-
پاسخ : تغییر تیتر سایت
[quote author=سعید link=topic=18435.msg98055#msg98055 date=1230903749]
اگر می خواید که کلا اسم سایتتون در عنوان صفحات نباشه، از تنظیمات کلی حذف نکنید چون برای مواردی ضروری هست.
این فایل رو پیدا کنید :
کد:
includes\core.classes.php
خط (2322)
کد:
$this->_head['title'] = $title ? $title.' - '.$base : $base;
رو با این کد عوض کنید:
کد:
$this->_head['title'] = $title ? $title : $base;
توجه : قبل از ایجاد هر گونه تغییرات در سورس ، نسخه پشتیبان تهیه کنید.
یا علی
[/quote]
سلام آقا خیلی خیلی ممنونم من روی لوکال انجام دادم حل شد ... و جواب داد
از شما سپاسگذارم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-02-2009 01:47 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
[quote author=parsiansystem.net link=topic=18435.msg98021#msg98021 date=1230884010]
سلام خسته نباشید مشکلی با [glow=red,2,300]تیتر نام سایت[/glow] داشتم می خواهم سایت تیتر نداشته باشد برای اینکار از قالب کد تیتر رو حذف و در تنظیمات مامبو هم نام سایت رو پاک کردم ولی وقتی یکی روی یکی از لینکهای سایت کلیک میکنم همراه نام مطلب یک خط تیره (-) نیز می آید می خواهم این خط تیره را نیز پاک کنم چطور ؟
[/quote]
[quote author=parsiansystem.net link=topic=18435.msg98040#msg98040 date=1230898784]
سلام خب میدونم ایشون منو گمراه فرمودند ببینید درسته من توی تنظیمات اسمه سایت رو پاک کردم ولی یه خط تیره به آخر عنوان اضافه میشه ببینید مثلاً کسی که وارد سایت میشود در صفحه ی اصلی title نوشته شده : صفحه ی اصلی- خب من می خوام این خط تیره هه رو حذف کنم از کجا ؟
[/quote]
من شما رو گمراه نکردم، شما سوالتون رو کامل و واضح نپرسیدید و در ضمن جواب این سوالی که شما پرسیدید همونی می شد که گفتم، و اینکه می خواین اسم سایتتون در عنوان صفحات نباشه یه بحث دیگست.
یا علی
-
-
[quote author=DesignX link=topic=18435.msg98063#msg98063 date=1230905637]
سلام
[quote author=parsiansystem.net link=topic=18435.msg98021#msg98021 date=1230884010]
سلام خسته نباشید مشکلی با [glow=red,2,300]تیتر نام سایت[/glow] داشتم می خواهم سایت تیتر نداشته باشد برای اینکار از قالب کد تیتر رو حذف و در تنظیمات مامبو هم نام سایت رو پاک کردم ولی وقتی یکی روی یکی از لینکهای سایت کلیک میکنم همراه نام مطلب یک خط تیره (-) نیز می آید می خواهم این خط تیره را نیز پاک کنم چطور ؟
[/quote]
[quote author=parsiansystem.net link=topic=18435.msg98040#msg98040 date=1230898784]
سلام خب میدونم ایشون منو گمراه فرمودند ببینید درسته من توی تنظیمات اسمه سایت رو پاک کردم ولی یه خط تیره به آخر عنوان اضافه میشه ببینید مثلاً کسی که وارد سایت میشود در صفحه ی اصلی title نوشته شده : صفحه ی اصلی- خب من می خوام این خط تیره هه رو حذف کنم از کجا ؟
[/quote]
من شما رو گمراه نکردم، شما سوالتون رو کامل و واضح نپرسیدید و در ضمن جواب این سوالی که شما پرسیدید همونی می شد که گفتم، و اینکه می خواین اسم سایتتون در عنوان صفحات نباشه یه بحث دیگست.
یا علی
[/quote]
آقا من شرمندم از شما عذر می خواهم شما ببخشید ... :'(
-
-
[quote author=parsiansystem.net link=topic=18435.msg98058#msg98058 date=1230904071]
[quote author=سعید link=topic=18435.msg98055#msg98055 date=1230903749]
اگر می خواید که کلا اسم سایتتون در عنوان صفحات نباشه، از تنظیمات کلی حذف نکنید چون برای مواردی ضروری هست.
این فایل رو پیدا کنید :
کد:
includes\core.classes.php
خط (2322)
کد:
$this->_head['title'] = $title ? $title.' - '.$base : $base;
رو با این کد عوض کنید:
کد:
$this->_head['title'] = $title ? $title : $base;
توجه : قبل از ایجاد هر گونه تغییرات در سورس ، نسخه پشتیبان تهیه کنید.
یا علی
[/quote]
سلام آقا خیلی خیلی ممنونم من روی لوکال انجام دادم حل شد ... و جواب داد
از شما سپاسگذارم
[/quote]
سلام علی آقا ببخشید یه مشکل خیلی کوچولو فقط پیش اومده اونم اینه که تیتر نام کامپوننت جستجوی پیشرفته رو نشون نمی ده و فقط نام مرورگر رو نشون میده !
-
-
علی آقا ؟
نداریم!
عنوان صفحه در کامپوننت جستجوی پیشرفته ، فقط عنوان سایت هست . به همین خاطر چون عنوان سایت حذف شده ، و چیزی برای نمایش نیست، نام مرورگر نمایش داده میشه.
وگرنه این کد فقط عنوان خود سایت رو حذف می کنه.
شما هم وقتی قرار باشه عنوان سایت رو حذف کنید، باید به فکر اینجا هم باشید.
یا علی
-
-
با سلام
چطوری می شه عنوان مطالب را روی Title قرار داد ؟؟
-
-
[quote author=سعید link=topic=18435.msg98137#msg98137 date=1230982313]
علی آقا ؟
نداریم!
عنوان صفحه در کامپوننت جستجوی پیشرفته ، فقط عنوان سایت هست . به همین خاطر چون عنوان سایت حذف شده ، و چیزی برای نمایش نیست، نام مرورگر نمایش داده میشه.
وگرنه این کد فقط عنوان خود سایت رو حذف می کنه.
شما هم وقتی قرار باشه عنوان سایت رو حذف کنید، باید به فکر اینجا هم باشید.
یا علی
[/quote]
آقا چرا میزنی چشمام خوب ندید :
دستتون درد نکنه به قول دوستان نمی شه همه چیز رو با هم داشت O0
-
-
[quote author=mousio link=topic=18435.msg98143#msg98143 date=1230992138]
با سلام
[/quote]
دوست عزیز اگه بهتر توضیح بدی فکر کنم بهتره !!!!!!!!
خب همینجوری که مامبو اسم سایت و نام مطالب رو بصورت پیشفرض title میکنه و اینکه اگر از بالا شروع کنی به خوندن جواب های دوستان گلم میتونی نام سایت رو حذف و فقط نام مطلب رو توی title داشته باشی که البته فقط در یه مورد (البته تا بدینجا) اونم واسه جستجوی پیشرفته سایت بدون Title میشه ... هر جور صلاح میدونید !
-
-
[quote author=parsiansystem.net link=topic=18435.msg98147#msg98147 date=1230993028]
[quote author=mousio link=topic=18435.msg98143#msg98143 date=1230992138]
با سلام
[/quote]
دوست عزیز اگه بهتر توضیح بدی فکر کنم بهتره !!!!!!!!
خب همینجوری که مامبو اسم سایت و نام مطالب رو بصورت پیشفرض title میکنه و اینکه اگر از بالا شروع کنی به خوندن جواب های دوستان گلم میتونی نام سایت رو حذف و فقط نام مطلب رو توی title داشته باشی که البته فقط در یه مورد (البته تا بدینجا) اونم واسه جستجوی پیشرفته سایت بدون Title میشه ... هر جور صلاح میدونید !
[/quote]
ممنون
1- منظورم این است که همراه نام سایت در تایتل ، عنوان مطالب ارسالی هم درج گردد . یعنی کاربر در هر صفحه ای که می رود ، در تایتل صفحه علاوه بر نام سایت ، هنوان همان صفحه ( مطلب ) نیز نمایش داده شود .
2- من تمام تاپیک را خواندم اما فکر نمی کنم جواب این سئوال ذکر شده باشد ! البته شاید هم از خستگی من باشد که متوجه نمی شم . ( چون واقعا خسته و گیج هستم )
-
-
البته شاید هم از خستگی من باشد که متوجه نمی شم
خیر. سوالتون رو واضح و روشن مطرح نکردید.
تنظیمات کلی - لینک بهینه - عنوان صفحات بصورت پويا
یا علی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)