-
مشکل پس از تغییر سرور
سلام
من سرور وب سایتم رو به تازگی عوض کردم :-[
الان بالای قالب و اطلاعات وب سایت این پیام خطا رو نشون میده :'(
Warning: ob_start() [ref.outcontrol]: output handler 'ob_gzhandler' cannot be used after 'URL-Rewriter' in /home/art7ir/public_html/includes/mambo.php on line 3349
در ضمن وقتی من رفرش کردم این خط هم حذف شد .
مشکل چیه؟!
در ضمن توی قسمت دانلود وب سایتد هم این پیام رو نمایش میده
Warning: opendir(/home2/art7ir/public_html/components/com_remository_files/downloads/uploads/) [function.opendir]: failed to open dir: No such file or directory in /home/art7ir/public_html/components/com_remository/remository.php on line 101
این مشکل دیگه از  چیه؟
و مشکل سوم گالری وب سایت هستش که با پونی مدیریت میشه . الان هر کاری مینم نمی تونم به مجموعه ها و تصاویر دسترسی پیدا کنم در واقع مموعه اصلی میاد وقتی روی لینکها کلیک کنی صفحه رفرش میشه ولی باز همون صفحه رو نشون میده .
یه مشکل اینکه به دلیل اینکه چند ساعت وب سایت تعطیل بود موتور جستجوها لینک مطالب رو گم کردندو به صفحه نخست وب سایت لینک میدهند من باید چیکار کنم تا مطالب رو پیدا کنند؟اصلاً خودشون مطالب رو پیدا می کنند .
در ضمن ادرس وب سایت من اینه : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با تشکر بسیار مرتضی بهمنی
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-17-2006 08:14 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
Re: مشکل پس از تغییر سرور
دوستان مسئله حساسه .
لطف کنید و هرچه سریعتر راهنمایی کنید .
مخلصیم
-
-
از تنظیمات جدید پرمیشن هات مطمئن شو.
-
-
محمد بابت پاسخت ممنون
من قبل از تغییر سرور یک بکلپ از پی اچ پی مای ادمین گرفتم الان اگه ایمپوت کنم مشکلات حل میشن .
و یا چون سرور تغییر کرده تاثیری نداره؟
با تشکر بهمنی
-
-
من نگاه کردم مشکلی رو ندیدم.
اگر با کامپوننتی مشکل دارید اول از کل مطالبتون بک آپ بگیرید(حتما) بعد اون رو حذف کنید و دوباره نصب کنید. شاید در هنگام جابجایی فایلها کامل منتقل نشده باشن.
-
-
سلام سیامک جان یک سوال :
من قبل از تغییر سرور یک بکلپ از پی اچ پی مای ادمین گرفتم الان اگه ایمپوت کنم مشکلات حل میشن؟!!
در ضمن سیامک من آدی قبلی ام توسط هکر وب سایت هک شد . آی جدیدم هم martin_scorsese2000 هستش اگه لطف کنی این رو ادد کن
با تشکر بهمنی
-
-
آقای بهمنی فکر کنم هکر وب سایت شما با KeyLogging شما رو هک کرده باشه، اینطور به نظر میرسه.
-
-
[quote author=جواد احمدزاده link=topic=1973.msg11482#msg11482 date=1155831861]
آقای بهمنی فکر کنم هکر وب سایت شما با KeyLogging شما رو هک کرده باشه، اینطور به نظر میرسه.
[/quote]
جواد جون من هم برای همین میگم مشتری پایه این وب سایت جدیدتون میشم. در ضمن اگه بتونی وب سایت رو همین چندروزه یک خوده از لحاظ امنیتی بهبود بدی خیلی خوب میشه . (می تونم یک تماس تلفنی باهات بگیرم؟)
بعدشم ای سوال رو من برای بار سوم مطرح می کنم پس جواب دبهید لطفاً :
من قبل از تغییر سرور یک بکلپ از پی اچ پی مای ادمین گرفتم الان اگه ایمپوت کنم مشکلات حل میشن؟!!
با تشکر بسیار مرتضی بهمنی
-
-
اولا منظورتون کدوم وب سایت هست برای ارتقاء امنیت؟ در ثانی اگر شماره من رو دارید تماس بگیرید و اگر هم ندارید برام به آدرس [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ایمیل بزنید تا شماره همراهم رو بهتون بدم.
جواب من برای دوم به سوال بار سوم شما!!:
هیچ مشکلی نداره میتونید براحتی و با اطمینان خاطر DB خودتون رو Import کنید فقط به نسخه کاربری MySQL سرورتون دقت کنید.
-
-
سلام
بهتر بود از دیتابیس با استفاده از کامپوننت ebackup پشتیبان می گرفتی و تو سایت جدید با همین کامپوننت ایمپورت می کردی
ببین هنوز اگه سرور قبلی را داری این کار راحت تر است
پس این کار ها را باید انجام دهید
تمام فایل های سرور قبلی را روی سرور جدید کپی کنید بجز فایل configuration.php و بعد از کپی کردن فایل ها پوشه نصب را از داخل فایل های مامبو به روی سرور جدید کپی کنید و انگار مامبو نصب می کنید در سرور جدید مامبو نصب کنید (در یک جایی که اطلاعات دیتابیس را وارد می کنید تیک نصب اطلاعات نمونه را بردارید) بعد از نصب مامبو در سرور جدید وارد مدیریت شوید کامپوننت ebackup را نصب کنید فایل پشنتیبان را ایمپورت نمایید تمام اطلاعات شما بدون مشکل بر می گردند
2- در مورد کامپوننت remository برید و این فایل را باز کنید components\com_remository\com_remository_settings. php و تغییرات لازم را بدهید احتمالا home2 را به home باید تغییر دهید.
یا علی/خداحافظ
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)