سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 4 , از مجموع 4

موضوع: وضعيت نابسمان SEF & SEO !

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

تشکر شده 1,716 بار در 1,204 ارسال

وضعيت نابسمان SEF & SEO !

سلام - يك پيشنهاد.

همه ما تا بحال بيش از 100 بار تاپيك SEF سازگار با مامبو رو ديديم و همه ميدونيم كه اين تاپيك خيلي تاپيك سنگيني شده و حتي خوده منم ديگه رشته اين تاپيك از دستم خارج شده!

هرچند كه نبايد اجازه داده ميشد هر سوالي در اين تاپيك مطرح شود، ولي به نظر من بهتره كه يك زيرمجموعه در قسمت كامپوننتهاي مامبو با عنواني مرتبط ايجاد شود.
    تمامي بحثهاي مربوط به اين موارد در آن انجام شود تا كاربران سريعتر و بهتر بتونن به جواب سوالات خودشون برسند. (البته اين تاپيك هم يك خلاصه اي ازش نوشته بشه و در همان زير مجموعه نوشته بشه و البته در ويكي هم آورده شود)

به نظرم نياز بسيار زيادي به ايجاد يك زيرمجموعه جداگانه و مستقل احساس ميشه.

البته اگر راه چاره ديگري هم ميشه بيان كنيد.

لازم ميدونم اين رو هم بگم كه تاپيكهاي مربوطه كه از طولاني ترين مباحث انجمن و پرطرفدارترين تاپيكها هستند بهتره كه تكه تكه بشن و مباحث آنها مرتب بشن، من خودم دوبار مطالعه كامل كردم، هنوز هم نفهميدم حرف حساب تاپيكش چيه! (خيلي مطالبش به هم ريخته شده)

كامروا باشيد.

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 1 بار در 1 ارسال

پاسخ : وضعيت نابسمان SEF & SEO !

با سلام. منم خيلي موافقم.
    من خودم وقتي ميبينم يك تاپيك با بيش از 2 صفحه پاسخ در ليست آخرين موضوعات و آخرين پستها هست، اصلا سر نميزنم. چون واقعا آدم گيج ميشه
    در ضمن به نظر من هم بهتره مسائلي كه خيلي زياد هست و اپيدمي شده را در يك قسمت مشخص و مفصل قرار بدهيم تا همه بتونند راحت و آسان به پاسخشون برسن.
    الان در مورد .htaccess فكر كنم بيش از 10 تا تاپيك باشه. كه فكر كنم اكثر مطالبشون را بشه در يك جا و به عنوان يك توصيه جمع كرد.

ببخشيد كه فضولي كردم

تشکر شده 1,716 بار در 1,204 ارسال

نه دوست من، اتفاقاً صحبت در اين موارد باعث پيشرفت ميشه، خجالت و ببخشيد و ... نداره كه!

در هر حال در رابطه با htaccess يك مقاله اي در ويكي مامبولرن قرار دادم كه ميتوني بخوني. ولي در رابطه با بيشترش ديگه بايد همونجا ادامه پيدا كنه. (ويكي مامبولرن براي همينكارها ساخته شده)
    البته سايتهايي به زبان انگليسي مطالب بيشتري رو در اينباره نوشتن كه بسياري از اونها رو نيازي نيست كاربر عادي (منظورم شما نيست) ياد بگيره. همين مقاله اي كه در ويكي قرار گرفته رو بخونيد و ياد بگيريد.

در هر صورت فكر ميكنم بهتر باشه كه بحث و سوالات sef رو يكجا مجزا پاسخ بگيريم/دهيم.

كامروا باشيد.

تشکر شده 9 بار در 9 ارسال

با سلام
    من هم با همين مشكل مواجه شدم و براي متوجه شدن بحث SEF حسابي به دردسر افتادم و چندين صفحه رو زيرو رو كردم و وقتم مخصوصا در اين هفته خيلي تلف شد.
    لازمه كه پستهاي اضافي برداشته بشه و يك سرو ساموني بگيره و ترجيحا اگر بصورت PDF دربياد كه خيلي عالي ميشه

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)