سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: به نظر شما اولويت با كدام گزينه مي‌باشد؟

رأی دهندگان
95. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • قالب

36 37.89%
  • كامپوننت

33 34.74%
  • مامبوت

3 3.16%
  • ماژول

17 17.89%
  • ويكي

6 6.32%
نظرسنجی با انتخاب چندگانه
صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 31

موضوع: به نظر شما اولويت با كدام است؟!

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

پاسخ : به نظر شما اولويت با كدام است؟!

سلام
    چه نظرسنجی خوب و به جایی
    به نظر من قالب و كامپوننت اوجب واجباته
    موفق باشید

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 3 بار در 3 ارسال

فارسي ساز كامپوننت ها بهتره
    چون قالب و ما‍ ژول را هر كسي با كمي كلانجر رفتن مي تونه خودش انجام بده

تشکر شده 1 بار در 1 ارسال

به نظر من بهترین کار اینکه کاری کنیم که بتونیم مامبو برای سایت های حرفه ای و فوق العاده پربازدید ایرانی فراهم کنیم چون اگه این ها استفاده کنند خیلی های دیگه هم اعتماد میکنند و میاند و به مرور زمان هم اعتبار میره بالا هم سایت های استفاده کننده .

این یکی هم بد نیست به نظرم . قالب های شیکی برای شروع آماده بشه کما اینکه من خیلی وقت ها دیدم PHP-Nuke و دیتالایف چون قالب های اولیه اون ها قشنگه خیلی از کاربران استفاده میکنند .

با سلام
    به نظر من فارسي و بهينه سازي كامپوننت ها بيشترين نيازه چرا كه ما بواسطه كامپوننت ها مي تونيم مامبو رو و امكاناتش رو گسترش بديم
    و الا ما‍ژول و مامبوت كارهاي به مراتب كم اهميت تر و جزئي تري هستن كه فقط جنبه بهبود در بعضي از روند هاي بازگشايي سايت رو دارن
    فارسي سازي قالب هم به نظر من خوب نيست چرا كه قالب يه چيز كاملا سليقه اي هستش و ارزشش رو نداره آدم وقتش رو بزاره براي چيزي كه يكي ازش خوشش بياد و يكي نياد
    اما همونطوري كه گفتم كامپوننت خيلي موثر تره .
    اولويت هم به نظر من با يك بخش كاربري خيلي قوي ( مثل تبيان ) كه كاربر بتونه بواسطه اون با سايت همه نيازها شو رفع كنه است .

هو

سلام بر همه ی دوستان ....

خوب تجربه ی این چند وقت کار کردن من با مامبو ، میگه که ما واقعابه کامپوننت احتیاج داریم ! کامپوننت هایی که بتونن ما رو جلو ببرن ، نسبت به سایر رقبا .
    البته امیدوارم که توجه داشته باشیم که این کامپوننت ها رو بهتره که به صورت رایگان در اختبار کاربرهامون قرار بدیم .
    چرا ؟ چراشو من خدمتتون عرض میکنم . یک زمانی وقتی میگفتن CMS همه یا به نیوک فکر می کردن یا به مامبو و جوملا . اما الان چی ؟ اکثر سایت هایی که بازدید بالا دارن ، از سیستم های مختلفی استفاده میکنن که کم کم دارن جای خودشونو توی دنیای وب ایرانی باز میکنن ! موویبل تایپ - زوپس - ورد پرس از این نمونه ها هستن . چرا اکثر سایت هایی که پر بازدید هتن دارن از سیستم های دیگه استفاده میکنن ؟ منظورم بی احترامی به دوستان نیست ، اما واقعا کم میبینم سایت مامبویی رو که روزی 5-6 هزار بازدید بیشتر داشته باشه ، اگه واقعا مامبو یه CMS هست پس باید امکاناتی هم داشته باشه که بتونه با رقبا رقابت کنه ، و اگه فقط قراره برای وبلاگ نویسی استفاده بشه ، خوب بگید که ما بدونیم .

بزرگ ترین مشکل خیلی از ادمین هایی که من باهاشون کار میکنم اینه که با این روند پولی شدن سیستم های مختلف مامبو ، این ترس وجود داره که در آینده نه چندان دور قرار باشه به سیستم دیگه ای کوچ کنیم !

اکثر کامپوننت هایی که سابق وجود داشت الان سازگار نیستن و باید برای نسخه های سازگار پرداخت داشته باشیم ، بله ، قبول دارم که هزینه ها بسیار کم هست نسبت به اون چیزی که شرکت های خصوصی میگیرن ، اما اونها راه خودشون رو جدا کردن ، رسما میگن این نرم افزار ما متن باز نیست انقدر هزینه داره و ......

همین مامبو دیگ رو ببینیم
    من یه سر زدم .. ببینم که کامپوننت های مفیدش چین ؟

خوب لیستشون کردم اونهایی رو که نمینویسم خودتون بدونید که با 4.6.5 درست کار نکردن :
    داتسو (نسخه ی چندش ؟ )
    jibberbook
    com_moscom082s
    easytube (مامبوته اما کارآیی داره)
    Remository 342
    webscreensaver
    media manager pro

خوب آیا همه ی کامپوننت های مورد نیاز ما همین 6 تا هستن ؟ ما کامپوننت مدرسه ی رایگان نمی خوایم ، چون واقعا یه چیز تجاری هست ، حتی اون نسخه های مخصوص مثل داتسوی سفارشی رو همه نمی خوایم .
    اما حد اقل اولین چیزی که برای زنده تر نشون دادن سایت های مامبویی بهش احتیاج هست یه جعبه ی پیام هست . باقی رو دوستان تیم مدیریت خیلی بهتر از من تازه کار میدونن و گفتنش هم وقت تلف کردن هست . اگه قرار باشه همین جوری همه ی نسخه هامون با هر آپدیت دیگه پشتیبانی نشه و باید پول بدیم یه Road map هم برای مامبو فارسی انتشار بدیم و به ملت بگیم ، این سیستم فقط تا سال XXXX متن بازه ، و از اون موقع به بعد شما برای تکون خوردن هم باید رجیستر کنید .

اگر هم دوستان میخوان بگن که توی انجمن رو بگردیم پیدا میشه ، به نظر من این حرف زیاد صحیح نیست . بهتر اینه که ما یه بورد یا سیستم شبیه مامبو دیگ برای نسخه های آزمایشی یا بتا داشته باشیم .

در مورد قالب ها هم باید واقعا یه فکر جدید داشته باشیم .. وگر نه گوی رقابت و سبقت و .... رو خیلی سریع تر از چیزی که فکر کنیم از ما میدزند ..

درسته که هسته اصل هست و هسته مهمه ! اما اگه میخوایم فرهنگ مامبو رو در این کشور که همه عقلشون به چشماشونه درست جا بندازیم ، باید کامپوننت ها و قالب های کافی و چشم نوازی رو در دست داشته باشیم که این مشکلات پیش نیاد .

بعضی از دوستان شاید از این لحن تند ناراحت شده باشن - اما راست گفتن بهتر از اینه که از امکانات استفاده کنم و مشکلاتی رو که میبینم پنهان کنم و ....-

تشکر شده 1,716 بار در 1,204 ارسال

سلام دوست خوبم
    با برخي از صحبتهاي شما موافقم و با برخي مخالف و از اينكه اين مسائل كلي رو در اين تاپيك مطرح كردي ناراحت.

دوست من ببين اين كه بايد تجهيزات مامبو زياد باشه تا كاربرانش زياد باشن حرف كاملاً درستي هستش و اصلاً يكي از دلايلي كه يك مدير سايت cms اي رو انتخاب ميكنه براي مديريت سايتش خوب براي اين هستش كه با هزينه كمتري بتونه سايت داشته باشه و تا حدودي دليلش اينه كه فقط بلده با موس كار كنه!
    بحث اين تاپيك مربوط به فارسي كردن اكستنشنها هستش و نه ايجاد آنها، همانطور كه قبلاً در ارسال اول اشاره شد تنها قالب ايجاد ميشود و بقيه اكستنشنها تنها فارسي سازي و سازگار ميشوند.
    فارسي سازي هم قوانيني خواهد داشت كه تعدادي از آنها را در همين ارسال ذكر ميكنم :
    1) اكستنشن مورد نظر زبان انگليسي داشته باشه
    2) با نسخه آينده مامبو كاملاً سازگاري داشته باشه و براي نسخه هاي آينده مامبو برنامه ريزي كرده باشه
    3) مورد تأييد اوليه شخص آقاي فيروزمندان (نه شخص ديگري) قرار بگيره
    4) اكستنشن مورد نظر كامرشيال نباشه
    5) به تأييد تعدادي از كاربران انجمن در يك تاپيك برسد (حداقل 15 نفر) و حداقل دو نفر براي همكاري اعلام آمادگي بكنند.
    و موارد ديگري كه فعلاً نيازي به مطرح كردنشون نيست!

همانطور كه ميبينيد تمامي مواردي كه عرض كردم نشانگر اين هستش كه يه فكرايي براي اينكاري كه شما عرض كرديد دارم، اگر شما هم مايليد در آينده در اين امر به بنده كمك كنيد خوشحال ميشم به همراه شما يك گروه واقعي در كنار مامبولرن تشكيل بديم. حتماً افراد ديگري هم خواهند بود كه به جمع بپيوندد حتي براي يك ساعت!
    البته لطفاً هيچ شخصي براي اعلام آمادگي در اين تاپيك خودش رو معرفي نكنه، در آينده فراخواني براي تشكيل اين گروه توسط شخص بنده در انجمن ارسال خواهد شد كه در آن زمان ميتوانيد در صورت تمايل اعلام همكاري كنيد.

باز هم از توجه تك تك شما دوستان گرامي سپاسگذارم. اميدوارم بتونيم از اين نظر سنجي موارد خوبي رو نتيجه گيري كنيم و تصميمهاي مناسب و برنامه ريزي صحيحي رو براي پيشرفت مامبو با سبك جديد انجام بديم.

همچنان در انتظار نظرات و پيشنهادات شما دوستان گرامي هستم.

يا حق

ممنون از راهنمایی های دوست ارجمندمون ..
    در مورد تکیل تیم موافقم . اما یه سری نکات ریز هست که همه باید بهش توجه کنیم . اکثر کسانی که توی این فروم دارن کار میکنن کسانی هستند که میخوان صد ساله رو یک به برن ..
    اینجاست که متاسفانه ، میشنویم که یکی از برترین کاربرای سایت همچین نظری نسبت به جامعه ی استفاده کننده ی از مامبو خواهند داشت :
    [quote author=پـــســـر مــهـربــــــــون link=topic=18443.msg100397#msg100397 date=1233096659]
    يكي از دلايلي كه يك مدير سايت cms اي رو انتخاب ميكنه براي مديريت سايتش خوب براي اين
    هستش كه با هزينه كمتري بتونه سايت داشته باشه و تا حدودي دليلش اينه كه [glow=red,2,300]فقط بلده با موس كار كنه[/glow]!
    [/quote]

شاید خیلی ها که از CMS استفاده میکنن همین طور که شما میگید باشن (در حالی که اینطور نیست و من با چند تا دلیل ساده در ادامه ی همین متن اثبات میکنم. ) که اگر اینطور هم باشه ، همه ی ما داریم از این سیستم استفاده میکنیم ، حالا چه خودمون رو ارائه دهنده ی خدمات بنامیم - که تونسته کامپوننت هایی رو شخصا بنویسه و با اون آرمان های متن باز گرایانه ی روزهای اول در اختیار بقیه قرار بده ، که متاسفانه این طور هم نیست ، که اگر بود وضع مامبو دیگ اینطوری نبود - ، چه استفاده کننده ای که بلده فقط با موس کار کنه .

خیلی ساده وشیرین میشه از مبحث اصلی این پست عبور کرد و بیخودی سر اون جمله ی شما دعوا و کل کل کرد . -اما سیاست اینو نمی پذیره !!!- به همین خاطر من همین جا با عنوان رسمی (مسعود غیاث بیگی - دانشجوی ترم آخر مهندسی کامپیوتر ، و در حال ثبت نام در دوره Master رشته ی XXXX ، اولین کسی که در ایران از XXXXXX حرف زد و اولین طراح سیستم های XXXXXX با تاکید بر مدیریت دانش ... صاحب امتیاز وبلاگ XXXXXX.persinblog.ir , .... ) اعلام میکنم اگر تنها مشکل دوستان در گسترش امکانات اینه که کاربران بیسوادن ، خوب بله ! من بیسوادم - اصلا من یه انسان که از غار بیرون اومدم . اتفاقا این دلیلی خواهد بود بر اینکه امکانات مورد نیاز رو بیشتر وراحت تر در اختیار من قرار بدن ، نه اینکه از همه چیز محروم باشم !

در مورد اشتباه بودن فرضیه شما-آشنایی کنندگان با موس- هم باید عرض کنم .
    ------------------------------------------------------------------
    1- هیچ دلیلی نداره که یه نفر که میخواد یه سیستم جامع + تالار و بخشش دانلود و ..... داشته باشه ، خودش رو عذاب بده و اول مامبو نصب کنه
    بعد SMF نصب کنه
    بعد پل نصب کنه
    بعد سیستم دانلود نصب کنه
    بعد ....... نصب کنه

همون اول بسم الله یه نیوک نصب میکنه و همه چیز رو با هم صاحب میشه ! (البته این دلیل برتری نیوک نیست ، فقط جمله ی شما رو نقض میکنه ، چون کسانی که فقز بلدن با موس کارکنن ، دنبال کوتاه ترین راهن و نیوک خیلی راهش کوتاه تره )

تازه نصب کردن این ها هم خودش یه کم بیشتر از آشنایی با موس میخواد ، چون میتونه خیلی راحت زنگ بزنه به یه شرکت و سقارش بده ، این همه هم درد سر نداشته باشه ، همیشه هم خیالش از همه چیز راحت باشه ، مثل خیلی از مشتری های من و شما !
    ----------------------------------------------------------------------
    2- خیلی از کسانی که دارن توی اینجا کار میکنن دنبال به اشتراک گذاشتن تجربه هاشون هستن . مثلا من خودم چون از این سیستم بهره بردم ، پس خودم رو ملزوم میدونم که کمک کنم ، به غیر چند پست اولم و مشکلی که در سرویس های هاستینگم بوده اغلب کامنت هام جواب و راهنمایی بوده .
    --------------------------------------------------------------------------------
    3- یه ضرب المثل هست که میگه ، زمانی که قاشق اختراع شده ، هیچ دلیلی نداره که قاشق رو دوباره اختراع کنی ، پس وقتی یه سیستم وجود داره ، نباید وقت رو بیهوده تلف کرد که دوباره برداری و هسته و کامپوننت های اولیه رو بنویسی .
    -------------------------------------------------------------------------------
    4- اینکه کسی به PHP مسلط نیست ، دلیل بر این نیست که فقط بلده با موس کار کنه ، ما ایرانی ها همیشه همین بودیم ! چون خودمون در یک رشته جلوییم ، کسانی که توی این خط از ما عقب تر هستن رو نابلد و پایین میدونیم ، شاید اون شخصی که مشا میگین در دوره ی تحصیله ، انقدر سرش گرم درس و واحد پاس کردن و پیشرفت دانشگاهی هست که میدونه هیچ وقت برای یاد گرفتن دیر نیست و فعلا میتونه خودشو از جاهای دیگه بکشه بالا .. (نتیجه گیری نوشتن کد PHP دلیل بر بالاتذ بودن خصی نیست ، من توی همین انجمن با کسی آشنا دم که شاید نتونه یک خط PHP بنویسه ، اما به نظر من جزو 5 تا از بزرگ ترین کسانی هست که توی زندگیم باهاشون آشنا شدم )

===================
    به هر حال ، من در صحبت هام خیلی وسواسی هستم که به کسی بی احترامی نکنم . از دیگر دوستان هم خواهشمندم که این مورد رو رعایت کنند . اگر ما که کنار هم ایستاده ایم حالا چه با موس و چه با کیبورد ، به هم دیگه احترا م نذاریم ، نباید هیچ انتظاری از گروه های رقیب داشته باشیم .
    با چه کنم ، چه کنم به جایی نمی رسیم ، باید از یک جایی شروع کرد . مثلا همون تاپیک قالب های جدید مامبو کار خیلی خبی بود ، حد اقل الان 4-5 تا قالب جدید زیر دستمون هست!
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    قبل از جواب دان به این نکات توجه کنید :
    همه ی ما دوستیم . که اگر نبودیم به فکر مشکلات سیستم و اعلامش نبودیم.
    این پست یه جورایی به Road map و دیدگاه گسترش دهندگان نسبت به استفاده کننده ها مربوط میشه ، لطفا پاک نفرمایید!
    اگر پاسخی در مورد حرف های من دارید که خارج از چارچوب اولیه بحث هست لطفا پیام خصوصی بدین !
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

به امید پیشرفت این پروژه ی متن باز !

تشکر شده 1,716 بار در 1,204 ارسال

مسعود جان، نميدونم از كجا دلخوري كه اومدي سر من در بياري! والا به خدا گردن من از مو نازكتره :-\
    ولي من با عنوان غير رسمي مهربون (هيچكس!) منظورم از اينكه با موس كار كنن اين نبود كه طرف هيچي بلد نيست يا اينكه توهين بخوام بكنم! :-\ يا اينكه من خيلي بلدم! ??? اتفاقاً من از خيليها كمتر بلدم و شايد اصلاً در برابرشون هم ديده نشم! O0
    پس من آدم بزرگي نيستم. :-X
    منظور من اين بود كه در درجه اول يه مدير نگاه ميكنه به سادگي! :-X اصلاً هم اسمي از مامبو نياووردم! آووردم؟! هميشه هم گفتم كه هركسي بسته به نيازش بايد انتخاب كنه! حالا مامبو يا جوملا يا هر مديريت محتواي ديگه اي! به من مربوط نميشه كه! (smf هم ربطي به مديريت محتوا يا همون cms نداره و بحثش كمي مجزاست!)
    اتفاقاً من خودم به شخصه فعلاً مامبو نصب نميكنم! :-X ولي در مامبولرن فعاليت ميكنم. تا به حال هم جز ارسال اولم كه به جواب قانع كننده اي نرسيدم سوالي نپرسيدم! پس به نظرت دليل من براي اين حضور چيه؟! به نظرت من درآمدي در اين راه دارم؟ مطمئن باش كه نه.

اگر آقاي دلفاني اون عزيزي هستن كه شما فرموديد "اما به نظر من جزو 5 تا از بزرگ ترین کسانی هست که توی زندگیم باهاشون آشنا شدم" بنده هم از ايشون خيلي خوشم مياد و به شخصه دوست دارم با ايشون دوست صميمي بشم، چونكه دانش انسان رو چنين فردي زياد ميكنه، اما فعلاً به كاراي اصليم هم نميرسم كه خوده اين عزيز مطلع هستش. :P

همونطور كه شما در صحبت كردن وسواسي هستيد، بنده هم هميشه سعي ميكنم وسواس به خرج بدم، اما متأسفانه همه فكر ميكنن من آدم بدي هستم و حسودم و خودبين و خودخواه و ..... هستم و اشتباه متوجه منظور من ميشن. ??? مثل الان كه شما اشتباه متوجه شدي و داري منو اعدام ميكني ! هميشه همينجوري بوده و من عادت دارم، پس راحت باش. :-\

ميشه شما بفرماييد كه الان مشكل شما چيه؟! با فارسي سازي مخالفي؟ يا اينكه كلاً با من مخالفي!

در ضمن شك نكن كه بنده نه ناراحت ميشم و نه چيز ديگه! ولي بهتره بدوني كه من هيچكارم و فقط يه ليبل هستش كه در زير اسم من ميبيني! ??? فعلاً بنده هيچ كاره هستم و ... .
    حالا اگر فكر ميكني بحث لازم هستش كه ادامه پيدا كنه تا جفتمون به جواب برسيم هم ميشه خصوصي در ارتباط بود و هم اينكه شما يه تاپيك باز كني و با هم بحث كنيم! اين تاپيكم هيچ ارتباطي به منظور شما نداره به نظر من، پس اگر مايل بودي يه تاپيك باز كن ارسالهاي مربوط به اون تاپيك هم از اين تاپيك به اون منتقل ميكنيم تا بحث از ابتدا جذاب باشه! و بقيه هم شركت كنن تا ريشه يابي كنيم.

اميدوارم دوباره لازم نباشه توضيحي بدم! باور كن من هم مثل شما از اينكه كامپوننتها رايگان نيستن رنج ميبرم، بلد نيستم بنويسم كه! ولي خب چيكار ميشه كرد؟ جز اينكه خودمون شروع كنيم و اصل متن باز رو گسترش بديم شما نظر ديگه اي داري؟ توي تاپيكي كه باز ميكني مطرح كن تا مديران مامبولرن بخونن و اصلاً شايد به گوش مديران مرجع مامبو برسونن. من فعلاً در درجه اي نيستم كه از برنامه ها مطلع باشم و يا ... . پس لطفاً فكر نكن كه من كاره اي هستم، منم مثل خودتم. شايد به php آشنا باشم ولي MAMBO APi روآشنايي ندارم، پس من هنوز هيچي بلد نيستم!

يا حق

:-* من یه دنیا دوست دارم .... کی گفته که ...
    همین که پیش قدم شدی خودش بهترین کاره ، من هم با توجه به جو فعلی شروع کردم به طراحی قالب های جدید .. لیست ارسال های جدید رو ببینی پیداش میکنی . قالب فروهر .

یا علی میگیم . دست تو دست هم میزاریم. یه جا آقای فیروزمندان گفته بود ، که اگه بچه ها کار کنن ، خودش کمک میکنه ، من حتی به این هم کاری ندارم .

مادر بزرگم یه مثل قشنگی میگفت : دوتا دست که با هم باشن ، دست سوم خداست !

پیش به سوی متن بازی !!!!

خدا رو شكر كه دعوا به خوبي و خوشي تموم شد . ;D ;D
    بهتره بود از هون اول با يه صلوات سرو تهش رو هم مي اورديد و كار به اينجاها نمي كشيد O0

صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)