سلام دوست خوبم
با برخي از صحبتهاي شما موافقم و با برخي مخالف و از اينكه اين مسائل كلي رو در اين تاپيك مطرح كردي ناراحت.
دوست من ببين اين كه بايد تجهيزات مامبو زياد باشه تا كاربرانش زياد باشن حرف كاملاً درستي هستش و اصلاً يكي از دلايلي كه يك مدير سايت cms اي رو انتخاب ميكنه براي مديريت سايتش خوب براي اين هستش كه با هزينه كمتري بتونه سايت داشته باشه و تا حدودي دليلش اينه كه فقط بلده با موس كار كنه!
بحث اين تاپيك مربوط به فارسي كردن اكستنشنها هستش و نه ايجاد آنها، همانطور كه قبلاً در ارسال اول اشاره شد تنها قالب ايجاد ميشود و بقيه اكستنشنها تنها فارسي سازي و سازگار ميشوند.
فارسي سازي هم قوانيني خواهد داشت كه تعدادي از آنها را در همين ارسال ذكر ميكنم :
1) اكستنشن مورد نظر زبان انگليسي داشته باشه
2) با نسخه آينده مامبو كاملاً سازگاري داشته باشه و براي نسخه هاي آينده مامبو برنامه ريزي كرده باشه
3) مورد تأييد اوليه شخص آقاي فيروزمندان (نه شخص ديگري) قرار بگيره
4) اكستنشن مورد نظر كامرشيال نباشه
5) به تأييد تعدادي از كاربران انجمن در يك تاپيك برسد (حداقل 15 نفر) و حداقل دو نفر براي همكاري اعلام آمادگي بكنند.
و موارد ديگري كه فعلاً نيازي به مطرح كردنشون نيست!
همانطور كه ميبينيد تمامي مواردي كه عرض كردم نشانگر اين هستش كه يه فكرايي براي اينكاري كه شما عرض كرديد دارم، اگر شما هم مايليد در آينده در اين امر به بنده كمك كنيد خوشحال ميشم به همراه شما يك گروه واقعي در كنار مامبولرن تشكيل بديم. حتماً افراد ديگري هم خواهند بود كه به جمع بپيوندد حتي براي يك ساعت!
البته لطفاً هيچ شخصي براي اعلام آمادگي در اين تاپيك خودش رو معرفي نكنه، در آينده فراخواني براي تشكيل اين گروه توسط شخص بنده در انجمن ارسال خواهد شد كه در آن زمان ميتوانيد در صورت تمايل اعلام همكاري كنيد.
باز هم از توجه تك تك شما دوستان گرامي سپاسگذارم. اميدوارم بتونيم از اين نظر سنجي موارد خوبي رو نتيجه گيري كنيم و تصميمهاي مناسب و برنامه ريزي صحيحي رو براي پيشرفت مامبو با سبك جديد انجام بديم.
همچنان در انتظار نظرات و پيشنهادات شما دوستان گرامي هستم.
يا حق

علاقه مندی ها (Bookmarks)