-
پاسخ : نظر سنجی پیرامون مامبو ، جوملا و نیوک
به نظر من نیوک که هیچی همه ردش کردن حتی مدیران نیوک
اما در پیرامون بحث جوملا و مامبو عرض کنم که واقعا مدیریت خشک و زننده و سختی دارد . اگر شما برای اولین بار است که می خواهید سایت خود را با مامبو راه اندازی کنید باید چندین ماه و هفته روی سیستم مدیریت کار و گردش کنید . ولی اگر سواد کامل داشته باشید مامبو انتخاب بدی نیست .
بنده به شخصه سواد زیادی ندارم در زمینه مامبو و واقعا" هم نه از لحاظ قالب و نه از لحاظ ماژول راضی بودم و واقعا فقط چندین ماه از وقت من به خاطر مامبو از بین رفت .
اما از وقتی که به دیتالایف آمدم دیدم با یک سیستم قوی و کاربر پسند رو به رو هستم که واقعا در نسخه 8 این cms شما هر سایتی با هر امکاناتی که می خواهید راه اندازی کنید .
من خودم اطلاعات زیادی در زمینه php نداشتم اما الان هر سایتی شما دست بگذارید صرفا" سایت های دانلود من با شباهت 99.9% سایت مورد نظر رو در طول یک هفته راه می اندازم . دیتالایف seo قوی ( نه در حد Mt , wp ) دارد با لینک های فارسی که واقعا در ورودی های گوگل شما تاثیر فراوان دارد . و هم فروم کاربر پسند و قوی را دارد و کسی که قالب بلاگفا را بتواند ترجمه کند می تواند برای دیتالایف قالب بسازد .
من در هر زمینه دیتالایف رو قبول دارم و هیچوقت عوضش نمی کنم و به شما عرض کنم که حفره ها و مشکل هک شدن سایت کاملا" رفع شده است
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-16-2009 03:06 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)