونم
سوالی در مورد مامبو سرور نمیمونه
چون جوب سوالاتمو در لینک هایی که معرفی کردید گرفتم
من این قسمتو نفهمیدم
شما فرمودید توصیه نمی کنید که من از ورژن گفته شده استفاده کنم
آیا در حال حاضر که بکاپ هام در ورژن بالاتر هست و بخوام اونهارو بر روی ورژن گفته شده نصب کنم مشکلی پیش میاد؟
یعنی انجمن بهم میریزه و یا اتفاق دیگه ای می افته؟
-
-
سلام
خیر مشکلی پیش نمیاد .
این مورد روی کد های شما اثر نمیکنه
یا علی
-
-
ممنونم از راهنمایی شما.
موفق باشید...
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)