-
عدم رضایتمندی
سلام به همه دوستان و مدیران مامبولرن.
چندی پیش از مدیران خواهش کرده بودم که لینک های پچ ها ارتقای مامبو رو درست کنن. اگه دیده باشید تو انجمن ارتقاء چند پست اول مربوط به ارتقای مامبو از ورژن های پایین تر به ورژن های بالاتر هستش که همه دستورالعمل ها و آموزشهای لازم وجود داره اما متاسفانه فایلهای پچ نیست درصورتی که لینکشون هست.
شاید 3 یا 4 بار ملتمسانه از مدیران خواهش کردم که لینک ها رو درست کنن یا حداقل آدرس فایل جدید رو برای من (و افرادی مثل من) بذارن اما متاسفانه همیشه با این جواب که "ما از ورژنهای پایین پشتیبانی نمیکنیم" روبرو شدم.
خوب قبول شما پشتیبانی نکنین اما به هر حال گذاشتن این فایلها و وجود آنها در سایت بعنوان یک مرجع فکر میکنم لازم باشه ضمن اینکه حجمی هم ندارن و فضایی رو هم اشغال نمیکنن. تمام نرم افزار های دنیا از این قانون تبعیت میکنن. ممکنه که دوره پشتیبانی آنها تموم شده باشه اما ورژنهای پایین تر همیشه در دسترس قرار داره.
و دوم اینکه به هر حال هستند کسانی مثل من که در اون تاریخ نیازی به ارتقا دادن مامبو نمیدیدن به دلایلی ولی الان این نیاز پیش اومده که متاسفانه با سردی پاسخ مدیران مواجه شدم.
من حتی اگه این قضیه هزینه ای هم داشته باشه حرفی ندارم اما باز هم متاسفانه و متاسفانه هیچ پاسخی نشنیدم.
امیدوارم که برای کس دیگه ای این مشکل پیش نیاد. و دلسرد نشن!
بدرود
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-02-2009 06:27 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)