[quote author=مجید link=topic=18492.msg98525#msg98525 date=1231265650]
نه عزیزیم شما که نیابد 230px رو به 230% درصد تغییر بدید !!!
باید ببنید مثلا قالب 830px هست و الان اون قسمت 230px پس تقریبا میشه 20%
[/quote]
بله من متوجه هستم اما عبارتی که شما نوشتید ، معنای دیگری دارد ، کسی که زیاد وارد نباشد این اشتباه را می کند . شما نوشتید : PX را تبدیل به % کن . ننوشتید که به نسبت کل تبدیل به درصد کن .....
اما باز هم این نوع تبدیل اشتباه است . هر المنت در صفحه بستگی به نوع و کاربردش باید اندازه خاص خودش را بر حسب پیکسل یا درصد داشته باشد . در اکثر موارد نباید پیکسل را به درصد تبدیل کرد . یا باید آن را ثابت نگه داشت یا بر حسب پیکسل افزایش داد . مثلا خیلی از مواقع اندازه فیلد ها بهتر است که هیچ تغییری نکند چه برحسب پیکسل چه بر حسب درصد .... و هزارن مثال دیگر
فکر نمیم کنم هیچ قاعده ثابتی برای تبدیل یک سایت فیکس به یک سایت Full Screen وجود داشته باشد . تک تک اجزا هر سایت باید تحلیل شود و تغییرات لازم بر روی اعمال گردد تا در کل سایت تمام صفحه گردد ....
مثلا اگر Header سایت دارای یک عکس ثابت باشد ، مطمئنا با تغییر اندازه Tabel یا Div مربوطه ، مشکل بزرگی ایجاد خواهد شد .
ضمن اینکه اگر یک نفر اطلاعات فنی حداقل را نداشته باشد ، با تغییر px به % ( حتی با رعایت نسبت ها ) در ابعاد عکسها ، می تواند سایت را کن فیکون کند .

علاقه مندی ها (Bookmarks)