ممنون از راهنمایی های دوست ارجمندمون ..
در مورد تکیل تیم موافقم . اما یه سری نکات ریز هست که همه باید بهش توجه کنیم . اکثر کسانی که توی این فروم دارن کار میکنن کسانی هستند که میخوان صد ساله رو یک به برن ..
اینجاست که متاسفانه ، میشنویم که یکی از برترین کاربرای سایت همچین نظری نسبت به جامعه ی استفاده کننده ی از مامبو خواهند داشت :
[quote author=پـــســـر مــهـربــــــــون link=topic=18443.msg100397#msg100397 date=1233096659]
يكي از دلايلي كه يك مدير سايت cms اي رو انتخاب ميكنه براي مديريت سايتش خوب براي اين
هستش كه با هزينه كمتري بتونه سايت داشته باشه و تا حدودي دليلش اينه كه [glow=red,2,300]فقط بلده با موس كار كنه[/glow]!
[/quote]

شاید خیلی ها که از CMS استفاده میکنن همین طور که شما میگید باشن (در حالی که اینطور نیست و من با چند تا دلیل ساده در ادامه ی همین متن اثبات میکنم. ) که اگر اینطور هم باشه ، همه ی ما داریم از این سیستم استفاده میکنیم ، حالا چه خودمون رو ارائه دهنده ی خدمات بنامیم - که تونسته کامپوننت هایی رو شخصا بنویسه و با اون آرمان های متن باز گرایانه ی روزهای اول در اختیار بقیه قرار بده ، که متاسفانه این طور هم نیست ، که اگر بود وضع مامبو دیگ اینطوری نبود - ، چه استفاده کننده ای که بلده فقط با موس کار کنه .

خیلی ساده وشیرین میشه از مبحث اصلی این پست عبور کرد و بیخودی سر اون جمله ی شما دعوا و کل کل کرد . -اما سیاست اینو نمی پذیره !!!- به همین خاطر من همین جا با عنوان رسمی (مسعود غیاث بیگی - دانشجوی ترم آخر مهندسی کامپیوتر ، و در حال ثبت نام در دوره Master رشته ی XXXX ، اولین کسی که در ایران از XXXXXX حرف زد و اولین طراح سیستم های XXXXXX با تاکید بر مدیریت دانش ... صاحب امتیاز وبلاگ XXXXXX.persinblog.ir , .... ) اعلام میکنم اگر تنها مشکل دوستان در گسترش امکانات اینه که کاربران بیسوادن ، خوب بله ! من بیسوادم - اصلا من یه انسان که از غار بیرون اومدم . اتفاقا این دلیلی خواهد بود بر اینکه امکانات مورد نیاز رو بیشتر وراحت تر در اختیار من قرار بدن ، نه اینکه از همه چیز محروم باشم !

در مورد اشتباه بودن فرضیه شما-آشنایی کنندگان با موس- هم باید عرض کنم .
------------------------------------------------------------------
1- هیچ دلیلی نداره که یه نفر که میخواد یه سیستم جامع + تالار و بخشش دانلود و ..... داشته باشه ، خودش رو عذاب بده و اول مامبو نصب کنه
بعد SMF نصب کنه
بعد پل نصب کنه
بعد سیستم دانلود نصب کنه
بعد ....... نصب کنه

همون اول بسم الله یه نیوک نصب میکنه و همه چیز رو با هم صاحب میشه ! (البته این دلیل برتری نیوک نیست ، فقط جمله ی شما رو نقض میکنه ، چون کسانی که فقز بلدن با موس کارکنن ، دنبال کوتاه ترین راهن و نیوک خیلی راهش کوتاه تره )

تازه نصب کردن این ها هم خودش یه کم بیشتر از آشنایی با موس میخواد ، چون میتونه خیلی راحت زنگ بزنه به یه شرکت و سقارش بده ، این همه هم درد سر نداشته باشه ، همیشه هم خیالش از همه چیز راحت باشه ، مثل خیلی از مشتری های من و شما !
----------------------------------------------------------------------
2- خیلی از کسانی که دارن توی اینجا کار میکنن دنبال به اشتراک گذاشتن تجربه هاشون هستن . مثلا من خودم چون از این سیستم بهره بردم ، پس خودم رو ملزوم میدونم که کمک کنم ، به غیر چند پست اولم و مشکلی که در سرویس های هاستینگم بوده اغلب کامنت هام جواب و راهنمایی بوده .
--------------------------------------------------------------------------------
3- یه ضرب المثل هست که میگه ، زمانی که قاشق اختراع شده ، هیچ دلیلی نداره که قاشق رو دوباره اختراع کنی ، پس وقتی یه سیستم وجود داره ، نباید وقت رو بیهوده تلف کرد که دوباره برداری و هسته و کامپوننت های اولیه رو بنویسی .
-------------------------------------------------------------------------------
4- اینکه کسی به PHP مسلط نیست ، دلیل بر این نیست که فقط بلده با موس کار کنه ، ما ایرانی ها همیشه همین بودیم ! چون خودمون در یک رشته جلوییم ، کسانی که توی این خط از ما عقب تر هستن رو نابلد و پایین میدونیم ، شاید اون شخصی که مشا میگین در دوره ی تحصیله ، انقدر سرش گرم درس و واحد پاس کردن و پیشرفت دانشگاهی هست که میدونه هیچ وقت برای یاد گرفتن دیر نیست و فعلا میتونه خودشو از جاهای دیگه بکشه بالا .. (نتیجه گیری نوشتن کد PHP دلیل بر بالاتذ بودن خصی نیست ، من توی همین انجمن با کسی آشنا دم که شاید نتونه یک خط PHP بنویسه ، اما به نظر من جزو 5 تا از بزرگ ترین کسانی هست که توی زندگیم باهاشون آشنا شدم )

===================
به هر حال ، من در صحبت هام خیلی وسواسی هستم که به کسی بی احترامی نکنم . از دیگر دوستان هم خواهشمندم که این مورد رو رعایت کنند . اگر ما که کنار هم ایستاده ایم حالا چه با موس و چه با کیبورد ، به هم دیگه احترا م نذاریم ، نباید هیچ انتظاری از گروه های رقیب داشته باشیم .
با چه کنم ، چه کنم به جایی نمی رسیم ، باید از یک جایی شروع کرد . مثلا همون تاپیک قالب های جدید مامبو کار خیلی خبی بود ، حد اقل الان 4-5 تا قالب جدید زیر دستمون هست!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
قبل از جواب دان به این نکات توجه کنید :
همه ی ما دوستیم . که اگر نبودیم به فکر مشکلات سیستم و اعلامش نبودیم.
این پست یه جورایی به Road map و دیدگاه گسترش دهندگان نسبت به استفاده کننده ها مربوط میشه ، لطفا پاک نفرمایید!
اگر پاسخی در مورد حرف های من دارید که خارج از چارچوب اولیه بحث هست لطفا پیام خصوصی بدین !
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

به امید پیشرفت این پروژه ی متن باز !