-
سايتي نوپا - اگر مي خواهيد گالري داتسو را بهتر بشناسيد
[size=12pt]با سلام دوستان عزيز
ما چند وقتي نيست پايمون رو توي اين راه گذاشتيم. اميدواريم بتوانيم با كمك مامبولرن و دوستداران مامبو هر روز بهتر بشيم.
سايت كه به شما معرفي مي كنم سايتي هست در زمينه گالري عكس و پايه و اساس اون بر مبناي گالري عكس هستش. سيستم مديريت اون گالري داتسو و از مامبو 4.6.5 استفاده ميشه.
حتماً از سايت ما بازديد كنيد.
منتظرات نظرات پرفايده شما هستم. [/size]
گالري عكس
[size=15pt][/size]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-05-2009 11:03 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : سايتي نوپا - اگر مي خواهيد گالري داتسو
سلام
اولين پيشنهاد اينه كه sef رو بري و فعال كني.
در [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] "[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]" رو مطالعه كني.
قالب رو براي سايت آماده كني. بكمي به نظرم زشت هستش (مثل بعضي وبلاگها هستش الان)
منوهاي سايت رو هم بهتر برنامه ريزي كنيد.
موارد امنيتي هم براي سايت انجام بديد.
** هایپرلینک اضافه شد
كامروا باشيد.
-
-
پاسخ : سايتي نوپا - اگر مي خواهيد گالري داتسو را بهتر بشن
با تشكر از پاسخ شما
منظور شما از sef چيه؟ مربوط به موتورها جستجو هست.
براي قالب مي تونيد پيشنهادي بديد؟؟؟ آيا با تغيير رنگ ميشه كاري كرد يا كلاً قالب با محتوي سازگار نيست؟؟؟
در مورد منوها هم واقعيتش توش گير كردم. دوست داشتم بخش هاي گالري سايتم رو به صورت منو در سايت بزارم. اول خواستم لينك منوها رو بزارم اما به دليل 2 زبانه بودن امكان پذير نبود. در اين مورد در صورت امكان راهنمايي كنيد.
آخرين نظر شما خيلي برام مهمه. در سايت از نظر امنيتي مشكلي ميبينيد؟؟؟ اگر نه راهكاري براي امنيت بيشتر سايت داريد؟
بازهم ممنونم كه صادقانه راهنمايي كرديد
-
-
سلام
من تو سایتتون فقط عکس زیر رو میبینم و بر روی فارسی هم می خوام کلیک کنم لینکی نیست

-
-
sef يك تغيير بسيار مهم در نوع آدرسهاي سايت شما هستش. ميتونيد در اينرابطه از مقاله اي كه بهتون معرفي كردم و همچنين جستجو در انحمن استفاده كنيد تا مفصل متوجه بشيد.
در رابطه با قالبتون هم بايد خيلي روي قالب كار كنيد، يكي از دلايل پيشرفت هر سايتي قالب اون هستش. همين قالب هم ميتوني به بهترين نحو در بياريد.
در رابطه با منوها هم بهتره در يك تاپيك جداگانه مطرح كني تا راهنمايي لازم انجام بشه.
موارد امنيتي قبلاً در انجمن مفصل بحث شده. (فقط يادآوري كردم كه از همين ابتدا به فكرش بيوفتي)
كامروا باشيد.
-
-
من تو سایتتون فقط عکس زیر رو میبینم و بر روی فارسی هم می خوام کلیک کنم لینکی نیست
[size=20pt]با عرض پوزش از شما، به دليل مشكل فني كه در سايت به وقوع آمده، سايت از روزهاي آينده در دسترس خواهد بود. [/size]
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)